i̇...t
gerçekten çokk iiyi bir doktor kendisi.dr.dan öte insana cok sıcak allah razı olsun ondan ben izmitte tanıdım kendisini ama şimdiye kadar tanıdıgım dr.ların en mükemmeli.yeni atandığı hastanede kendisine başarılar diliyorum...
mu...a
denizli çivril devlet hastanesinde yeni göreve başladı bence bu bölgedeki en iyi üroloji doktoru sitede samsun yazıyor bu yanlışında düzeltilmesini istiyorum
öm...r
kendisini tanıyanlar ne kadar iyi bir doktor olduğunu bilirler kocaeli darıca bence mükemmel bir doktor kazandı ürolojik problemleri olanlar muhakkak hocama görünsün kendisine başarılar dilerim
ok...n
10 numara bir doktor sizi dinliyor ve gereken tedaviyi en ince ayrıntılarıyla anlatıyor kendisine çok teşekkür ediyorum sağolsun varolsun umarım böyle doktorları heryerde görürüz
or...k
iyi bir hekim başarılar dilerim...
me...t
kendisine tedavi sürecimde göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim ALLAH razı olsun.
nu...n
hastasıyla ilgilenmesi ve hastasını bilgilendirmesi son derece olumlu.birkaç hastahane gezdikten sonra kendisini tanıdım size herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor.eğer ürolojik bir probleminiz varsa dr. ali bey'e kesinlikle görünmelisiniz...
ha...n
karabük ve bölge için büyük bir kazanım.üroloji alanında karabükte tek olduğunu düşünüyorum.
ka...ç
mükemmel bir doktor başarılarının devamını dilerim...
Ali Sökmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Sökmen, Pratisyen.
Ali Sökmen adresi nerede?Ali Sökmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı No:62 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Sökmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Sökmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Sökmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Sökmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Sökmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Sökmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ali Sökmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Pratisyen Hekimler