rü...z
Sayın Şahabettinoğlunun sayesinde ağrısız bir yaşama kavuştum. dört bel fıtığım vardı ve düz bir beden duruşu sergileyemiyordum. yatarken, otururken ve yürürken dayanılmaz ağrılarım vardı. Ameliyat olmama gerek kalmadan bir sene içerisinde yürür oturur hale geldim. Çok minnettarım.
z.....
2018 yılında ciddi bir bel fıtığım oluştu. Yürümekte zorlanıyordum, şiddetli ağrılarım hayat kalitemi olumsuz etkiliyordu. Görüştüğüm doktorlar bir an önce ameliyat olmam gerektiğini söylemişti. Fizik tedavilerden sonuç alamadım. Bu durum dayanılmaz bir hal almıştı ancak ameliyat olmak istemiyordum. Ali Bey’in tedavisi sonucu iyileştiğini duyduğum bir tanıdığımı aradım. 20 yıl önce tedavi olduğunu, ameliyatın kapısından döndüğünü ve hala hayatına sağlıklı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Araştırınca yurt dışında temel bir tedavi şekli olduğunu, ülkemizde henüz çok yaygın olmadığını gördüm. Ali Bey ile tanışıp uzmanlığını ve hasta yaklaşımını gördükten sonra emin ellerde olduğumu hissettim. Yaşam şeklimi değiştirmeyi de dikkate alan 2 aylık bir tedavi süreci başladı. İlk seanstan sonra ağrılarım hafiflediğinde yaşadığım mutluluğu unutamam. Tedavi sonunda ben de ameliyatın kapısından döndüm!
ca...y
Yıllardır bel ve boyun ağrısı çekip onlarca doktora gidip bir çözüm bulamadıktan sonra Saygıdeğer Ali Şahabettinoğku ile karşılaştım. Manuel tedavi ile iğnesiz ilaçsız bel fıtığımı ve boyun fıtığımı sinir sıkışması boyun düzleşmesi ve sırt ağrılarımı tedavi etti. Bir mucize gibi bütün ağrılarımı dindirdi. Ağrısız hayatımı doktoruma borçluyum. Hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. Hocama teşekkürlerimi bir borç bilirim. Saygılar...
Ali Şahabettinoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Şahabettinoğlu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Ali Şahabettinoğlu adresi nerede?Ali Şahabettinoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Tuna Caddesi Yeşil Sokak Akdeniz Plaza No: 3/1 Kat:1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Şahabettinoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Şahabettinoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Şahabettinoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Şahabettinoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Şahabettinoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Şahabettinoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Şahabettinoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları