Limonluk mahallesi 2446 sokak Hantaş Prestij no:3 İç kapı no:20 Yenişehir / Mersin, Mersin
Boşanma Danışmanlığı
Tematik Algı Testi (TAT)
Vajinismus Tedavisi
İlişki Terapisi
• İstanbul Maltepe Üniversitesinde Psikoloji bölümünden 2019 yılında mezun oldu
• T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3 ay staj ve hasta takibinde bulundu
• 2019-2021 yılları arasında ise İstanbul Aydın Üniversitesinde Klinik Psikoloji (Tezli) Yüksek Lisans Programından onur derecesiyle mezun oldu.
Akademik Yayınlar
Tez Konusu: ‘‘Üniversite Öğrencilerinde Şiddet İçerikli Sanal Gerçeklik Oyunlarının Saldırganlık Davranışı Üzerindeki Etkisi’’
Yayımlanan Makale: ‘‘Çocukların Oynadığı Oyun Türlerinin Kişilik Gelişimi ve Davranışı Üzerindeki Etkisi’’ Eurasian Academy Of Sciences Social Sciences Journal Dergisi.
Yayımlanan Makale: ‘‘ Dijital Oyunar İle Şiddet ve Saldırganlık Arasındaki İlişki’’ Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi.
y.....
Uzmanı 10 üzerinden değerlendirecek olursam 7 puan derecesinde puanlayabilirim neden olarak da başarılı teorik bilgiler sahip kendisi ama uygulamalı ve klinik psikolog olarak ufak tefek eksiklerinin olduğunu düşünüyorum. 5 seans görüşme sağladım ve fayda gördüm. 4-4'lük seanslar değildi ama 4-3'lük diyebilirim. Seansları faydalı buldum.
Merhabalar uzmana doktortakvimi.com üzerinden ulaştım. Eşimle ilgili konular sebebi ile başvurdum. Konuştuğumuz süre zarfları gayet güzel ve olumlu sonuçlarla ilerliyor. Çok ilgili ve alakalı, çok aydınlatıcı, anlayışlı bir şekilde yol gösteriyor. Kendisi kibar naif ve herşeye pozitif yaklaşması en sevdiğimiz özellikleri arasında çevremdeki herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
m...
Uzm. Kl. Psk. Ali Selim Mansız’a Doktor takviminden ulaştım. Kaygı bozukluğu ve obesesif bozukluk için başvurdum. Uzmanın en beğendiğim özelliği iyi çözümleme yapması, anlayışlı olması ve her zaman bir çıkış yolu bulabilmesi oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
g....ö
pskolojik anlamda cokuste oldugum bır donemde seans almaya basladım Ali bey ile sayesınde bırcok seyi farketmemi sagladı ısık tuttu resmen bana ıletısımı cok ıyıydı ne zaman ıstesem hep destek oldu seanslardan sonra bır farkındalık yarattı bende ve kendımı ıyı hıssetmemı sagladı
i̇....
Ruhsal olarak bunaldığım için Ali Bey'le görüşme sağladım. Kendisi bilişsel davranışçı terapisi uyguladı. 8 seans görüşme sağladım ve seanslarımı sonlandırdım. Terapilerden sonra bazı şeyleri daha az kafama takmaya, daha az düşünmeye başladım. Ali Bey bana karşı gayet ilgili, sorularımı içtenlikle cevapladı. Ne sorduysam gayet açıklayıcı bir şekilde bana aktardı.
ş.....
Ali Bey'le depresyon için tedavi planı oluşturduk. Kendisinden bu konuda psikolojik destek aldım. 6-7 seans görüşme sağladım ve oldukça memnun kaldım. Ali Bey oldukça güler yüzlü, ilgili bir psikolog. Kendisi bana çalışma şeklini gayet iyi bir şekilde anlattı. Kendisinden iyi bir destek aldım. Seanslarımızdan sonra özgüvenim, öz saygım arttı. Kendi hayatımla ilgili yaşadığım problemleri daha rahat çözebildiğimi fark ettim. Sosyal bir ortama girerken daha iyi ve daha uyumlu hissediyorum. Ali Bey yönlendirme konusunda iyi bir psikolog. Kendisi bana yol gösterdi.
d.....
Ali Selim Bey'le ilişki danışmanlık için görüşme sağladım. Kendisi 5 seans bilişsel davranışçı terapi yöntemi uyguladı. Terapilerim şu anda bitti. Terapilerden sonra daha kaygısız oldum ve kaygımı kontrol edebilmeyi öğrendim. Çok daha iyiyim. Ali Selim Bey'den aldığım terapilerden memnun kaldım.
Ali Selim Bey'le kayıp yaşadıktan sonra görüşme sağladım. Kendisi bu durumu yenmemi sağladı. Şu anda hayatıma daha güzel devam edebiliyorum. Kendisi bana varoluşsal terapi yöntemi uyguladı. Görüşmelerimizden sonra yaşam motivasyonum arttı. Kendimi çok daha mutlu hissediyorum. Depresyon sürecimden çıkmama yardımcı oldu. Ali Selim Bey'le 5 seans görüşme sağladım. Yeterli geldiği için seanslarımı sonlandırdım. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Ali Selim Mansız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Selim Mansız, Psikoloji. Size Ali Selim Mansız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Tematik Algı Testi (TAT), Evlilik Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak, Vajinismus Tedavisi, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Randevu, Rorschach Testi.
Ali Selim Mansız adresi nerede?Ali Selim Mansız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Limonluk mahallesi 2446 sokak Hantaş Prestij no:3 İç kapı no:20 Yenişehir / Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Selim Mansız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ali Selim Mansız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ali Selim Mansız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Selim Mansız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Selim Mansız hangi dilleri konuşuyor?Ali Selim Mansız ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Selim Mansız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Selim Mansız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Selim Mansız hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ali Selim Mansız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Selim Mansız hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Selim Mansız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.