m....l
Aliye hanıma ilk defa gittim detaylı ultrason için bence detaylı ultrason için gidilebilecek en mantıklı doktor egitimli kibar güler yüzlü ilgili Bi bayan ben cok memnun oldum ayrıca kliniği de hijyenik iç açıcı çalışan bayan çok tatlı ilgili güleçti iyi karşılandık tavsiye ederim
bu...y
Abartısız söylüyorum Ali'ye hanım kadar ilgili kibar bir doktor daha yok bence bursa şehir Hastanesinde ayrıca asistanı da çok tatlı çok başarılı buluyorum hastane yarışlarında olsun amniyosentez de yaptırmıştım hep beni sakinleştirdi Allah razı olsun
Aliye Balkan Özmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aliye Balkan Özmen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji.
Aliye Balkan Özmen adresi nerede?Aliye Balkan Özmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mahallesi 1. Badem Sokak No: 26 Lotus Ofis B-60 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aliye Balkan Özmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aliye Balkan Özmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aliye Balkan Özmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aliye Balkan Özmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aliye Balkan Özmen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aliye Balkan Özmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Aliye Balkan Özmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları