Dermatoloji Randevusu
Hemaferez
Kontrol Randevusu
PRP
Nev Anadolu Hastanesi
Sivilcelerim için lisedeyken gitmiştim kendisine gerçekten harika birisi daha önce birçok kişiye gitmiştim. Hiçbir işe yaramamıştı ancak Sait Bey sorunumu çözdü. Biraz sıkıntılı bir süreçti sürekli kan vs verdim ilaçtan dolayı ancak kendisi tedaviyi iyi bir şekilde takip edip yönlendirdi. Herkese tavsiye ederim.
ni...n
Dr. Ali Sait Çal beye yıllardır ailecek gitmekteyiz. Allerjik bünyeli bir insan olduğumdan dolayı farklı problemleri sürekli belirli dönemlerde yaşamaktayım. Hayat kalitesi bu dönemler düşmekte ama iyi ki hocam varsınız her tedavi sonrası yine mutlu mutlu yaşama imkanı buluyorum. Allerjik rahatsızlıkları olanlar muhakkak kendisine tedavi olmalı derim.
t.....
2 ay önce gittim göz altı morlukları için krem verdi hiç bir şeye yaramadı sırtımda sivilce vardı jel verdi geçmedi sivilce koku vardı krem vardı oda ise yaramadı yani anliyacaganiz 3 farklı bölge 3 farklı krem verdiği tedaviler hiç bir işe yaramadi
Avuç içlerimde çıkan sulu yaralar ve bir el tırnağımda çıkan sarı-yeşil arası noktalara egzama tanısı koyup kortizonlu krem ve antibiyotik verdi. Elimdeki yaralar geçmesine rağmen tırnağım uzadıkça alttan pütürlü bir yapı geldi sağlıklı tırnak düştü. tırnak çevresi ve eklemim şişti.Tekrar tekrar kendisine gittim önce mantar sonra piyoderma vs bir sürü yanlış tanı koydu. Gereksiz yere bir sürü antibiyotik aldım vücuduma. En sonunda sorunu çözemeyip ortopediye yönlendirdi. Bense başka bir dermatologa gittim ve gerçek sorunumun ne olduğunu ilk muayenede öğrendim. Meğer hastalığım çok nadir görülen "Hallopeau Sendromu"ymuş. 2 ay yanlış tedavi uygulandığı için çok üzgünüm.
l.....
Yanaklarımdaki kızarıklık, kaşıntı, gerginlik ve hassasiyet sebebiyle (sanıyorum) 2017 yılında gittim kendisine. Egzamanın bir çeşidi olduğunu, içtiğim çayın buharına kadar dikkat etmem gereken noktaları kendisinden öğrendim. Temizleme suyu ve kremle (evet sadece 2 ürün) egzamadan kaynaklı problemlerimi kontrol altına almamı sağladı. 3 yıldır makyaj yapsam da yapmasam da sadece önerdiği ürünlerle feraha erdim diyebilirim. Cildimde hassasiyet elbette hala var, ürünleri kullanmasam 3 günde aynı halime dönüyorum ama bence önemli olan durumu en az kozmetikle stabil tutabilmekti zira bu rahatsızlıktan kurtuluş baya bir zor.
se....
Doktor bey çok ilgili daha önce de kendisine gittim alerjim vardı tedavi etti bidaha sorun yaşadığımda 1 sene sonra gitmeme rağmen beni hatırladı kendisini öneririm herkese.
ü ...k
Ben hiç memnun kalmadım Sait çal isimli hekimden..vücudumdaki sivilceler için yanlış tedavi uyguladı.altı ay ilaç kullandım karaciğerime yazık sonuçta alamadık
mr...0
Yaklaşık 10 yıldır Fototerapi için kendisini tercih ederim. Çok iyi bir insan ve hekimdir. Kesinlikle tavsiye ederim.
kü....
Tanıdığım en iyi doktor gerek ilgisiyle gerek güleryüzü ile enfeksiyonum 4 günde geçti Allah razi olsun. Bundan sonra hep Sait beyi tercih edecegim. Herkese tavsiye ediyorum. Bende kayınpederimin tavsiyesi üzerine gelmistim iyi ki gelmişim.
at....
ali beye ayrı ayrı rahatsızlığım nedeni ile iki kez gittim çok iyi sonuç aldım bir kerede rahatsızlığımı giderdi tekrar kontrol için çagırmıştı ama lüzüm görmedim çünkü verdiği ilaçlar iyi geldi tavsiye ederim soran arkadaşlarıma öneriyorum çünkü hastahane önemli degil doktor önemlidir bunu unutmamak lazım teşekkürler ali bey
Ali Sait Çal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Sait Çal, Dermatoloji. Size Ali Sait Çal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Fototerapi, Dolgu, Diyabetik Ayak Tedavileri.
Ali Sait Çal adresi nerede?Ali Sait Çal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Mah. İzmir Yolu Cad. No:105 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Sait Çal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Sait Çal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Sait Çal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Sait Çal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Sait Çal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Sait Çal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Sait Çal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Sait Çal hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Ali Sait Çal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Dermatologlar