öz....
8 Nisan 2018 de annemin sol merkezindeki kitle sebebi ile tanıştığımız Uğur Bey den Allah binlerce kere razı olsun.Guler yüzü ve tecrübesiyle bizi her aşamada rahatlattı 1 ay gibi kısa sürede ameliyat aşamasına getirdi.8 Mart da frozen section(biyopsi ve ameliyatın aynı anda yapilmasi) yöntemiyle yaptığı ameliyat sayesinde annem hiç yıpranmadan tum memesi ve koltuk alti lenfleri temizlenerek ,tam manasıyla tek seferde sağlığına kavuştu.Hocamizin sayesinde çok başarılı gecen ameliyat sonrasi hic komplikasyon gelismedi.Verdigi kararla bizi 2 belki de 3 ameliyat zorluğundan kurtardı.Iyiki kendisini tanımışız. Özge YELVAR
se...a
Uğur hocamla 10 yıl önce rahatsızlığım sonucu ameliyatım gereği tanıştım.uğur hocamın mesleğinin tüm gereğini hakkıyla disiplinli bir şekilde yapması sonucu çok şükür sağlıklıyım.Hiç kimsenin hastalanmaöasını diliyorum bu hastalık karşınıza çıkarsa hiç tereddüt yaşamadan hocama gidebilirsiniz hastalara tez iyilik diliyor kıymetli hocamada saygılarımı sunuyorum
en...n
10 sene arayla iki ayrı türde kanserimi başarıyla ameliyat ederek beni sağlığıma kavuşturan Dr. Uğur Berberoğlu'nu ne kadar övsem, yeridir. İnşallah ihtiyacınız olmaz, fakat eğer olursa yüzde yüz güvenle başvurabilirsiniz.
gü...n
Merhabalar, Doktorumuz Ali Uğur Berberoğlu, annem H.Karacan'ın ameliyatını başarı ve itinayla gerçekleştirmiştir. Antalya'da dalında uzman yüzlerce cerrah olmasına rağmen bize kazandırdığı güven ile annemin Ankara'da muayene ve ameliıyat olmasına vesile olmuştur.Doktorumuz annemin hastalığına deva olmuştur. Kendisi dalında uzman, hasta ilişkilerinde başarılı moral ve motivasyonu oldukça yüksek, ilim ve bilgisi tartışılmaz bir hekimdir. Allah kendisinden bir değil binlerce kez razı olsun... Kendisini bütün hastalara tavsiye eder, başarılarının devamını dilerim... Saygılarımla...
Ali Uğur Berberoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Uğur Berberoğlu, Genel Cerrahi.
Ali Uğur Berberoğlu adresi nerede?Ali Uğur Berberoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Uğur Berberoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Uğur Berberoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Uğur Berberoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Uğur Berberoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Uğur Berberoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Uğur Berberoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ali Uğur Berberoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar