Dt Alican Dağlı 1989 yılında Mersin'de doğmuştur. Üniversite eğitime kadar olan süreci Mersin'de geçirmiş daha sonrasında ise Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. Bu süreçten sonra Ankara, Mersin ve İstanbul'da çeşitli kliniklerde çalışmış olup daha sonrasındakendisini geliştirme adına Amerika'ya eğitim almak üzere gitmiş ve orada 6 ay kalmıştır. Bu süreçte Dr Munire Ferhad'ın kliniğinde kendisiyle çalışmış olup bir yandan ise denklik sınavı olan National Board Dental Examination sınavını başarıyla tamamlamıştır. Daha çok estetik diş hekimliği üzerine çalışmalarını sürdüren Alican Dağlı estetik gülüş tasarımı, lamine kaplamalar zirkonyum kaplamalara ağırlık vermiştir. Ama diş hekimliğinin temeli olan kanal tedavisi, diş taşı temizliği, çocuk diş hekimliği, dolgu ve implant tedavisini de başarılı bir şekilde yapmaktadır. Dental fotoğrafçılık, anterior estetik dolgu, laminate veneer, İleri derecede medikal estetik,botoks,mezoterapi eğitimi ve implant tedavisi sertifikalarına sahiptir.

Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi
Küçükbakkalköy, Vedat Günyol Cd. No:36, 34750 Ataşehir/İstanbul, Ataşehir, İstanbul

Allianz Sigorta

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +21 daha fazla

Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı

Diş Dolgusu

Diş Eti Estetiği

Diş Hekimi Randevusu

Konum: başka bir yer Diğer

Geciktirmis oldugum dislerime dolgu ve kanal tedavi uygulandi ve sonuc cok iyi.İsini severek,özenle yapan bi doktor Alican bey.Disimi kaybetmemek adina cok ugrasti kendisine burdan cook tesekkur ediyorum.

Konum: Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi Gülüş Tasarımı

Alican Bey’e yaklaşık 4 sene önce Mersinde üst dişlere zirkonyum yaptırmıştım.Sonrasında istanbula taşındım.İnternetten istanbula geldiğini görünce tekrardan kendisine gittim bu sefer alt dişlerimi de zirkomyum yaptırdım. Gerçekten çok memnunum, işini severek hakkıyla bana anlatarak titizlikle yapan bir doktor. Herkese tavsiye ederim

Konum: Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi Normal Randevu

Alican bey’e tavsiye uzerine gittim. Dislerimin duzgun gozukmedigini anlattim bana tedavi seceneklerini sabirla anlatti ve disime cok az mudahale ederek yaprak porselen yaptirdim. Cok memnunum su anda rahatca gulebiliyorum. Ayrica gece dis gicirdattigim icin cene botoksu uyguladi. Kendisine buradan da tesekkur ederim. İsini titizlikle yapan bir hekim

C
Telefon numarası doğrulandı

Benim diş sıkma problemim vardı,hala da var ama tedavi görmekteyim.Kendisi çok sempatik ve ilgili bir doktor.

Telefon numarası doğrulandı

Ben normal kontrol ve diş beyazlatma işlemi yaptırdım.Her yönden çok iyiydi, harikaydı.Çok teşekkür ederim.Çok memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Alican Bey'den aldığım hizmetten çok memnun kaldım.Ben hem kanal tedavisi hem de diş beyazlatma işlemi yaptırdım.Tedavimiz gayet olumlu gerçekleşti.Bundan kaynaklı sağlıklı olduğumu ve tedavimizin olumlu geçtiğini söyleyebilirim.Diğer kişilere de öneririm.Tedavimiz gayet başarılı oldu.

Telefon numarası doğrulandı

Alican Bey'de dolgu ve diş temizliği işlemi yaptırdım.Genel olarak memnun kaldım.İşlemleri hızlı olarak yaptı, detaylı şekilde her şeyi anlattı.

Telefon numarası doğrulandı

Ben Alican Bey'den gayet memnunum.Benim 2 dişimde derin dolgu vardı ve dolgum kırılmıştı, aralarında hafif aralık vardı.Sürekli dolgu yaptırdığımdan derinleşmişti.Alican Bey orayı çok güzel doldurdu.Ne ağrım var ne de sızım oldu.Yaklaşımı da çok güzeldi.Memnun şekilde oradan ayrıldım.

Telefon numarası doğrulandı

Daha öncede kliniğin hastasıyım. Diş beyazlatma ve implant için başvurmuştum. Alican Bey'e tedavileri mi uyguladı.Klinik ve doktorumdan fevkalade memnunum.Aldığım neticeler çok güzel.Açıklayıcı ve hastalarıyla ilgili bir hekim.Yakınlarıma ve buradan da tavsiye ederim.