Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Merkez Mahallesi Fatih Caddesi No:3, İstanbul
Alim Özcan Muayenehanesi
ay...a
Bugün tanıştım çok ilgili ve alakalı bir doktor ,devlet hastanelerinde böyle hekimleri bulmak çok zor.tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım.meslek hayatında eminim çok iyi yerlere gelecektir.herkese tavsiye edebilirim.teşke bütün hekimler böyle ilgili ve alakalı olsa .
ha...k
Hamileliğimin 6. haftasında Ali Bey ile tanıştım. Önceden veri var olan miyon rahatsızlığım vardı. Ali Bey: "Keşke gebe kalmadan önce miyom ameliyatına girseydiniz." dedi ve erken doğum olacağını söyledi. Sonrasında başka doktorlara da gittim fakat hiçbiri Ali Bey kadar beni aydınlatmadı. Kendisine teşekkür ediyorum.
ca...n
gebeliğimin 6.haftasında tanıştım Alim beyle..miyom vardı bende keşke gebe kalmadan önce ameliyat olsaydın bu şekilde çok zor kesinlikle erken doğum dedi..çok doktora gittim ama hiç biri alim bey gibi gerçekleri söylemedi bence çok iyi bi doktor..
he...i
endometriozis hastalığım nedeniyle ameliyat oldum ve yıllardır geçmeyen ağrılarım yok denecek kadar azaldı. kendisine teşekkür ediyorum. başarılar diliyorum
Alim Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alim Özcan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Alim Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Alim Özcan adresi nerede?Alim Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mahallesi Fatih Caddesi No:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alim Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alim Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alim Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alim Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alim Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alim Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Alim Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları