Şehit Ömer Faydalı cd Doktorlar Apt No 147 Kat:1, Yalova Merkez, Yalova
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
n....b
45 günlük bebeğimiz sürekli ağladığı ve uykuya dalamadığı için Alkın hanıma gittik. Yaklaşık 1 saat süren bir muayene ve sohbet ve sonunda mama takviyesi ve bir damla ile ağlama ve uyku problemimiz çözüldü. 45 gündür uyuyamayan biz ve bebeğimiz ilk defa huzurlu bir uyku uyuduk. Ne kadar teşekkür etsek az. İyi ki Yalova’da böyle içten ve tecrübeli bir doktorumuz var.
ha...n
Yenidoğan kontrolü için gittik doktor hanım çok ilgili güleryüzlü açıklayıcı kısacası harika çok memnun kaldık tşk ederiz sağolsun.
ç.....
Oğlum normalde muayene sırasında çok ağlar ama alkın hanımla muayene gayet iyi geçti diyebilirim. Yine ağladı fakat doktor hanım çok güzel bir şekilde ilgisini başka yönlere çekmeyi başardı. Doktor hanım çok ilgiliydi sorduğumuz her soruya cevap verdi açıklayıcı bir şekilde.
Genel muayene için ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bebeğimizin kontrolleri ve aylık aşısı yapılmıştır. Genel olarak memnun kaldım.
hü...n
Kayseri’den Yalova gelmeden önce 2 aylık bebeğim için güvenebileceğim hekim araştırmaya başladım ve yollarımız Alkın hocam ile kesişti. İyi ki de kesişmiş.Alkın hocam dünyalar tatlısı.şuan bebeğim 9 aylık. Bu sürece kadar tüm takip,muayene,ek gıda süreci,aşı ve verdiği tüm bilgilerle gönlümü ferahlattı.Uzun uzun anlatıp sizi dinliyor ve bence bu çok önemli.Tüm sorularıma da bıkmadan yanıt veriyor ve kendisine mesai dışında da ulaşabiliyorum.Endişelerimi giderdiğiniz, bu acemi olduğum yolculukta gerekse manevi desteğiniz,enerjiniz ile bana ışık olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!
pe...l
İlk kez gitmeme ragmen üst seviye bir ilgilenme güler yüz kliniğin çok temiz olması harıkaydı daha sonra çok detaylı açıklamalarla bebegımın geçmişi neyi yiyip neyi yemeyecegi kullanması gerekenler boy kilo herşeyi anlatması çok güzeldi bebegin sıkılmaması için oyunlarla muayene etmesi içimizi ısıttı.iyi kalbı yüzüne yansımıs gerçekten doktorlugu haketmiş biri alkın hanım iyiki var iyiki çocuk doktoru olmus tam mesleğinin kadını.. çok sevdik çok bilgili ayrıca düşünmeden çocuklarımızı emanet edecegımız bir doktor oldugunu düşünüyorum canımız doktorumuz
e....t
Egzama için gittik, ilgiliydi doktor hanım, çocuğa yaklaşımı da oldukça iyiydi. Normalde doktordan korkan kızım randevu süresini rahat geçirdi.
Biz Alkın Hanım'a kızımız doğdu doğalı devam ediyoruz, çok memnunuz.Ne zaman arasak ulaşabiliyoruz, karşılıklı iletişimimiz çok iyi.Kızımın aylık kontrolleri, aşıları için düzenli iletişim halinde olduğumuz bir doktor olsun istedik.Alkın Hanım'a geldik.Kızımın süt alerjisi vardı, birlikte bazı şeyleri deniyoruz.İlerliyoruz,Alkın Hanım'la devam ediyoruz.Aileden biri gibi samimi, iletişimi gayet güzel. Kızıma da sanki ablası gibi yaklaşıyor.
ze...r
Yenidogan bebeğimizin aylık rutin kontrollerinin takibi için tanışma amacıyla Alkın Hanım ile görüştük. Kendisi çok sakin gayet samimi ve tecrübeli bir o kadar da yönlendirici bir doktor. Kızımızın rutin takiplerine ve inşallah başımıza gelmez ama her türlü sağlık takibi için Alkın Hanım ile devam etme kararı aldık.
i̇....
Biz doktorumuzu çok seviyoruz,her gittiğimizde gülücüklerle çıkıyoruz.Her ay takibimizi çok güzel şekilde yapıyoruz.Güleryüzlü, sıcakkanlı, ilgili ve bilgili bir doktor.Aylık rutin kontroller için geliyoruz. Whatsapptan yazdığımızda cevap veriyor, bilgilendiriyor.Çocuklarla iletişimi mükemmel, kesinlikle öneririm kendisini. Çözüm odaklı bir doktor.
Alkın Melikoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alkın Melikoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Alkın Melikoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Normal Randevu, Çocuk Hastalıkları, Yeni Doğan, Yenidoğan Takibi.
Alkın Melikoğlu adresi nerede?Alkın Melikoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehit Ömer Faydalı cd Doktorlar Apt No 147 Kat:1 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alkın Melikoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alkın Melikoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alkın Melikoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alkın Melikoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Alkın Melikoğlu hangi dilleri konuşuyor?Alkın Melikoğlu ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Alkın Melikoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alkın Melikoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alkın Melikoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alkın Melikoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Alkın Melikoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla