Fizik Tedavi
Gelişim Geriliği
Otizm
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Aliye Günaydın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Aliye Günaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aliye Günaydın, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Aliye Günaydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Otizm, Fizik Tedavi, Gelişim Geriliği, Randevu.
Aliye Günaydın adresi nerede?Aliye Günaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kılıçarslan Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Haydar Bey Sokal No:15/A Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aliye Günaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aliye Günaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aliye Günaydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aliye Günaydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Aliye Günaydın hangi dilleri konuşuyor?Aliye Günaydın ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Aliye Günaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aliye Günaydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aliye Günaydın ile iletişime geçmenizi öneririz.