Nakit, Kredi kartı

ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi +42 daha fazla

Adrenal Gland Hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)

Adrenal Gland hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)(Cushing sendromu, Addison hastalığı, böbrek üstü bezi kitleleri..)

Boyun USG

Medical Point İzmir Hastanesi

Dr. Ali Saklamaz, Medical Point İzmir Hastanesi'nde Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Konum: Medical Point İzmir Hastanesi Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Troid ca teşhisim sonucunda Ali Bey ile yollarımız kesişti.Tedavim devam ediyor.Bence çok net biri ve bu netlik insana güven veriyor.Güvenli ellerde olduğumuzu hissettiriyor.

Sürekli halsizlik, yorgunluk şikayetime istinaden kendisi 7 tüp kan aldırdı ve tahlil sonucunda şikayetimle ilgili bir yorum yapmayıp, sadece karaciğer değerlerimin yüksek olduğunu, alkolü bırakmam gerektiğini ve 3 ay sonra tekrar kontrole gelmem gerektiğini söyledi. Sorun şu ki alkol kullanmıyorum bile :) alanında uzmandır birşey diyemem fakat 7 tüp kan aldırdığı hastayla da biraz daha ilgilense keşke.

Ali hocama yüksek olan hormonlarım yüzünden gitmiştim ilk muayene sonrasında tiroid ca teşhisi koyup acil ameliyata alındım. Ameliyattan kısa bir süre sonrası atom tedavisiyle bu hastalığı kökünden çözdük.
İyi ki yollarımız kesişti iyi ki böyle bir hocayla denkleştik o kadar kısa bir süre de böyle lanet bir hastalığı yendim ki kendisine de tüm ekibe de hayran kaldım. İyi ki varsınız

Konum: Medical Point İzmir Hastanesi Diğer

Kilo veremiyordum .Dahiliye doktoruna gidip bir sonuç alamadım diyetisyene gittim spor yaptım olmadı veremedim .ali hocaya sıkıntılarımı söyledim .boyunumu elle muayene etti eline birşeyler geldiğini söyledi .Uzmanlığı sayesinde tiroid Ca teşhisi konuldu .erken teşhis sayesinde ameliyat olacağım .Onun gibi değerli hocalarımız iyiki varlar .kıymetlerini bilelim .

Ali beyle 2019 yılında, böbreküstü bezimde bir kitle çıkması ile tanıştık. Zorlu bir süreçten geçtim. Bir böbreküstü bezim alınmıştı ve diğeri çalışmıyordu. Kendisi ameliyat sürecimde, sonrasında tüm tedavilerimde en doğru tanılarla ve tedavilerle beni bu süreçten en hızlı şekilde kurtardı. Gerçekten alanında en iyisi diyebilirim. Doğru tedaviler sayesinde çok hızlı bir şekilde kendimi toparladım. İstediğiniz zaman size kafanıza takılanlarla ilgili size yardımcı oluyor.

Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ali Saklamaz Diğer

Kilo alma ve yeme bozukluğu konusunda sıkıntım olduğu için Dr. Ali Saklamaz'dan randevu aldım uzun araştırmalar sonucunda buldum doktorumu ve ilk konuşmaya başladığı anda en doğru kararı verdiğimden emin oldum Ali Bey sanki ailenizden biri gibi emin olun aileden biri sizi bu kadar dinlemez Sabrı ve güler yüzü ile gerçekten işini hakkıyla yapan bir Doktor olduğuna inanıyorum çevremdeki birçok kişiye bahsettim ve görmeden birçok kişinin tanımasına sebep oldum Tedavim bitse bile doktorumu görmek için tekrar kapısını çalarım bundan eminim İyiki varsınız emeğinize ve güzel yüreğinize hayran kaldım sizin gibi doktorlar hep hayatımızda olmalı

Konum: Dr. Öğr. Üyesi Ali Saklamaz Kilo vermek

Kilo vermek için gittiğimde sadece eli ile yoklama yaparak çok küçük olan troidlerimi tespit etti.ardından yapılan tüm tetkiklerle troid ca teşhisi kondu ve 2 hafta içinde ameliyat oldum.doktorumun profesyonel muayenesi ve tecrübesi ile erken teşhis edilen hastalığım atom tedavisi dahi almadan iyilesme surecine girdi. Herşey için ona minnettarım.

Ali beyi internetten araştırarak ve yorumları okuyarak buldum ve annemi götürdüm. Hashimato teşhisi koydu ve çok ilgilendi çok memnun kaldık. Emeğine yüreğine sağlık.

Ali Bey bu dünyada unutamadigim doktorlar arasında en öndedir .. 8 sene önce troid rahatsızligiyla muayene olmuştum.. Biopsi önerdi ve yapıldı.. Biyopsi de patoloji saptanmamisti. . Ve ben rahatlikla eve donnustum .. Ama Ali Bey ultrason la biyopsi arasında şüpheye girip bir daha incelenmesini istemiş gorevlilerden ve benim bundan haberim yok kendışı benden sonra ilgilenmis... Ve sonuç çıkmış ki troid ca .. Ben eve varmamla çalan telefonu açtım ve Ali Bey arıyor şaşırdım.. Konuştuk ve beni tekrar hastaneye çağırdı. . Gittim konuştuk durumu çok güzel sakin bir dille anlattı ... Ameliyat önerdi ve oldum... Çok erken teşhisdi.. Ameliyatı yapan doktorlar şaşırmışti.. Nasıl bu kadar küçükken bu tumor bulunmuştu diye .. Kendisine çok teşekkür ederim.. Benimle ilgilendiği için. . Şu an çok iyiyim ve bebegimle ilgileniyorum .. Sonsuz teşekkürler ediyorum. ..

2001 yılından beri tip 1 diabet hastasıyım.2006 yılına kadar gittiğim hiç bir dr Ali bey gibi bilgilendirmemişti beni. Sayesinde hastalığımı gerçek anlamda öğrendim. 10 yıldır Ali beye gidiyorum. Düzenli şeker takibi ve doğru yönlendirmesi sayesinde çok rahat da bir hamilelik geçirdim. Bu tip rahatsızlığı olan herkese de Ali beyi tavsiye ediyorum. Doğru tedavisi, ilgisi alakasından dolayı çok teşekkür ederim.