![Alime Dere-0](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/2ec022/2ec022fdb4cf9b2eed5f562033e91879_large.jpg)
![Alime Dere-1](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/doktortakvimi.com/doctor/314af8/314af8e22b36f15ca3c28b42828d6af3_large.jpg)
Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
el...u
Alime hanım ile çok kısa süre tanıştım ve bir çok konuda problem yaşıyordum. Ailesel problemler gibi herşeyi kafama fazla takıyordum. Uyku problemleri ve anksiyete sorunları yaşıyordum. fakat kendisi ile tanıştıktan görüşüp sean almaya başladıktan sonra hayatım tamamen değişti. Evliliğim ve anne baba ile sorunlarım düzeldi. İlaç kullanmadan kendisi beni tedavi etti. Her konuda destekledi. Daha önce bir çok psikolok ile görüştüm ama hiç sonuç alamamıştım. Alime hanım bütün dertlerime çok kısa sürede çare oldu. Gerçekten kendisi güvenilir ve işinde çok iyi bir psikolok.
e...
Alime Hanım'ın sosyal medya hesabına denk gelmiştim. Romantik ilişkimdeki sıkıntılar üzerinde görüşme sağlamıştık. Karışık bir ruh halinde karşılaştım ve bu karşılaşma bana kısa sürede çok iyi geldi. Görüşmelerimizden sonra kendimi daha iyi hissettiğimi fark ettim. Memnun kaldım.
n...
Kendimi iyi hissetmiyordum. Panik ataklarım vardı ve tavsiye üzerine gittim, çok da memnun kaldım. Tavsiye ederim.
t...
İş stresi ve çocuğumla ilgili problemlerim vardı. Bu konulardan dolayı randevu almıştım. Çocuğumla yaşadığım problemleri daha iyi anlayabileceğini düşündüğüm için bir uzmanı tercih ettim. Kendisi güler yüzlülüğü ile yardımcı oldu. Samimiyetle ve içtenlikle beni dinledi. Empati yeteneği yüksek ve memnun kaldığım bir psikolog. Tavsiye ederim.
d...
Alime Hanım'a sosyal medyadan ulaşmıştım. Kendisiyle üç kez görüştük. İlişki problemlerimde yardımcı olduğunu düşünüyorum. Çevreme önerebileceğim biri. Bana gayet ilgili ve istekli şekilde yardımcı oldu.
b...
Alime Hanım'la anksiyetem sebebiyle görüşüyoruz. Kendisi çok ilgili ve süreci ilerletirken hiçbir zaman yargılandığımı hissetmedim, çevrenin söylemlerinden sonra bu benim için çok önemliydi. Online olarak görüşüyoruz, bu yüzden ayrı bir kolaylık sağlıyor bu durum bana. Kısa süredir görüşmemize rağmen kendisinin yaklaşımı ve duruma farklı bir perspektiften bakıyor olmamız bana kendimi iyi hissettiriyor. Görüşmeye devam edeceğiz herkese tavsiyemdir.
k...
Alime Hanım ile komşumun tavsiyesi üzerine görüşmüştüm. Yalnızlık korkusu vardı, bu sebeple başvurdum. İyi ki de görüşmüşüm, çok iyi geldi. Tavsiye ederim.
a...
Alime hocamla sıkıntılı bir süreçteyken başka bir uzman tavsiyesiyle yollarımız kesişmişti. Okul değiştirdiğim dönem yeni edindiğim arkadaşlıklarda akran iletişimlerim, sosyal ilişkilerim zayıftı. Motivasyonum çok düşmüştü ve kendimi iyi hissetmiyordum. Kendisi empati yeteneği yüksek, samimi ve içten bir. Görüşmeler bana çok iyi geldi ve bu süreci birlikte olumlu sonuçlarla atlattık. Hayatıma güzel bakış açıları kattı. Benim gibi problemleri olan herkese tavsiye edebilirim.
b...
Bir arkadaşım sayesinde Alime Hanım'la tanıştım. Gelecek kaygılarım yüzünden onunla görüşmek istedim. Seansımız çok olumlu geçti, cana yakın ve anlayışlıydı. Sorunlarımı dinleyip çok güzel tavsiyelerde bulundu. Çevreme tavsiye ederim.
a...
Alime Hanım'la staj gördüğüm yer vasıtasıyla tanıştım. Babam ağır demans hastası, bakımıyla ilgileniyorum. Bu süreçte çok sıkıntılarım oldu. Alime Hanım benim bu sürecimde çok yardımcı oldu. İlgili yaklaşımı, tarzı, önerileri beni eski sosyal hayatıma döndürdü. İçimdeki korku ve kaygılar azaldı. Kendisini alanında çok başarılı buluyorum. Çevremde herkese tavsiye ediyorum.
Alime Dere isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alime Dere, Psikoloji. Size Alime Dere tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Randevu, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim.
Alime Dere adresi nerede?Alime Dere şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alime Dere isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Alime Dere uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Alime Dere isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alime Dere, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Alime Dere hangi dilleri konuşuyor?Alime Dere ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alime Dere isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alime Dere tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alime Dere hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Alime Dere hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alime Dere hangi sigortaları kabul ediyor?Alime Dere tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar