Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Güzelkent Mah. Lozan Barışı Cad. 720. Sok. No 2, Eryaman ANKARA, Ankara
Özel Diafiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi - Uzm. Dr. Alize Yılmaz Şahin
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Skolyoz Tedavisi
Tedavi Edici Egzersizler
Topuk Dikeni Tedavisi
e....)
Kendisi çok iyi bir doktor. Annemin çok ağrıları kanal daralması vardı 3-4 ay kadar görüştük ağrıların azalmasına rahatlamasına vesile oldu güler yüzü ve ilgisine teşekkür ederiz.
s....)
Hem boyun fıtığı hem bel fıtığım var sadece danışmak amacıyla gittim fakat Allah razı olsun beni eline aldı resmen her yerimi iyileştirdi. Omzumda ağrım geçmiyordu Alize hanım bakayım muayene edeyim dedi boyun fıtığına bağlı olduğu için tedavi edebileceğini söyledi tedaviler önerdi sonuç alabiliriz dedi denedi gerçekten memnun kaldım ağrım yok diyebilecek kadar sağlıklıyım. insan olarak yaklaşımı mükemmel hastalarına, başkalarında da gördüm duydum insancıl yaklaşımı çok önemli bir hasta için. Pandemiden dolayı 3,5 -4 yıldır devlet hastanelerini kullanmıyorum özel hastanede de görüyorum sert imajlı doktorlar fakat Alize hanımın güler yüzlü tatlı dili tedavi amaçlı yaklaşımı herkese öneriyorum acılarla yaşanmıyor acıyla yaşamasınlar.
Çok memnun kaldım şikayetlerim uzun zamandır farklı hocalarla devam etti. Alize hanım kısa surede hemen teşhisi koydu ve akabinde hemen tedavi sürecine gitti. Dans hocasıyım, fizik tedavi ve rehabilitasyon mesleğim için de önemli sorunlarıma da çözüm buldu tedavi sürecimden güzel sonuç aldım. Dizimde şişkinlik, sıvı kaybı vardı bunun için danışmak istedim. Zaman zaman havaya kaldırma isteği ve kasılma vardı .Annem aynı klinikte başka hocaya gidiyordu o şekilde tanıştım. Kendisine şikâyetler olduğunu söyledim muayene edelim dedi ve kendisi hemen çözüm buldu.
l.....
Alize hoca ile yollarımız kesiştiği için çok memnunum. İşinde uzman nadir hekimlerden, çok dikkatli, duyarlı bir kişi. Vücudumda bir türlü geçmeyen ağrılarım için diğer hocaların yönlendirmesi ile tedaviye başladık. Ve tedavimiz çok güzel sonuç verdi. Ağrılarım aşamalı olarak azaldı hafifledi. Hala doktor kontrolünde ayda bir veya iki olmak üzere hocayı görmeye devam ediyorum. Çok yönlü yaklaşımını ve çözüm odaklı tedavisi yöntemini çok beğeniyorum ayrıca insan olarak da çok iyi birisi. Geçmeyen ağrılara çözüm bulmak isteyenlere mutlaka öneririm
Alize Hocamla 5. Nöralterapi seansım mide rahatsızlığı ve sinüs için ilaçla ya da alternatif yöntemlere göre çok daha iyi sonuçlar alıyorum nöralterapi ülkemizde ne yazık ki bilinmeyen bir yöntem Uzman,ilgili,araştırmacı bir Hekimin ellerinde Alize Hocamız gibi bir çok hastalığa şifa olabilecek bir yöntem umarım daha çok insana ulaşır.
ş.....
Yıllar önce geçirdiğim kazada torakal omurgada çökme kırığı olmuştu. Zamanla kifoskolyoz gelişti kemik erimesi ile birlikte bel ve sırt ağrıları başladı. Dr Alize Şahin osteopatik tedavi ve ekzersiz uyguladı. Ağrılarım azalıyor postürüm düzeliyor. Her şey için çok teşekkürler.
a....k
Alize hocamı Keçiören den tanıyorum kendisi çayyoluna gitti ama biz tedavimiz için peşindeyiz geçmeyen kronik boyun ağrısını tedavi etti şimdi de bel ağrısı için gidiyoruz Hocamız çok ilgili çok bilgili teşekkür ediyoruz
c.....
Doktor alize hanıma internetten adresinden ulaştık belde leğen kemiği açılması vardı iyiki gelmişim doktor alize hanımın tedavisi çok iyi geldi Allah ondan razı olsun çok güzel bir çalışma ortamı bizimle ilgilendiği güler yüzünü eksik etmediği için asistan hanıma da ayrıca teşekkür ederiz biz gayet memnun kaldık çevremdeki herkese de tavsiye ettim doktorumuz ALİZE YİLMAZ SAHİNE ayrıca teşekkür ediyoruz sayesinde şikayetlerimiz yok denilecek kadar azaldı,
Ben zona geçirdim. Çok fazla ağrılarım vardı bu yüzden Alize Hanım'a ulaştım. Doktorum Alize hanıma çok teşekkür ediyorum. Çok güler yüzlü birisi. Kendisini çevreme tavsiye ediyorum.
Alize Hanımı yaklaşık 2 yıldır geçmek bilmeyen kas rahatsızlıklarımdan dolayi iyi bir doktor ararken tesadüfen buldum. Rahatsızlıklarımı çözüme kavuşturan tek doktor kendisi oldu. O kadar ilgili ki kendisi. Uyguladığı nöral terapiler ağrılarımı büyük oranda azalttı. Güler yüzü, ilgisi ve rahatsızlıklarımı büyük oranda azalttığı için kendisine burdan da çok teşekkür ederim.
Alize Yılmaz Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alize Yılmaz Şahin, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Alize Yılmaz Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Nöralterapi, Kuru İğneleme, Kuru İğne Tedavisi, Omuz Yırtıkları Tedavisi, Ameliyatsız Omuz Sıkışma Tedavisi, Ağrı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Diz Ağrısı Tedavisi.
Alize Yılmaz Şahin adresi nerede?Alize Yılmaz Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelkent Mah. Lozan Barışı Cad. 720. Sok. No 2, Eryaman ANKARA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alize Yılmaz Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alize Yılmaz Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alize Yılmaz Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alize Yılmaz Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alize Yılmaz Şahin hangi dilleri konuşuyor?Alize Yılmaz Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alize Yılmaz Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alize Yılmaz Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alize Yılmaz Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alize Yılmaz Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Alize Yılmaz Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları