Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240, Yüreğir
şa...i
öncelikle böyle bir insanla tanışmış olduğum için çok şanslıyım.hastalığımın ilk gününde ambulans ile hastahaneye götürldüm ve bana ne olduğunuda bilmiyordum ancak çekilen tomgrafilerden ve yapılan tahlillerden sonra doktorum bana(beyinde bulunan ve vücudun sağ yanının hareketini sağlayan merkeze kan taşıyan bir damarın tıkalı olduğunu önce ilaç ,olmaz ise ameliyat ile açılması gerektiğini)söyledi.eğer açılırsa düzeleceğimi,üç gün içinde açılmaz ise kalıcı felçlik yaşayabileceğimi söyledi. bundan sonra nelerin yaşanabileceğini bir bir anlattı sonrada tedaviye başladı vede başardı.6 yıldır yaşamımı sağlıklı bir şekilde sürdürebiliyorsam önce ALLAH sonra ali can TÜRKÜNER sayesindedir.böyle bir insanı(doktoru)tüm insanlığa tavsiye ederim
Alican Türküner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alican Türküner, Nöroloji.
Alican Türküner adresi nerede?Alican Türküner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tahsilli Mahallesi, Kozan Cad., (Tren Yolu Yanı) No:321, 01240 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alican Türküner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alican Türküner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alican Türküner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alican Türküner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alican Türküner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alican Türküner hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Alican Türküner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar