ab...
04,06,2010yılında hocamıza istanbul tıp fakültesinde beyin amaliyatı oldum Allah hocamdan razı olsun onun sayesinde yaşıyorum şuanda.
he...i
Türkiye 'nin en iyi doktoru 2004 te beyin amelyatı sant takıldı o günden bu güne hiçbir şekilde sıkıntı şikayetim yok size sonsuz tşkr türkiye'nin en iyi cerrahisi Ali bey şimdiye kadarda kontrolerim için oraya gidiyorum. Ve çok memnunum
hü...z
ellerinize sağlık başka ne diyebilirim ki.....Her adımında yapılacaklardan ve sonuclar hakkında bilgilendirildim ve verilen bilgi ne ise tıpatıp aynı sonucları yakaladık
mi...r
İlklerin içinde her zaman yer alacak bir isim, bilgisi tecrübesi insanları düşünmesi hepsi ama hepsi çok iyi
ak...v
ben 2006 yilinda babami amaliyyat etdirdik çox memnunkaldik Doktor Ali beye teşekkürlerimi bildirirem
ze...)
Bence Türkiye'deki en iyi nöroşirurji doktoru 20 sene önce eşimin günlerce yapılan anjiyo'larda bulunamayan anevrizmanın yerini bulup onaran doktorumuzu ölünceye kadar unutmuyoruz.
ha...1
Ulkemizin en iyi hekimleri arasindadir.Bu meslegi kutsalligina uygun bir sekilde,para,sohret unvan icin degil insan sagligi icin gerceklestirmektedir. Baska doktorlar gibi para kazanmak icin gereksiz yere ameliyat yapmaz.Tum yenilikleri yakindan takip eder.Herkese Prof.Ali Canbolat gibi bir hoca dilerim
Ali Tuncay Canbolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Tuncay Canbolat, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ali Tuncay Canbolat adresi nerede?Ali Tuncay Canbolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Cad.Bayer Apt. No:63 Kat:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Tuncay Canbolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Tuncay Canbolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Tuncay Canbolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Tuncay Canbolat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Tuncay Canbolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Tuncay Canbolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ali Tuncay Canbolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları