Kontrol Randevusu

Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
Kontrol Randevusu
Uzm. Dr. Ali Seçkin Yalçın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
Görüşler içerisinde ara
Ali bey oglumun dogumundan itibaren surekli gittigimiz doktorumuz her konuda bize destek oldu gerek hastalandiginda gerek rutin kontrollerde bize hem aciklayici hem guven verici bilgiler verdi ve tedaviler uyguladi. Iyi ki adanada boyle mukemmel bir doktor var .
İlk çocuğumda problemimizi çözen doktorumuz. İkinci çocuğum yeni oldu genel muayene için hemen götürdüm. Bütün Aklımıza takılan soruları açıklayarak bizi rahatlattı. Sihirli elleri ile bebeğimin bütün bölgesini muayene etti iç organlar dahil memnunuz.
Ali Bey’i ilk çocuğumda tanımıştık. Doğru teşhis ve tedavi, çocukla aileyle iletişim, sorularımıza yanıt vermesi, gereksiz kaygı oluşturmaması, anlayışı nedeniyle 3. çocuğumuzda da kendisine başvuruyoruz. 15 aylık kızımın takibini yapmakta.Kesinlikle tavsiye ediyoruz
Dr. Ali Seçkin Bey'e kızımın sindirim sistemindeki sorunlar sebebiyle tanıştık. Yaklaşım ve ilgisinden memnun kaldığımız için diğer rahatsızlıklarında da artık hep ona danışıyoruz. Konu ne olursa olsun detaylı inceleme ve açıklamalarından her gittiğimizde çok memnun kalarak ayrılıyoruz. Çocuğumuzu yıpratmamak adına gerekli görmediği hiçbir işlemi yaptırmıyor, ilacı önermiyor. Önerilerini uyguladığımızda zaten tedavi olmuş oluyoruz. Özel durumlarımızı ve geçmiş rahatsızlıklarımızı mevcut durumla harmanlayıp kısa sürede çözümler üreterek sağlıkla uğurlanıyoruz. Bir anne-baba olarak, yakınlarda bir yerlerde güveneceğimiz bir çocuk doktorumuz olduğunu bilmekten daha iyi pek az şeyin olduğunu biliyoruz.
Bebeğim doğduğunda küvezde kalmıştı ,küvezden çıktık sonra kontrolü için geldik. Doğduğundan beri götürüyoruz.Çok memnun kaldık.Her defasında muayeneye gitmeden önce bebeğimle ilgili soracağım soruları not ediyorum ,onları daha sormadan doktorumuz yanıtlıyor. Bebeğimizin her detayına bakıyor ,anne babayı sakin tavırlarıyla rahatlatıp oradan huzurla çıkıyoruz.İyi ki tanımışız.
9 ve 1 yaşlarındaki iki çocuğumunda, doğduklarından itibaren, hastalıklarını en az ilaçla atlatmalarını sağlayıp, her zor anlarında yanımızda olup olan doktorumuz. İyi ki doğumlarımıza girmiş ve çocuklarımızın yolları kesişmiş
bizi çok güzel aydınlattı bebegimizin detaylı muayenesini yaptı çok memnun kaldık
z.....
Küçük kızımın ishal ve kusması vardı. Bu sebeple Ali Hocam'a başvurmuştuk. Yaklaşık 7 yıldır hocamı tanırım. Çok şükür teşhislerinde hiç yanlışlık yaşamadık. Soracağım soruları öncesinde zaten hep anlatır.
e...
Kızımı doğum yaptığım hastanede ilk muayenesini Ali Bey yapmıştı. Kızım prematüre doğdu. Kızımı büyütürken, hastalıklarında ve büyüme sürecinde çok destekleyici oldu. Prematüre bir bebek büyütmek gerçekten zor ve o zor süreci atlatmamıza yardımcı oldu. Zaten ondan sonraki süreçte de hiç bırakmadık Ali Bey'i. Şu an kızım 7 yaşında, 7 yıldır kendisine sonsuz güvenerek devam ettik. Hastalıklara olan yaklaşımı, gerektiğinde antibiyotik vermemesi çocukların bağışıklığını güçlendirme yolunda devam etmesi çok değerli. Kafama takılan her konuda mesaj dahi atsam, mutlaka uygun zamanında dönmesi çok kıymetli. Çocuklara yaklaşımı, aile ile olan iletişimi stresli bir konuda aileyi rahatlatması çok iyi. Hem çok iyi bir hekim, hem çok iyi bir insan. Etrafımdaki herkese gönülden tavsiye ederim kendisini.
Bebeğimin doğumundan bu yana kendisi ilgileniyordu , arada başka doktorlar denedik ama Ali bey hem çocuğu çok detaylı gözlemliyor hem yaptığı açıklamalar detaylı ve tatmin edici. Yanıtsız bıraktığı sorum olmadı şimdiye kadar . Başka şehire taşındık yine adanaya geldikçe kendi kliniğinde muayene ettiriyorum çocuğumu .
Ali Seçkin Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Seçkin Yalçın, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ali Seçkin Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kontrol Randevusu.
Ali Seçkin Yalçın adresi nerede?Ali Seçkin Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2000 Evler Mah. Mavi Bulvar Arma Moda Sitesi D Blok No:218/B Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Seçkin Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Seçkin Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Seçkin Yalçın hangi dilleri konuşuyor?Ali Seçkin Yalçın ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Seçkin Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Seçkin Yalçın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Seçkin Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Ali Seçkin Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çukurova Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Yüreğir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Tarsus Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ceyhan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıçam Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (2)Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Seyhan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla