Merhaba ben Alime Dere; Psikoloji alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı online olarak görmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Online Terapi +21 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu

Alime hanım ile çok kısa süre tanıştım ve bir çok konuda problem yaşıyordum. Ailesel problemler gibi herşeyi kafama fazla takıyordum. Uyku problemleri ve anksiyete sorunları yaşıyordum. fakat kendisi ile tanıştıktan görüşüp sean almaya başladıktan sonra hayatım tamamen değişti. Evliliğim ve anne baba ile sorunlarım düzeldi. İlaç kullanmadan kendisi beni tedavi etti. Her konuda destekledi. Daha önce bir çok psikolok ile görüştüm ama hiç sonuç alamamıştım. Alime hanım bütün dertlerime çok kısa sürede çare oldu. Gerçekten kendisi güvenilir ve işinde çok iyi bir psikolok.

Alime Hanım'ın sosyal medya hesabına denk gelmiştim. Romantik ilişkimdeki sıkıntılar üzerinde görüşme sağlamıştık. Karışık bir ruh halinde karşılaştım ve bu karşılaşma bana kısa sürede çok iyi geldi. Görüşmelerimizden sonra kendimi daha iyi hissettiğimi fark ettim. Memnun kaldım.

Kendimi iyi hissetmiyordum. Panik ataklarım vardı ve tavsiye üzerine gittim, çok da memnun kaldım. Tavsiye ederim.

T

İş stresi ve çocuğumla ilgili problemlerim vardı. Bu konulardan dolayı randevu almıştım. Çocuğumla yaşadığım problemleri daha iyi anlayabileceğini düşündüğüm için bir uzmanı tercih ettim. Kendisi güler yüzlülüğü ile yardımcı oldu. Samimiyetle ve içtenlikle beni dinledi. Empati yeteneği yüksek ve memnun kaldığım bir psikolog. Tavsiye ederim.

Alime Hanım'a sosyal medyadan ulaşmıştım. Kendisiyle üç kez görüştük. İlişki problemlerimde yardımcı olduğunu düşünüyorum. Çevreme önerebileceğim biri. Bana gayet ilgili ve istekli şekilde yardımcı oldu.

Alime Hanım'la anksiyetem sebebiyle görüşüyoruz. Kendisi çok ilgili ve süreci ilerletirken hiçbir zaman yargılandığımı hissetmedim, çevrenin söylemlerinden sonra bu benim için çok önemliydi. Online olarak görüşüyoruz, bu yüzden ayrı bir kolaylık sağlıyor bu durum bana. Kısa süredir görüşmemize rağmen kendisinin yaklaşımı ve duruma farklı bir perspektiften bakıyor olmamız bana kendimi iyi hissettiriyor. Görüşmeye devam edeceğiz herkese tavsiyemdir.

K

Alime Hanım ile komşumun tavsiyesi üzerine görüşmüştüm. Yalnızlık korkusu vardı, bu sebeple başvurdum. İyi ki de görüşmüşüm, çok iyi geldi. Tavsiye ederim.

Alime hocamla sıkıntılı bir süreçteyken başka bir uzman tavsiyesiyle yollarımız kesişmişti. Okul değiştirdiğim dönem yeni edindiğim arkadaşlıklarda akran iletişimlerim, sosyal ilişkilerim zayıftı. Motivasyonum çok düşmüştü ve kendimi iyi hissetmiyordum. Kendisi empati yeteneği yüksek, samimi ve içten bir. Görüşmeler bana çok iyi geldi ve bu süreci birlikte olumlu sonuçlarla atlattık. Hayatıma güzel bakış açıları kattı. Benim gibi problemleri olan herkese tavsiye edebilirim.

Bir arkadaşım sayesinde Alime Hanım'la tanıştım. Gelecek kaygılarım yüzünden onunla görüşmek istedim. Seansımız çok olumlu geçti, cana yakın ve anlayışlıydı. Sorunlarımı dinleyip çok güzel tavsiyelerde bulundu. Çevreme tavsiye ederim.

Alime Hanım'la staj gördüğüm yer vasıtasıyla tanıştım. Babam ağır demans hastası, bakımıyla ilgileniyorum. Bu süreçte çok sıkıntılarım oldu. Alime Hanım benim bu sürecimde çok yardımcı oldu. İlgili yaklaşımı, tarzı, önerileri beni eski sosyal hayatıma döndürdü. İçimdeki korku ve kaygılar azaldı. Kendisini alanında çok başarılı buluyorum. Çevremde herkese tavsiye ediyorum.