Uzm. Dr.
Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Konak 1 adres
Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
İşinde çok başarılı ve hastalarına güven veren bir hekim.
Hipertroidi şikayetim vardı tedavi oldum atom aldım, 5 aylık hamileyim, rutin kontrollerimi hala kendisinde yaptırıyorum her gittiğimde tüm endişelerimi gideriyor.
Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
mi...r
şeker hastalığım için insülin kullanıyordum, pelin hanım insülinden kurtulup tekrar hapa dönmemi sağladı,
aj...ı
Yorumları okuyunca inanamadım.İki kere annemi götürdüğüm pelin hn. ın bu yorumlarla alakası yok. Son derece gergin asla soru sormanıza izin vermeyen bir yapısı var .Biz iki kere denedik ama istenmeyen misafir muamelesi gördük. Sonrasındada en azından soru sorduğumuzda azarlanmadığımız başka bir doktoru tercih ettik.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
at...k
Doktorumla ilk tanıştığım günden beri her haliyle bana güven verdi.Doktor hasta yakınlığından daha fazla bana yaptığı açıklamalarıyla,bilgilendirmesiyle kendimi hep iyi hissettim;ama uyarılarıyla da beslenme konusundaki yanılgılarımı ve hatalarımı farkettiğimden söz verdim 4 kilo kadar verdim.Pelin Hanım harika bir insan ve harika bir doktor,her şey için teşekkürler...
se...n
Ben Troit ca hastasıyım.Ameliyatımdan önce ve sonra Pelin hn da tedavime devam ettim.Kendisi cok sıcak,güler yüzlü,hastasına moral veren gerçek anlamda hastasıyla ilgilenen bir doktor.Kensine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum......
ay...n
tiroid hastalıkları konusunda mükemmel bir doktor, sırada beklerken herkes ona muayene olmak için sabah erkenden gelmiş. tedavisi ile kendime geldim, diğer doktorların ameliyat dediği hastalığımı ilaçla tedavi etti.
Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın adresi nerede?Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Aliye Pelin Tütüncüoğlu Taşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla