se...ş
Ali Beyle 32. Haftamızda tamamen tesadüf üzerine tanışma fırsatımız oldu. Pozitif ve güleryüzle yaklaşımı , her sorumuza verdiği açıklayıcı cevaplar ile gebelik sürecimde bana çok yardımı dokundu. Çok şükür sağlıkla kızımızı kucağımıza almamıza da vesile oldu. Kendisini tanıdığımız için çok mutluyuz, gebeliği Mersin’de geçiren bütün kadınlara tavsiyemdir
ha...r
Biz Ali bey ile çok zorlu bir süreçte tanıştık tüp bebek tedavisinde iken kendisine de muayene için gidiyorduk... tek hayalimiz gebelik olduğunda Ali bey ile birlikte yola devam etmekti. Çok şükür şu an ikiz gebelikte devam ediyoruz. Kendisi doktorumuz olmak dışında ailemizden biri gibi. Panikatak bir insan olmama rağmen Ali bey ile konuşurken her konuda çok iyi hissediyorum tüm korkularım gidiyor. İyi ki yollarımız kesişmiş. Her insanın kesinlikle aklında tek kuşku olmadan gitmesi gereken bir doktor tanıdıktan sonra emin olun başka doktora gitmek istemeyeceksiniz abi gibi, babacan yaklaşımı ile o kadar güven veriyor ki muayeneden çıktığınızda çok mutlu ayriliyorsunuz. Umarım bebeklerimizi de sağlıkla kucağımıza alalım Ali bey sayesinde eminim ki alacağız zamanı geldiğinde. Ve hemşiremiz Selay hanımı da unutmamak gerekiyor güler yüzü ve samimiyeti ile her mesajıma tek tek cevap veren, gittiğimizde yine güler yüzü ve samimiyetiyle karşılayan canım hemşiremiz de iyi ki var...
gü...ü
Ali hocam bilgisi tecrübesi ilgisiyle harika bir doktor. İkiz gebelik sürecimizde tecrübesinin yanı sıra samimiyetiyle de harika bir süreç yaşattı bize, her sorumuza endişemize sabırla yanıt verdi. 33. Haftada gelmeye çalışan bebeklerimi 36. Haftaya kadar tecrübesiyle erteleyebildik ve kızlarımı sağlıkla kucağıma aldım sayesinde, iyi kiii yollarımız kesişti böyle doktorlarımızın sayısı artmalı :)
ay...
Gerçekten her anlamda harika bir doktor kendisi, gerek hamilelik sürecimde randevularda güler yüzü ile karşılaması, bilgilendirmesi, aklıma takılanları sorduğumda içtenlikle cevaplaması, gerek doğum sürecimdeki sakinliği ve profesyonelliği ile beni yönetmesi iyiki tanımışım, iyiki tanışmışım, çok güzel bir hamilelik süreci ve doğum gerçekleştirdik ve sonuç olarak biz oğlumuza sağlıklı bir şekilde kavuştuk.
du....
Sevgili Doktorumuz,
Hamileliğimi ilk öğrendiğimizde başlamıştı endişelerimiz var olan büyük bir çikolata kisti ile gelmiştik size sizin değerli bilgileriniz işinize olan sevginiz ve profesyonelliğinizle en güzel şekilde tamamladık bu süreci. Bu uzun süreçteki en büyük şansımızdınız. Bir doktordan çok abi gibi oldunuz. Sabrınız, ilginiz işinize olan sevginiz bambaşka iyiki varsınız bizi mutluluğumuza en güzel şekilde kavuşturanımızsınız.
as...
İlk gebeliğim düşük sebebiyle sonlanmıştı ve ben aşırı korku ve panik içerisindeydim tekrar gebe kaldığım da bana yapılan öneriyle Ali hocaya gittim ve hamileliğimin her evresinde beni hem bilgileriyle hem pozitif ve güler yüzlülüğüyle çok rahatlattı. İstediğim her an kendisine ulaşabildim bence bu çok önemli. İyi ki sizinle karşılaşmışız
ca...z
İlk Ali Bey'in yanina gittiğimde çocuğum olmayacağı düşüncesiyle gitmiştim. Ağrılarım o kadar fazlaydı ki öyle bir düşünceye kapılmıştım. Fakat Ali Bey güler yüzlülüğüyle, yaptığı detaylı bilgilendirmelerle ve daha sayamayacağım bir çok ozellikle birlikte çocuğumun olamayacağı düşüncesini zihnimden uzaklaştırmıştı. Ve bir sonraki kontrolümde kendisinin yanına hamile bir şekilde gittim. 9 ay boyunca bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan, sorularımı cevapsız bırakmadan ben ve bebeğim ile o kadar guzel ilgilendi ki. Kötü hicbir düşünce bırakmadı zihnimde. Normal doğum olmasını istediğim oğlum yuksek tansiyon sebebi ile çok korktuğum sezeryan ile dünyaya geldi 7 Ocak Pazar günü. Ve bu konuda korkularımi yenebilmemin tek nedenidir Ali Bey. Mesai dışı olmasına rağmen hastanedeki hemşirelerle iletişime geçip hızlı bir sekilde yatışım yapıldığında çok korkuyordum. Fakat Ali bey sayesinde korkularımı yendim ve guzel oglumu kucağıma aldım.
fi...n
Ali Hocam bizim ve kızımızın en büyük sanşı erkenden baslayan erken doğum riskine karşı kalp problemim çıkmasına ragmen pozitifliğiyle endişe ve korkularımı tamamen bitiren sayesinde güzel bir hamilelik ve doğum geçirdiğim canım doktorumuz bence mersinin en büyük sanslarından birisi ali hoca gibi bir doktora sahip olmak bir doktordan çok bir baba abi aile sıcaklığı veren tek insan iyi ki var ali hocam
ca...
Tekrarlayan düşükler im sebebiyle 3. Gebeliğim de büyük bı endişe ve korkuyla tanıştım kendisiyle ama her muayene gittiğimde her sıkıntı olduğunda telefonla yılmadan usanmadan her korkumu cevpalayip bizi rahatlatan mucize insan.. size kaskatı bı doktordan ziyade bı abi gibi davranması paha biçilemez.. 37 haftalık takip sonucunda baska doktorlardaki 3 düşüğün ardindan sağlıkla bebeğimin dünyaya gelmesini mümkün kilan mükemmel doktor.
Tek diyeceğim iyiki varsınız hocam..
b....
Her anlamda harika bir doktor. 30 haftalık doğumum başladı tedaviyle 35. Haftada doğum yaptım bilgisi ve sakinliği insana çok güven veriyor iyiki Ali beyde doğum yapmışım
Ali Yeşil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Yeşil, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ali Yeşil adresi nerede?Ali Yeşil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4 Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Yeşil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Yeşil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Yeşil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Yeşil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Yeşil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Yeşil hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Ali Yeşil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Toroslar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Akdeniz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Erdemli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Yenişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir bölgesinde PTT kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları