su...y
Ben ali yilmaz beyi 3gun once acilen yattigim haydarpasa gulhanede tanidim gordugum ilk andan bu yana cok insani davrandi gercekden hastasi ile yumusak dille konusan iyi iliski kuran kisiliginizden benim icin cok onemli cok iyi bir doktordur ama soguk ilgisiz biridir sahsen ben bu vasifdaki bir doktorun tedavisinden de yararmiymis gorebilecegimi sanmam.doktorumun mesleki acidan da iyi oldugunu dusunuyorum yakindan ameliyat olacagim o zamanda o acidan goruslerimi aktaririm. Teskkurler ali bey. Suna sevimay
Ali Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Yılmaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ali Yılmaz adresi nerede?Ali Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Omurtak Cad. Çorlu
- Cumhuriyet Mey.Ömür İşmrk.K1 D:3 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tekirdağ bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları