e....
Öneri üzerine lazere uygun olup olmadığımı sormak için gittim. Daha önce gittiğim doktorlar genelde önermediler çünkü korneam ince ve 6 derece miyoptum. Ali Bey'e daha önce lazerin çok riskli olduğunu söyleyen doktorlar olduğunu söyledim, kendisi korneamın biraz ince olduğunu, ama durumun lazere engel olmadığını söyledi. Acaba niye daha önce riskli dediler diye sorduğumda da detaylı açıklama yapmadı. Ben yeni cihazlar sebebiyle artık risk yok sandım.. Halbuki %25'den fazla ektazi riski varmış. Doktor bey güleryüzle olmasa da diğer sorularımı cevapladı.
Geçen hafta başka bir doktor göz içi lens ameliyatımı yaptı, çok mutluyum:)
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
h ...d
2018 yılında Ali bey de lazer ameliyatı oldum kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum çünkü uzun yıllar kullandığım gözlükten kurtuldum. Özellikle operasyon sırasında gösterdiği nezaket ve cesaretlendirme korkularımı yenmeme çok faydalı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Gözle ilgili probleminiz olduğunda hiç çekinmeden kendisine gidip tedavi olabilirsiniz.
a....m
Eşim katarak ve muayne benimde muayne oldu.sonuç harika göz ile problemi tam anlamıyla çözen ve kendinden emin hiç tereddüt etmeyin doktor beyi ziyaret edin ciddi ve tam çözüm....
h....m
Sağ gözüm 8 sol 7 numara miyop ve 2,5 astigmat göz rahatsızlığım vardı. Uzun araştırmalar sonrası Ali Beye gittim. İlk görüşmede muayene öncesi lens taktığım ve göz makyajı ile kontrole gittiğim için doktor bey beni azarladı. Bu davranışı bana güven verdi işini ne kadar önemsediğini düşündüğüm için Mayıs 2022 de ameliyat oldum. Bir hafta sonra sanki yeniden dünyaya gelmişim gibi uyanmaya başladım. Lens ve gözlüğün hayatımı ne kadar zorladığını ameliyat sonrası anladım. Kalan ömürümüz ne kadar kolaylaştırmak istersin diye doktor bey sormuştu iyiki Op. Dr. Ali Sipahier tercih etmişim….
f.....
dr. ali sipahiere akilli lens operasyonu oldum. soniclarindan ve doktorun ilgisinden son derece memnunum. kendisine tesekkur ederim. fatma tuncel.
Ali Sipahier isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Sipahier, Göz Hastalıkları.
Ali Sipahier adresi nerede?Ali Sipahier şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Sipahier isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Sipahier online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Sipahier isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Sipahier bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Sipahier ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Sipahier hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ali Sipahier hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları