ni...
Ali hocam merhametli işini severek hakkıyla yapan.bir doktor mide kanaması geçiren oğlumun ameliyatını gerçekleştirdi bizleri sürekli bilgilendirdi Allah sizin gibi insanlarının sayısını çoğaltsın eksik olmayın sayın ALİ SÜRMELİOĞLU hocam
se...
Bağırsağımda bulunan büyük parça sonrası tavsiyeler vesilesiyle Ali Bey ile tanıştık. Önce kolonoskopiye akabinde bağırsak ameliyatıyla sağlığıma kavuştum. İlgisi, bilgisi, sabrı ve vizyonu ile hem beni hem ailemi rahatlattı. Tanıdığım en iyi hekimlerden biri. Allah Ali Bey'den ve tüm sağlık çalışanlarımızdan razı olsun. Ali Bey'in bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, emekleri ve ilgisi sebebiyle saygılarımı sunarım.
bu...
Şu dünyada kendim ve ailem için güvenebileceğim en harika doktor. Güler yüzlü, ilgili mesleğini en üst kapasitede sabırla yapan çok başarılı bir cerrah. Benim, annemin ve birkaç yakınımın operasyonlarını yaptı. Akalazya hastasıydım sayesinde şimdi rahatlıkla yemek yiyebiliyorum. Rabbim ona ve ailesine sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler versin inşallah
Biz babamın ani baş dönmesi halsizlik sebebiyle acile geldiğimizde asistanın sonuçları kendisine gösterdiğimizde tanıştık Ali hocayla. Telaşımızı sakinleştiren acil ameliyata aldı babamı. Ameliyat saatlerce sürdü. Bize ameliyat bitiminde bamamın kanser olduğunu bağırsakların susuz kaldığı için kuruduğunu ve tıkandığını babamda bilmeden karnına yani bağırsaklarına baskı yapıp yırtılmasına sebep olduğunu dolayısıyla kanına bağırsaktan sızan mikrop zehirlenmesi olduğunu söyledi. Bu süreçte çok yardımcı oldu bize Allah bin kere razı olsun kendisinden. Çok efendi kibar sakin ilminin hakkını sonuna kadar veren bir doktor. Egosu yok hastasına güler yüzlü. Sizi sakinleştirip tedaviye olan inancınızı diri tutan insan psikolojisinden anlayan ve sadece hastaya değil hasta yakınına bile emek veren bir doktor. Gece yarısı demez öğle arası demez mesai bitti demez cumartesi demez eğer hastası varsa mutlaka yanına uğrar siz beklerken görürse mutlaka size bilgi verip rahatlatıyor. Ancak biz kendisine geç kalmıştık babamın hastane korkusu yüzünden hastaneye geç geldik ve vucuda zehir çoktan yayılmış ve babam 1 hafta yoğun bakımdan sonra çoklu organ yetmezliğinden vefat etti. Biz ailecek Doktor beyden razıyız Rabbim de kendisinden razı olsun. Hala devlet hastanesinde kendisi ve hasta odaklı çalışan ender doktorlardan biri. Allahım onu utandırmasın. Açıkcası yıllardır çeşit çeşit doktora hastaneye gitmiş biri olarak böyle bir doktora denk çok nadir gelmişimdir ki kendisi şikayet değil çözüm odaklı hasta odaklı üstelik bunu saygısını güler yüzlülüğünü ve ilmini düşürmeden yapabilir olması çok önemli. Kendisine her zaman duacıyız Allah ondan gani gani razı olsun.
a ...ö
Doktorum Ali bey e araştırmalarım sonucunda tavsiye ile birlikte adımızın aynı olması nedeniyle kendime yakın hissederek gittim. Nitekim ilk görüşmeden itibaren bana tedavi şekli için verdiği bilgiler bütün korkularımı yenmemi sağladı. Bence adım adım doçentliği hak eder duruma gitmektedir. Zira hastane de yaptıklarına inanamazsanız. Cumartesi günü gece bile nasıl olduğumu görmek için hastaneye gelen bir doktordan bahsediyorum..Rectum ameliyatımı yaptı ve geçici iliestomi takdı ve 9 - 10 ay sonra kapattı. Nitekim şimdi çok iyiyim sağlığıma kavuştum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu Arada Ali beyin asistanları da çok uyumlu ve başarılılar onlarada teşekkür ederim..
i̇...c
2013 yılında kasik fıtığı,2016 aralığında safra kesesi ameliyatı mı yapan alçak gönüllü, eşsiz ve güzel insan.. doktor olarak da,insan olarak da süper bir insan.. Allah ondan razı olsun..yolu ve bahtı hep gönlü gibi güzel olsun..
ha...e
Ali Sürmelioğlu ile başka bir gastroenteroloji doktorunun görüş almam için yönlendirmesi ile tanıştım ve gerçekten iyi ki tanıdım kendisini. Hastası bitmeden öğle arasına bile çıkmayan mesleğine aşık, sabırlı ve özverili bir doktor. Mesleki bilgisi dışında iletişimi,ilgisi, özverisi,çabası,naifliği, güleryüzü takdire şayan.Tanıdığım en iyi doktorlardan biri, başka birimlerdeki doktorların görüşünü almak ya da muayene için üşenmeden kendisi arayacak kadar mütevazi bir hekim. Karnıma aniden giren kramp- ishal-kabızlığın sebebi için gereken ne varsa yaptı ve yapmaya devam ediyor. Kolonoskopi sonucunda Rektum 10. cm’de darlık olduğu tespit edildi ancak bu darlığa neyin sebep olduğunu bulmak için diagnostik laparospoki yapılmasına karar verildi. Bu süre zarfında herhangi bir şişlik, ağrı, kusma bulantı olması halinde derhal acile gelmemi ve kendisine ulaşmamı istedi.Bu kadar ilgili bir doktorum olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum ve kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum. Allah’ın onu ve ailesini bütün kötülüklerden korumasını diliyorum.
bu...u
Merhaba babam temmuz ayında mide kanseri teşhisi konuldu babamı ameliyat etti Ali sürmelioğlu. Babam ameliyat oldu çok şükür iyileşti 4 5 ay içinde. 6 kasımda benimde kalın bağırsakta sorun çıktı adım burcu ilk başlarda korksam da Ali Sürmelioğlu ile konuşunca korkularım gitti içimi çok rahatlattı ve benim çok güçlü olduğumu hissettirdi. Sen bu işi yaparsın der gibiydi. Ameliyatımı oldum çok uzun sürmüş 12 saatlik bi operasyon olmuş baya uğraşmışlar metin hoca ile iyi ki Ali hocayı seçtim iyi ki de oldum. Çok şükür iyiyim. Bana güçlü olduğumu hissettirdiği içinde ayrıca teşekkür ederim iyimser bir hoca iyilik dolu yüreği. Hayatı boyu başarılar dilerim ailecek seviyoruz ali hocayı
nu...u
Ali Beyi ilk olarak 7 sene önce annemin kolon kanseri teşhisiyle tanıdık. Ameliyatımızı Ali Bey ve ekibi yaptı. Gayet başarılı geçti, fakat zamanla başka organlarda kanser yine nüksetti. Ali Bey her seferinde en efektif yöntem ne ise onu uyguladı. Hem bir cerrah ve hem de bir insan olarak eşi benzeri olmayan biri Ali Bey... Onun kadar yumuşak tabiatlı, sabırlı, sakin, özverili, ilgili, güzel bir insan az bulunur, adeta kanatsız bir melek desem yeridir. Onu ailece çok seviyoruz ve çok güveniyoruz. Allah sırtını yere getirmesin Ali Hocam!
a....y
Op DR Ali Sürmelioğlu ile Haziran 2020 tarihinde tanıştık tavsiye ile gittiğimizDr Ali bey daha ilk görüşmede doktorluğundan ziyade bir insan olarak anneme yaklaşımı bizi çok etkiledi ilk görüşmede annem mide kanseri olduğunu henüz bilmiyordu tüm tetkiklerin tamamlanması sonucundaDr Ali bey anneme hastalığını ve yaşanacak süreci anneme öyle güzel bir şekilde anlattı ki annem hiç korku yaşamadı Ali bey anneme sonsuz güven verdi hastalığı sürecinde ameliyat sürecinde ve sonrasında doktorluğun yanında insani desteğini hiç eksik etmedi hastalık sürecinde aklımıza takılan herşeyi sorduk ve herzamam dönüş yaptı bizi rahatlattı Ali beye sonsuz teşekkür ve saygılarımızı iletiyoruz
( Fatih Açıkgöz Arzu -NEJLA)
Ali Sürmelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Sürmelioğlu, Gastroenteroloji Cerrahisi.
Ali Sürmelioğlu adresi nerede?Ali Sürmelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selimiye Mahallesi Tıbbiye Caddesi No: 23 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Sürmelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Sürmelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Sürmelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Sürmelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Sürmelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Sürmelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Ali Sürmelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenteroloji Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenteroloji Cerrahları