2012-2014 yılları arasında dolgu markasının konsültan/eğitici hekimliğini yaparak, butik workshoplarda dolgu uygulamaları deneyimlerini meslektaşlarına aktarmıştır. Günümüzde Allergan botoks ve dolgu firmasının ve Aptos ip ile ameliyatsız yüz germe firmasının eğitici hekimliğini yapmakta ve butik workshoplarda deneyimlerimi aktarmaya devam etmektedir. Ayrıca Dermatoloji kongrelerinde kozmetik uygulama alanlarında düzenlenen workshoplarda eğitici hekim olarak deneyimlerini paylaşmaktadır.
Ulusal ve Uluslar arası dergilerde yayınlanmış yayını ve makalesi bulunan Uzm. Dr. Ali ŞAHAN, mesleki çalışmalarına Özel Lonicera Polikliniği'nde devam etmektedir.
*******
Specialist M.D. Ali ŞAHAN was born in December 3rd 1982. He has completed his high school studies in Balıkesir Sırrı Yırcalı Anatolian High School. Having completed his bachelor’s studies in Ankara Gulhane Military Medical Academy (GATA) School of Medicine, he was granted the title of Doctor of Medicine (M.D.). Having completed his specialty education, which he started in Ankara GATA Department of Dermatology, he was granted the title of “Dermatologist” in 2014.
Becoming the consultant/tutor physician of Fillers between 2012 and 2014, he shared his experience and knowledge, concerning the filler applications, with many of his colleagues in several workshops. Currently, he is working as a tutoring physician for Botox, Juvéderm filler company and thread face lifting without surgery and he continues to share his experience in workshops. Moreover, he also shares his experience and knowledge as a tutoring physician in workshops, conducted on the cosmetic application fields, in Dermatology Conferences.
Spec. M.D. Ali Şahan, whose articles and publications have been published in National and International journals, continues his work in Private Lonicera Polyclinic.
********
YAYINLAR // PUBLICATIONS :
1- Non- Surgical Minimally İnvasive Rhinoplasty: tips and tricks from the perspective of a dermatologist. // Restoring facial symmetry through non-surgical cosmetic procedures after permanent facial paralysis: a case report. // Innovations in the Treatment of Pigmentation and Personal Experiences/Preferences. Erturk CG, Sahan A. Turkiye Klinikleri J Cosm Dermatol-Special Topics 2014;7(3):20-4.
4-Combination Therapies with Platelet Rich Plasma in Cosmetic Dermatology. Koc E, Sahan A. Turkiye Klinikleri J Cosm Dermatol-Special Topics 2016;9(1):29-33.
5- Appropriate Patient in Cutaneous Filler. Koc E, Sahan A. Turkiye Klinikleri J Cosm Dermatol-Special Topics 2013;6(4):6-19.
6- Innovations in the Treatment of Pigmentation and Personal Experiences/Preferences. Erturk CG, Sahan A Turkiye Klinikleri J Cosm Dermatol-Special Topics 2014;7(3):20-4.
7- Subcutaneous Filler Applications Innovation and Personal Experiences/Preferences. Erbil AH, Sahan A. Turkiye Klinikleri J Cosm Dermatol-Special Topics 2013;6(4):25-33.
8- KİTAP: Using Threads for Body. In: Tursen U. Face and Body Thread Lifting in Aesthetic Dermatology. Sahan A. Antalya: Kongre Kitapevi; 2017. P.73-79.
9- PATENT: Bölgesel lipoliz, bölgesel adipoliz ve mezoterapi uygulamalarının birlikte kullanımını sağlayarak bölgesel zayıflama ve selülit tedavisini amaçlayan karışım, Sahan A, Huseynov S. Turkey Patent, No: dated 21.10.2013.
10- PATENT: Bakteriyel deri enfeksiyonları, fungal deri enfeksiyonları, deri egzeması, deri terlemesi için topikal kullanımlı ilaç, Sahan A. Turkey Patent, No: dated 21.03.2014.
Dermatoloji Randevusu
Ameliyatsız kaş kaldırma
Ameliyatsız liposuction
Ameliyatsız meme büyütme
ÖZEL DR ALİ ŞAHAN POLİKLİNİĞİ
Ameliyatsız yüz ve boyun germe
Aquafilling
Dolgu
Dudak Dolgusu
Fibrocell
ÖZEL DR ALİ ŞAHAN POLİKLİNİĞİ
Fokus ultrason ile yüz germe
Fraksiyonel karbondioksit lazer
Leke tedavisi
Lipoliz
Mezoterapi
ÖZEL DR ALİ ŞAHAN POLİKLİNİĞİ
Odaklı ultrason ile yüz germe
Peeling
Yüz Gerdirme
Yüz mezoterapisi
İple Yüz Germe
ÖZEL DR ALİ ŞAHAN POLİKLİNİĞİ
Şimdiye kadar yaptırdığım en iyi işlemleri Ali Bey'le gerçekleştirdim. İp askı ve çeşitli botoks uygulamaları hakkında görüştük ve hepsinin sonucundan da ayrıca memnun kaldım. Dolgu için de görüşmemiz olacaktı ama bu virüs süreci başlayınca buna daha sonra devam etmek zorunda kaldık. Hekim olarak da insan olarak da çok sıcakkanlı biri kendisi. Hastasıyla da oldukça ilgili. Size yakışanı yapmayı önermesiyle memnun kalmanıza vesile olmuş oluyor.
Ali Bey'le botoks, göz altı ışık dolgusu, orta ve üst elmacık kemik dolgusu, çene-dudak ve burun dolgusu işlemleri için görüşme sağladım. Hocamız gerçekten çok iyi bir hekim. Ben inanılmaz korkan biriydim ama kendisi yarım saatlik işi beni rahatlatarak 3 saatte bitirmişti. Bu yönden gerçekten mükemmel memnun kalmıştım. İletişim konusunda da çok güzel bir yapısı var. İşlemlerimin hepsinden memnun kaldım fakat sadece burun dolgusu için yanlış seçim yaptığımı düşünüyorum. Burnum daha büyük gözüktü ama bu sorunun ameliyatlık olduğunu öğrendim. Ali Bey güzel dokunuşlar yaptı bana, insanlar bana baktığında bir değişim olduğunu gözlemleyebiliyor; estetik olduğu da belli olmuyor.
Şahane bir uzman Ali Bey. Ortadoğu ve Balkanlar'ın en iyisi resmen. Botoks için sağladığım görüşme sonucu kendisinden ve işlemlerinden oldukça memnun kaldım. Bence hem hastaya olan yaklaşımı hem de işinde başarılı olması çok iyi bir yetenek. Ayrıca inanılmaz da kibar bir hekim.
l.....
Sosyal medya üzerinden Ali Bey'e rastladım ve araştırmalarım sonucu Doktor Takvimi üzerinden kendisine randevu alarak muayeneye gittim. Hem kendisi hem de ekip arkadaşları beni gerçekten çok güzel karşıladılar. Bugüne kadar aldığım en iyi etkiyi Ali Bey'in işlemlerinden aldım diyebiliriz. Hayatımın gerçekten en güzel botoksuydu. Düzenli olarak gideceğim bir adres oldu benim için. İşinin ehli olan Ali Bey'i tanıdığım için ayrıca mutluluğumu iletmek isterim. Herkese tavsiyede bulunabileceğim bir dermatolog.
Ali Hoca'ya ilk defa danıştım. Yüz dinamikliği, gençleştirme uygulaması için görüşme sağladım ve sonuçtan da oldukça memnun kaldım. Çok anlayışlı bir hekim ve aynı zamanda iyi bir de dinleyici kendisi.
Ankara'dan İstanbul'a yeni taşındım ve Ali Bey benim çok çok eski doktorumdur. Kendisi gerçekten bana kalırsa mükemmel bir hekim. Sırf o geldi diye pandemi falan dinlemedim muayeneye gittim, çok kıymetlidir benim için. Yüzümü ondan başkasına elletmem öyle söyleyeyim. Bana yıllarca botoks uyguladı ve hepsinden de çok memnun kaldım. Ali Bey'in üzerine doktor tanımam bile diyebiliriz. İşlemleri kesinlikle olması gerektiği gibi yapıyor. Bir hekim olarak asla ticari amaç gütmüyor, siz isteseniz dahi dozunda ve doğal olan işlemi size gerektiği kadar uyguluyor. Hem insanlık hem hekimlik olarak muhteşem bir adam. Güzelliğimi resmen kendisine borçluyum.
de...0
Ali Hoca, harika dermatolog, harika insan ve yaptığı dolgu, botox, cilt gençleştirmeyi kılcal damar tedavi sonucuna göre de çok yetenekli bir sanatçı.
Hem kişiliği, hem mesleki yetenek ve başarısı itibarı ile 3yıldır vazgeçemediğim ve tavsiye edeceğim sevgili doktorumuz iyi ki ,iyi ki varsınız, tüm kalbimle çok teşekkürler. Size minnettarım, Allah yolunuzu açık etsin...
Tüm bu süreçte güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırlarla verdikleri destek için, profesyonel ekibine, başta sevgili Tansu hanım olmak üzere Merve Hanım ve Seda Hanım'a da içtenlikle teşekkürler.
İhtiyaç duyan herkese samimiyetle tavsiye ederim. Mutlaka gidin görüşün, en azından tanıyın ve fikrini alın. Zaten kararınız ondan yana olacaktır :):):)
Funda Tekin
hz...d
Ali Sahan Bey ve tum calisanlar gercekten cok guler yuzlu her seyden once. Cok rahat ve mutlu hissediyorsunuz kendinizi. Bununla birlikte yapilan uygulamalardan cok memnunum. Agrisiz sizisiz abartmadan dogal islemlerle muhtesem sonuclar.. Tesekkurler Ali Bey :))
sa...m
Uzun zamandır kendisinin botoks ve dolgu hastasıyım. Yaptığı işlerden çok memnun kaldım.Ayrıca en son HCG aşısı yaptırdım. 1 haftada 3 kilo verdim. Halen vermeye devam ediyorum.
os...s
ben facebook dan tanıdım ali beyi. burun kaldırma işlemi için arkadaşım tavsiye etmişti. 5 dakikada burunum mükemmel oldu. teşekkürler..
Ali Şahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Şahan, Dermatoloji. Size Ali Şahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Silhouette soft, Gençlik ipi, ameliyatsız kalça büyütme, ameliyatsız meme büyütme, aquafilling, aqualyx, platelet rich plasma, thread lift, juvederm, teosyal.
Ali Şahan adresi nerede?Ali Şahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cinnah cad 112/ a Atakule Karşısı ) Ankara
- Cinnah cad 112/ a Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Şahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Şahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Şahan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Şahan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Şahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Şahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Şahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Şahan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ali Şahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar