Gürselpaşa Mh. Aliağa İzzet Begoviç Blv. No:25 Go Office, Adana
Psk. Ali Sait Erten
Ben gayet memnun kaldım. Benim için iyi geçti,seanslar rahatlatıcı oldu. Ali Bey'le 4 aydır görüşme içerisindeyiz ve sürecimize devam ediyorum. Kafaya taktığım şeyleri daha az takıyorum, daha olumlu düşünmeye başladım. Ali Bey'in başarılı olduğunu düşünüyorum. Kendisi güleryüzlü bu çok önemliydi. Kendimi rahat hissettirdi.
Yaklaşık 3-4 ay danışmanlık hizmeti aldım. Etkisini gördüm ve ciddi anlamda rahatlatan bir deneyimdi o yüzden Ali Bey'e gerçekten teşekkür ediyorum. Kendisinin sakinliği, anlayışı bana çok iyi geldi. Anksiyete problemim vardı seanslardan sonra daha sakinledim, kriptik düşünebilmeye başladım. Şu anda olaylara daha sakin daha pozitif bakabiliyorum.
Ben çok memnun kaldım. Çok araştırıyordum ihtiyacım vardı Ali Bey'e ulaşarak 3 ay görüşme sağladım. Bakış açım değişti, olaylara nasıl yaklaşmam gerektiğini daha iyi öğrendim. Ali Bey bence çok başarılı, kendisini bu konuda çok geliştirmiş.
r.....
Gerçekten kendisinden çok memnun kaldım. Terapi sürecim genel olarak benim için olumlu geçti, faydasını gördüm. Benim için önemli bir süreçti çoğu şeyi halletim. Tahminen 4-5 ay danışmanlık hizmeti aldım ve oldukça olumlu geçti. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnun kaldım.
Görüşmelerimizden dolayı memnun kaldım, iyi geldi. Kendisiyle sürecimiz devam ediyor. Yeni başladık ama başlangıca göre iyi. Konuşunca, anlatınca biraz daha iyi hissettim. Daha öncesinde de farklı deneyimlerim olmuştu ama ilk defa online olarak görüşme sağladım. Ali Bey yeni mezun biraz daha genç ama çok ilgiliydi.
Ali Bey çok yetkin, parlak, gelecek vaateden bir genç. Kendisiyle 10 seans görüşme sağladım şu anda ara verdik. Seanslardan sonra sanırım kendime doğru soruları sorabilmeye başladım. Aldığım seanslardan memnun kaldım.
t.....
Öncelikle Ali Bey çok ilgilendi, tüm problemlerimi dinledi. Hiçbir şekilde ilgisizlik, alakasızlık görmedim. Sürecim gayet güzel geçti, çok memnunum. İlerleyen süreçlerde tekrardan görüşmem gereken durum olursa kendisiyle birlikte çalışmayı tercih ederim, çok verimliydi. Ortalama 2 buçuk 3 ay görüşme sağladık. Seanslardan sonra benim için her şey gayet olumlu ilerledi ve yaptığımız konuşmaların geri dönüşleri olumlu sonuç sağladı.
Ali Sait Erten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Sait Erten, Psikoloji. Size Ali Sait Erten tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Ali Sait Erten adresi nerede?Ali Sait Erten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gürselpaşa Mh. Aliağa İzzet Begoviç Blv. No:25 Go Office Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Sait Erten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Sait Erten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Sait Erten isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Sait Erten, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ali Sait Erten hangi dilleri konuşuyor?Ali Sait Erten ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Sait Erten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Sait Erten bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Sait Erten ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Sait Erten hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ali Sait Erten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Sait Erten hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Sait Erten tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar