Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi
1993 Yılında Londra Hammersmith Hastanesinde, Klinik Onkoloji Departmanı ve Kök Hücre Nakli Merkezi’nde çalıştı.
2000 yılında Kudüs Hadassah Hastanesi Kanser İmmünoterapi ve Kök Hücre Tedavileri Merkezinde çalıştı.1996-2004 Yılları arasında Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Başhekim Yardımcılığı görevini yürüttü.
Hasta
hayatımda tanıdığım en iyi doktor diyebilirim. anneme lenfoma denildi ve belirtiler çok benziyordu, bunun üzerine gitmiştik kendisine. yıllarca onca doktora gitmemize rağmen hiçbiri hastalığın nedenini bulamamıştı. Akdeniz ateşi taşıyıcısı olduğunu tespit etti ve bir ilaçla çözmüştü.
mu...ş
alibeye 2hafta önce muhayane oldum hastalarına yaklaşımı nı çok beğebdim rahatlatan bi yaklaşımı var şimdi kenddimi çok daha iyi hissediyorum 2yıldır istanbulda tedavigörüyorum inşallah bizi bu illetten kurtaracak önce allaha sonra alibeye emanetiz ali beyi tavsiye ediyorum tüm lenfoma hastalarına
ay...r
Kayseride yaşıyorum ali hocaya 3 ay önce tronbosit yüksekliği vardı hocam çok ilgilendi ve yaptığı tahlil ve tetikler sonucunda kml(KRONİK M.LÖSEMİ)Hastası olduğumu söyledi. hemen tedaviye başladı.allahıma şükürler hocamın sayesinde iyiyim olsun hocama burdan çok teşekkür ediyorum allah razı olsun.
Ali Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Ünal, Hematoloji, İç Hastalıkları.
Ali Ünal adresi nerede?Ali Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi
- Millet cd. Belediye Durmaz İş Hanı Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.