Hayatın bizlere getirdiği ve başa çıkmakta zorlandığımız inişli, çıkışlı ve bir o kadar çalkantılı dönemlerde, kendinizi keşfettiğiniz bu yolculukta sizlere destek olmaktan mutluluk duymaktayım.
Sağlıcakla kalın.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Cinsel Terapi
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
Eğitim Danışmanlığı
ha...a
Alihan Bey'e Doktor Takvimi üzerinden ulaştım. 4 Mart 2024'ten bu yana 4 seans gerçekleştirdik. (Seanslara devam ediyorum)
Tüm hissettiğiniz duyguların önemli olduğunu ve size bir şeyler anlattığını, gözyaşınızın sebepsiz yere akmadığını onun sizin zayıflığınız değil gücünüz olduğunu fark ettiren, siz anlattıkça farklı bir bakış açısıyla size farkındalık kazandıran, hayat yolunda kendiniz olarak kalabilme mücadelenizde size eşlik eden, ''Bunu anlatırsam yargılanır mıyım?'' tedirginliğini hissetmediğiniz yeniliklere açık, güler yüzlü bir danışman. Gönül rahatlığıyla randevu oluşturabilirsiniz.
Alihan beye eşim için gittik ama meğerse tek problemin eşimle ilgili olmadığını bize çok güzel ve sakin bir şekilde farkettirdi.Hayatımızın kalitesi arttı ve seans günümüz geldiğinde severek gidiyoruz.Keşke daha önce yolumuz kesişseydi..
h...
Sosyal medyadan ulaştım. Ruhsal bunalımda olduğumu hissettiğim için başvurdum. Süreç güzel ilerliyor kendimi daha huzurlu hissediyorum. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim, ediyorum da.
Genel anksiyete ve kaygı bozukluğu sebebiyle ulaştım Alihan Bey'e. 3 seanstır devam ediyorum. Eskiye göre daha sakinim ve daha sağlıklı düşünüyorum. Daha önce psikolağa gitme korkum vardı. Bu korkumu yenmiş oldum. Alihan Bey'in güven veren, insanı rahatsız etmeyen bir tarzı var. Gergin bile olsam yanına gidince rahatlıyorum. Hiçbir şekilde beni yargılamayacağı güvenini bana verdi. Süreçten çok memnunum.
Hasta
kolaylıkla iletişim kurup kendimi detaylarıyla anlattığımda beni anlayabilen takıldığım noktaları çok rahat görebilen birisi benim için önemli olan buydu çok memnun kalıyorum
n....v
Şiddetli panik atak şikayetlerim vardı kalbimin duracağını ve öleceğimi düşünüyordum yaşadığımız sıkıntıdan dolayı Bir çok defa hastaneye gittim. Ancak kalbimde hiçbir sorun olmadığını sorunumun psikolojik olduğunu söylediler. Ben de bir psikolog Araştırdım ve Alihan Çelik Bey'e ulaştım şuan 5. Seans sonucunda çok güzel gelişmeler oluyor ataklarım azalıyor ve azalmaya da devam ediyor. Alihan Bey'e Anlayışlı, güler yüzlü ve bilgice yaklaşımlarımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Keşke daha önce kendisi ile tanışmış olsaydım. gönül rahatlığı ile kendisini herkese tavsiye edebilirim.
k.....
Hayatımda yaşadığım yeniliklere adapte olma sürecinde seanslar çok yardımcı oldu, olaylara bakış açım değişti, farkındalık kazanımı sağladı
Çok memnunum, kendimde farkedilir bir ilerleme gördüğüm için çok teşekkür ediyorum.
d.....
Panik atakla ilgili sıkıntım vardı alihan beyi daha önce den tanıyor ve piskolojik danışman olduğunu biliyordum kendisine panik atakla ilgili danıştım beni çok rahatlatan bir konuşmamız oldu ilaç kullanmadan da bu rahatsızlığımı giderebileceğimi öğretti bana kendisine çok teşekkür ediyorum alanında çok başarılı bir danışman
b....a
3 aydır sınav kaygısı konusunda Alihan beyden destek almaktayım. Çok memnunum bana çok iyi geldiğini net bir şekilde görmekteyim. Çok teşekkürler
Alihan Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alihan Çelik, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Alihan Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Randevu, Online Terapi, Evlilik Danışmanlığı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Alihan Çelik adresi nerede?Alihan Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şarkiye Mah. Fatih Cd. No:3 Kat 3 D: 301 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alihan Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alihan Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alihan Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alihan Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Alihan Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alihan Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alihan Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alihan Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Alihan Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alihan Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Alihan Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.