Emin Ali Paşa Caddesi Bostan Tariki Sokak Elit Park Apt. No:16 D:4 Bostancı, İstanbul
Ali Suat Kesimgil Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Hassas Bağlantılı Protezler
Ali Suat Kesimgil Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kök Kanal Tedavisi
Köprü
Köprü Uygulaması
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Tam Ve Parsiyel Protezler
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Ali Suat Kesimgil Muayenehanesi
Referansla gitmiştim.Çok düzgün, çok bilgili ve yaklaşımı çok güzel.Dolgu,köprü yapıldı ve hiç sıkıntı yaşamadım.Yapılan tedaviler başarılı neticeler verdi.Genel anlamda çok memnum.Şikayeti olan yakınlarıma tavsiye ediyorum.
me...n
Doktorumuz çok tecrübeli,işini çok iyi bilen mesleğinde uzman.En son uyguladığı tedavi implant yapıldı ve protez takıldı.Çok doğal ve rahat kullanıyorum .Sıkıntı yaşamadım.Herkese tavsiye ederim.
tü...r
Hocamdan çok memnunum.Çok başarılı bir diş hekimidir.Ablamın dişlerini yapmıştı ve çok memnun kalmıştı.Bunun üzerine benimde şikayetim olunca gitmeye karar verdim.Üst çene dişlerim komple yapıldı.Kullanımı kendi dişim gibi oldu görsel olarak ta çok doğal oldu.Hiç sıkıntı yaşamadım.Önerdiğim bir hekim.
ah...u
Çok olumlu referanslar üzerine gittim.Her anlamda çok olumlu hizmet olarak,tedavi olarak ve ödeme kolaylığı olarak.Çok sıcak bir karşılama var ekip olarak.Kendisi son derece beyefendi,mütevazi nesli tükenmiş insanlardandır.Dolgudan tutun diş çekimine kadar bir çok tedavi uyguladı.Aynı zamanda fiyat olarak çok makuldur hastasının ödeme gücüne göre düzenlenmesi sağlar.Senede 1 kaç kere giderim.Hastayı dinleyerek yapar.Giden hiç kimseden olumsuz bir görüş duymadım.Günümüzün nesli tükenmiş insanlarından.Bu cümle klişe olduğu için söylemiyorum kesinlikle çok yerine oturuyor yerli yerinde kullanıyorum.
fü...ç
Çok memnun kaldık hocamdan.Uzun yıllardır gittiğim bir doktor. Çok iyidir hocam. Birçok arkadaşımı yönlendirdim. Yaptırdığım her işlemden hiçbir sorun yaşamadım.
si...n
Uzun zamandır doktorumuz.Benim çocukluğumdan çocuklarıma uzanan bir süreç.Son derece anlayışlı,her yaşa grubuna hitap edebilen,dişçi koltuğuna kaygı duygusunu bertaraf edebilen üslubu olan,son derece yaptığı operasyonu işleme dahil küçük büyük demeden bütün detaylı bilgileri paylaşma yetkisine sahip aslında farkındalığı ve insani vasfı doktorun çok daha ön planda.Ben son olarak kaplama tedavisi uygulandı.Oğlum içinde diş çekimi ve ortodontistlik olarak bir yapı bozukluğu olabilir düşüncesiyle takip edilen bir sürecimiz var.
Ali Suat Kesimgil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Suat Kesimgil, Diş Hekimi. Size Ali Suat Kesimgil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İmplant, Estetik Porselen, Diş Dolgusu, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu), Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Köprü Uygulaması, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Zirkonyum Porselen Kronlar.
Ali Suat Kesimgil adresi nerede?Ali Suat Kesimgil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emin Ali Paşa Caddesi Bostan Tariki Sokak Elit Park Apt. No:16 D:4 Bostancı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Suat Kesimgil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Suat Kesimgil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Suat Kesimgil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Suat Kesimgil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Suat Kesimgil hangi dilleri konuşuyor?Ali Suat Kesimgil ile İngilizce, Fransızca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Suat Kesimgil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Suat Kesimgil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Suat Kesimgil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Suat Kesimgil hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ali Suat Kesimgil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri