Uzm. Dr.
Aliye Dökmen Yavuz
Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Zonguldak 1 adres
tu...k
aliye hanım tek kelime ile mukemmel bir insan ii bir anne ve cok ii bir doktor.bir kere insana güven veriyor.kızım 2 ,5 yasında yeni doğduğund aaliye hanıma gidene kadar 3 doktor gezdim aman allahım...sonra aliye hanıma gittim ve işte bu dedim....insana güven veren tavrı ile mukemmel bir doktor.şiddetle tavsiye ediyorum...
se...n
çok iyi birr doktor 12 seneden beri ona muayne oluyrum
bu...t
ALİYE HANIM ÇOK İYİ BİR DOKTOR BENİM KIZIMIN DOKTORUYDU BEBEKLİĞİNDEN BÜYÜYENE KADAR TAKİBİNİ ÇOK GÜZEL HATIRLIYORDU HASTASIYLA YAKINDAN İLGİLİ VE SEVECEN DAVRANIYOR.BİZ ÇOK SEVİYORUZ DOKTORUMUZU ONU SEVİYORUZ,,
ec...u
hastalarına anne sevkati veren bir doktor. .alcak gönüllü sevecen.mesleginde basarılı.kendisini seviyorum.
Aliye Dökmen Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aliye Dökmen Yavuz, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Aliye Dökmen Yavuz adresi nerede?Aliye Dökmen Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zonguldak Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aliye Dökmen Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aliye Dökmen Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aliye Dökmen Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aliye Dökmen Yavuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aliye Dökmen Yavuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aliye Dökmen Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Aliye Dökmen Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.