Ali Satılmış Çocuk Kliniği
Yeşil bahçe mahallesi Metin Kasapoğlu Caddesi Ayhan Kadam İşhanı 48A/12, Antalya

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Memorial Lara Tıp Merkezi
Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. No. 76, Muratpaşa, Antalya

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Konum: başka bir yer Diğer

Ali Bey'le 2012 yazında kızım 9 aylıkken yüksek ateş ve ishal ile başlayan,bizi çok telaşlandıran ve 3 hastane gezip teşhis konulamayan rotav-virüs hastalığı sayesinde tanıştık. Diğer doktorların aksine tahlil dahi istemeden daha semptomları dinler dinlemez teşhisi koydu ve kısa sürede tedavi etti. O günden beri kendisine güvenimiz ve sevgimiz büyük. Kızım şuan 11 yaşında oğlum 4,5. İkisinin de doktoru yıllardır. Soğukkanlı kendinden emin hali anne babayı da rahatlatıyor. Gereksiz ilaç kullanımına karşı, çocuklarla iletişimi çok güzel. Sadece çocukların hastalığını tedavi etmiyor aynı zamanda onların ruh hallerini de çok iyi analiz ediyor ve size çok önemli tüyolar vererek aslında çocuğunuzla ilişkinizin de gidişatına olumlu müdahalesi oluyor. Bunu ne çocuğun gözüne sokarak ne de size baskı kurarak yapmıyor. Onunla muayenesi sırasında sohbet ederken ailenizden biriyle konuşur, bir büyüğünüzden tavsiye alır gibi hissedersiniz. Işini ve çocukları çok sevdiği aşikâr. İyi ki var doktorumuz,kendisini çok seviyoruz.

Z
Konum: Memorial Lara Tıp Merkezi Diğer

Ali Bey ile oğlumun ilk rahatsizliğinda karşılaştık iykide diyorum Eğer ogün Ali bey acilde nöbetçi olmasaydı oğluma yatış vermişlerdi daha 1aylikti sanırım eşim ise panik ilk babalık heycanı Ali bey yaptırmam bu çocuk şuan güçlü diyor eşim hayır yatırın ve tabikkide yaptırmadık Ali Bey'in tedavisini uyguladık ve oğlum iylesti.iykide karşılaşmışız diyorum çünkü tehşisleri ve tedavi yöntemini çok beğeniyorum insanı rahatlatıyor çok ilaç vermeye karşı samimi Doğal oğlumda çok seviyor ve oğlum 5yaşinda Ali bey nerede biz orada Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim

C
Konum: başka bir yer Diğer

İlk çocuğumuzun geçmeyen öksürük şikayetimizin alerjik astım olduğunu tespit eden ve tedavisini kısa sürede gereksiz ilaç kullanımından uzak uygulayan hocamız Ali Satılmış a yeni doğan bebeğimizin de rutin kontrollerini yaptırmak üzere hiç tereddütsüz gidiyoruz . Profesyonel davranışları kafa karıştırmayan bilgilendirme şekli ve rahatlatıcı tavırları ile gördüğüm en iyi çocuk doktoru diyebilirim

Konum: Medical Park Antalya Hastanesi Randevu

Doktordan hoşlanmayan oğlumuz yaklaşım nedeniyle hiç sorun çıkartmadan muaye oldu ve doktoru çok sevdi. Keşke İstanbul da çalışıyor olsaydı :)

Konum: Medical Park Antalya Hastanesi Yüksek ateş

Doç. Dr. Ali satılmış bey ile tatil peryodumuzda tanıştık. Kendinden emin iyi bir doktor olduğu gayet belli. Yorumları okuyup öyle seçmişti eşim :). Gerksiz ilaç kullanımına karşı olduğuda gayet belli. 2 yaşınsaki çocugumuz için muayenesinde iyi anlaşmaları çok hoşuma gitti. Bu arada çocuklarınız konusunda evhamlı eşleriniz için de mutlaka öneririm :)

Z

Ali Bey 3.5 senedir kizimin doktoru 1.5 senedirde oglumun doktoru... cok cok cok iyi bi doktor butun arkadaslarimada tavsiye ediyorum... ilac kullandirma konusunda cok hassas antibiyotik kizim sadece bir kere kullandi sayesinde... iyiki tanimisim...

Bilgemin doktoru, kızım kreşe bu eylülde başladı. Malum hastalıklarda başladı. Ama çok şükür biz Ali bey sayesinde mayıs ayından beri hiç antibiyotik kullanmadık. Allah izin verirse Defneminde doktoru ali bey olacak. Her şey için teşekkür ederim

Dr Ali Bey'e hastanede yönlendiler İşini çok çok iyi biliyor gerek doktor olarak gerek insan olarak mükemmel biri fçocuğumuzu bizden daha iyi biliyor. Oğlumuz yaklaşık 16 aylık bu güne gelebilmemizde Ali beyin Rolü çok fazladır.Allah yolunu açık etsin başarılarının Devamını getirsin.

Tamemen sans eseri tanıştıgım bir doktordur ama gerçek bir Çocuk DOKTORu kendisi.İlkeleri var bizim bebekleri en az bizim kadar düşünüyor.İlaç yanlısı değil MÜKEMMEL bir doktor.