Diyetisyen Alican Demiroğlu
Beslenmede güncel yaklaşımların önemli olduğunu düşünüp; Aralıklı oruç, Ketojenik diyet, düşük karbonhidratlı diyetler üzerine çalışan Alican Demiroğlu online danışmanlık hizmeti vermektedir.

Meslek hayatının ilk 2 yılında Prof dr Canfeza Sezgin ile birlikte onkoloji ve kronik hastalıklar üzerine çalışmıştır.

Son 2 yıldır ağırlıklı olarak obezite-kilo verme-insülin direnci-tip2 diyabet yaşayan kişilerle çalışmaktadır.

Mesleğini farklı bir tarzda icra eden diyetisyen çalıştığı kişilerin hayatlarına dahil olup süreci birlikte götürürlerse başarılı olacaklarına inanmaktadır.

Suadiye Mah. Akın Sok. No: 3 Özen Apt. Daire: 3 Kat: 2,, Kadiköy, İstanbul

Banka Havalesi

Kontrol Randevusu

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Kontrol Randevusu

Doğum sonrası vücut ağırlığımın 2 katına çıkmam akabinde bir çok başarısız diyet ve diyetisyen tecrübem olmuştu. Yaklaşık 2 yıl boyunca kilo vermek bir yana devamlı almakla geçen bir sürecim olmuştu. Kendisi ile iletişime geçmemin ardından tamam hadi bir de biz deneyelim demiş ve hayatımı değiştirmiştir. Yemek ile olan ilişkimi düzeltmiş, kendime ve sürece güvenmemi sağlamış ve ne zaman ihtiyacım olsa yanımda olmuştur. Beni kilo kaybını az bulduğum zamanlarda bile motive etmiş, yolun uzun ama istikrarlı olduğunu bilmemi sağlamıştır. Harika bir insan, mükemmel bir diyetisyen ve çok iyi bir yol arkadaşıdır.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alican bey ile uzun süredir hayatımda herşeyin yasak olduğu beslenme düzeninden kurtuldum. Bu durum benim yemek yeme ataklarımı önledi. Sağlık konusunda bilgileri zaten muazzam fakat bence onun en iyi özelliği karşısındaki insanın nasıl bir zorlu süreçten geçtiğini anlaması ve çözüm noktasında profesyonel yaklaşabilmesidir. Ben gluten hassasiyeti olan diyabet geçmişi olan bir danışanım. Şu an hayatım daha konforlu onun sayesinde

Konum: Alican Demiroğlu Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Zayıflama

Süreç boyunca anlaşıldığımı ve buna uygun yönlendirildiğimi hissediyorum. Program benim için oldukça başarılı ilerliyor. Sadece kilo verme niyetiyle başladığım bu programda kalıcı beslenme alışkanlıkları da kazanıyorum. Kendimi zorlayıp bir şeyler başarmaktansa beslenmeye bakış açım değişti ve daha kalıcı sonuçlar elde ettiğimi düşünüyorum.

I
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alican hoca uzun yıllardır sosyal medyadan takip ettiğim, danışanı değilken bile bana yandımcı olan biriydi. Tek başıma kilo veremediğimi fark edince aklıma gelen tek kişi oldu haliyle. Bir ay içerisinde 4 e yakın kilo kaybım ve müthiş bir enerji artışım oldu. Cildimde, hareketimde, psikolojimde hissettiğim bir etkisi oldu sağlıklı beslenmenin. Kilo konusunda profesyonel bir destek almak isterseniz kesinlikle öneririm

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alican Demiroğlu hocamı yaklaşık 5 yıldır sosyal medyadan takip ediyorum. Bu süre zarfında kendisine ne soru sorduysam danışanı olmadığım halde büyük bir özveriyle cevap verdi. Haşimato olduğumu öğrendikten sonra kendisine başvurdum
Basmakalıp diyet listeleri, tartıya hapsolmuş umutlarım, açlık atakları ve gün içinde hangi saatte ne yiyeceğimi planlama kısaca diyet kafasını çekip aldı. Açıkçası artık Tartıyı çok takar hale geldiğim için psikolojik destek mi alsam diye düşünmeye başlamıştım. Sürekli diyet yapıp sonuç alamama nedenim; az yesem bile yanlış tercihler ve yanlış bir beslenme planı uygulamammış.Bana hayatım boyunca uygulayabileceğim bir beslenme planı verdi. Artık kafamın içi tertemiz. Yediğinde suçluluk duymak ya da telafisini yapma derdi yok, kalori hesaplamak yok, tartı yok. Alican hoca son seansımızda benim danışanlarım ömürlüktür ne zaman kafanıza takılırsa bir şey sorun çözelim dedi. İşte oraya kalbimi bırakıyorum. İyi ki var, sağ olsun, var olsun...

Konum: Alican Demiroğlu Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Randevu

Güzel enerjisi motivesi ile beraber 45 günde 6 yakın kilo verdim devamı tabiki gelecek süreç devam ediyor. Gerçekten mükemmel bir diyetisyen.Diyete başladığımda biraz karamsardım acaba yapabilecek miyim diye ama verdiği motivasyon sayesinde beni düştüğüm yerden kaldırıyor her seferinde iyiki yollarımız kesişti.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alican bey ile sağlıklı beslenme sürecine henüz yeni başladık. Çok doğal ve samimi. Kafa karıştırıcı listeler yerine uygulanabilir öğünler ile ilk izlenimim süper.

Alican Demiroğlu'nu daha önceden tanıyordum. Sosyal medyada önüme çıktığında fonksiyonel tıpla ilgilendiğini gördüğüm de sevindim ve bir süre sonra kendisinden online destek almaya başladım. Bir türlü veremediğim kiloları verebilmek maksadıyla ketojenik beslenme yapabilmek için kendisinin uzmanlığıyla hareket etmek istedim. Süreçte gayet yardımcı, ilgili ve çözüm odaklı bir uzman. Sağlığa uygun yöntemlerle ilerliyor olması tercih sebebimdi. Çevreme tavsiye ediyorum.

Kendisini sosyal medyadan uzun zaman takip ettim. Kilo fazlalığı sebebiyle başvurdum. Alican Bey'den ve ekibinden bu kadar pozitif, koruyucu kollayıcı, insancıl, disiplinli ve dikkatli bir sağlık hizmeti verdikleri için çok memnun kaldım. Bana 2023’ün hediyesi oldular. Yemek yememeyi değil, nasıl doya doya sağlıkla, huzurla yemek yenir, onu öğrendim. Elbette herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alican bey, özellikle aralıklı oruç konusunda oldukça bilgili bir diyetisyen. 3 aylık yolculuğumuzda kendisinin bilgilerinden çok faydalandım ve büyük oranda doğru beslenmeyi öğrendim.