GATA Askeri Tıp Fakültesi’ nden 1986 yılında mezun olmuştur. İhtisasını Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde1989-1993 yılları arasında tamamlamış ardından 1999 yılında docent, 2008 yılında da profesör ünvanını almıştır. GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’ nde öğretim üyesi olarak görevine devam etmiştir.Halen İstanbul’da, Florence Nightingale Hastanesi, Park 15 Muayenehaneleri ve Kalamış Tüp Bebek Merkezi’nde çalışmaktadır.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Vbac(Sezeryan Doğum)
Üreme
me...ç
12 yıldır doktorumdur kendisi. Mükemmel ötesi bir doktordur. İyiki yollarımız kesişmiş. Tek tüp bebek denemede oğluşuma kavuştum. Ameliyatlarım hep başarılı oldu. Gözü kapalı gidip güvenilesi bir doktor bir abi.
Kendisinde Tüp bebek tedavisi gördüm ve benim tanıdığım en kaliteli doktor. Bilgisinden ilgisinden çok memnun kaldim. Her anlattigimi önemseyip değerlendirmesi benim icin cok önemliydi. Simdiye kadar gittiğim neredeyse her doktor verdigim bilgiler dogrultusunda değil kendi kafasından gecen ile hareket etmeye çalıştı. Son derece rahatlatici ve profesyonel bir doktor.
ip...k
Merhaba
Rüştü hoca ile kadın doğum doktoru arkadaşımın yönlendirmesi ile tanıştım ve bana yıllarca kabus olan yumurtalık kistimi patlamasına ve yayılmasına rağmen muhteşem başarılı bir ameliyat ile alarak hayatımı kurtardı. Hem kendisi hem de muayenehane ekibi müthiş güler yüzlü, ilgili ve pozitif. Bütün sorularınıza sevgi ile çocuğa anlatır gibi şefkatle cevap veriyor. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Emekleri için teşekkür ederim.
gü....
Biz Ali Rüştü beye bir arkadasimizin tavsiyesi üzerine gittik
Hastasiyla az öz konuşuyor ama tüm ihtiyaciniz olan bilgileri veriyor.
Yaklasimi ılımlı cok babacan bir tavir sergiliyor
Çikolata kistinden daha once baska bir hekimde ameliyat olmuştum iki defa da baska hekimlerde asilama denedim kistim de tekrar ettiği için hamile kalamadim.
Ali Rüştü beyle tanistik ilk tüp bebek denememizde olumlu sonuc aldik.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Güvenilir ve basarili bir dr ariyorsaniz ilk tercihiniz olabilir.
tc...a
Muhtesem bir hocadır gūler yūzū ve başarılı bir doktordur onun sayesinde cok şūkūr īkìzlerim var serpil Ertas
ni...s
Ali Rüştü bey işinin ehli bir hekim bu zamana kadar 2 kere tüp bebek denedik olmadı.Bütün olumsuzluklara rağmen Ali Rüştü bey sayesinde 2 yaşında sağlıklı ve dünyalar yakışıklısı bir oğlum var kendisine çok teşekkür ediyorum.
hk...0
2004 ve 2006 yıllarında Ali Rüştü ERGÜR hocamızın yoğun ilgi ve alakaları sayesinde BİR KIZ ve BİR OĞLAN evlat sahibi oldum.Bize uyguladığı tedavi neticesinde olmaz denilen oldu.Biz KONUK ailesi olarak kendisine sonsuz şükran borçluyuz .Aradan yıllar geçti ve de yaşarsak geçecek ama biz ailece kendisini hiç unutmayacağız .Hocam okuyorsanız bu yazdıklarımı yıllar sonra size bir kez daha sonsuz teşekkür ediyoruz ailece .Sayenizde mutlu bir ailem var.İnşallah diğer hastalarınız da bizim gibi mutlu olurla r.Saygılarımızla .NİHAL -UMUT-NİGAR-HÜSEYİN KONUK(BALIKESİR)
mi...r
Hastasına arkadaş gibi davranan, güler yüzlü bir ekibi olan Ali Rüştü Bey sayesinde inşallah çocuk sahibi olacağım. Yaklaşık 20 yıldan beri böyle bir şansımız olmadı çünkü bizimle ciddi anlamda ilgilenen bir doktor çıkmadı. Sadece parasına bakan ve sizi geri gönderen doktorlardan sonra Ali Bey ile tanışınca bir umut hissettim. Umarım onun yönlendirmesi ile çocuk sahibi olacağım.
mu...a
bizim 20 yıldır cocuk olmuyordu bize bir umut verdi ALLAHTAN DİLEHİM İSALLAH TUTARDA BEN DOKTORUMUZDAN NİYE MEMNUNUM BEN BİR COK DOKTARA GİTTİM TALİLLERİ YAZIP PARAYI ALIP YOLLUYOR AMA ALİ RÜŞTÜ BEY SENLE OTURUP KONUSUYOR VE RAHATCA DERDİNİNİ ANLATA BİLİYORSUN VE YANINDAKİ ÇALICANLAR SİZLE ARDAŞ GİBİ DAVRANIYORLAR YANİ HASTAYA SAYGI GÜLER YÜZ VAR ALİ RÜŞTÜ BEYE BURDAN SAYGI VE SEVGİLERİMLE TESETÜR EDİYORUM
di...k
Kendisi bu zamana kadar gördüğüğm en iyi kadın doğum uzmanıdır. Telefonunuzu her zaman döner ve sizinle ilgili hiçbirşeyi unutmaz. Teşekkürler Rüştü Hocam (Didem Öztürk)
Ali Rüştü Ergür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Rüştü Ergür, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ali Rüştü Ergür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tüp Bebek, Laparoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Endometriyal Biyopsi, Laparoskopik Cerrahi, Endoskopik Lazer Cerrahisi, Jinekolojik Cerrahi, Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Normal randevu, Rahim Filmi.
Ali Rüştü Ergür adresi nerede?Ali Rüştü Ergür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Koşuyolu Mah. Mehmet Akfan Sokak, No.13-15, Park 15 Muayenehaneleri İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Rüştü Ergür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Rüştü Ergür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Rüştü Ergür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Rüştü Ergür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Rüştü Ergür hangi dilleri konuşuyor?Ali Rüştü Ergür ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Rüştü Ergür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Rüştü Ergür bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Rüştü Ergür ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Rüştü Ergür hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ali Rüştü Ergür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Rüştü Ergür hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Rüştü Ergür tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları