Şehit Ömer Faydalı cd Doktorlar Apt No 147 Kat:1, Yalova Merkez, Yalova

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Bebek Takibi ve Aşılar +16 daha fazla

Büyüme Takibi

Esd (Sedimantasyon)

Hasta çocuk muayenesi

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Uzm Dr Alkın Melikoğlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği

27 Ağustos 1979 Giresun doğumludur. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2003-2006 yıllarında İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Astım,Alerji,Tüberküloz,Pnömoni içerikli eğitimlerin ardından 2007-2012 yılları arasında İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesinde Çocuk Sağlığı eğitimini tamamlamıştır. Evli ve 3 Çocuk annesi olan Dr Alkın Melikoğlu zorunlu hizmetini Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde tamamlamıştır. 2014 yılında Özel Yalova Hastanesinde 1 yıl çalıştıktan sonra 2015-2018 yıllarında Çınarcık Devlet Hastanesinde Yalova,Çınarcık ve çevre illerden gelen hastalarına hizmet vermiştir. 2018-2019 yıllarında Yalova Özel Aktif Hastanesinde çalışmıştır. 09.09.2019 tarihi itibariyle kendi muayenehanesinde mesleğine devam etmektedir.

Konum: Uzm Dr Alkın Melikoğlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

45 günlük bebeğimiz sürekli ağladığı ve uykuya dalamadığı için Alkın hanıma gittik. Yaklaşık 1 saat süren bir muayene ve sohbet ve sonunda mama takviyesi ve bir damla ile ağlama ve uyku problemimiz çözüldü. 45 gündür uyuyamayan biz ve bebeğimiz ilk defa huzurlu bir uyku uyuduk. Ne kadar teşekkür etsek az. İyi ki Yalova’da böyle içten ve tecrübeli bir doktorumuz var.

Konum: Uzm Dr Alkın Melikoğlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Yeni Doğan

Yenidoğan kontrolü için gittik doktor hanım çok ilgili güleryüzlü açıklayıcı kısacası harika çok memnun kaldık tşk ederiz sağolsun.

Ç
Konum: Uzm Dr Alkın Melikoğlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Çocuk Hastalıkları

Oğlum normalde muayene sırasında çok ağlar ama alkın hanımla muayene gayet iyi geçti diyebilirim. Yine ağladı fakat doktor hanım çok güzel bir şekilde ilgisini başka yönlere çekmeyi başardı. Doktor hanım çok ilgiliydi sorduğumuz her soruya cevap verdi açıklayıcı bir şekilde.

Konum: Uzm Dr Alkın Melikoğlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Randevu

Genel muayene için ziyaret etmiş bulunuyoruz. Bebeğimizin kontrolleri ve aylık aşısı yapılmıştır. Genel olarak memnun kaldım.

Konum: Uzm Dr Alkın Melikoğlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Normal Randevu

Kayseri’den Yalova gelmeden önce 2 aylık bebeğim için güvenebileceğim hekim araştırmaya başladım ve yollarımız Alkın hocam ile kesişti. İyi ki de kesişmiş.Alkın hocam dünyalar tatlısı.şuan bebeğim 9 aylık. Bu sürece kadar tüm takip,muayene,ek gıda süreci,aşı ve verdiği tüm bilgilerle gönlümü ferahlattı.Uzun uzun anlatıp sizi dinliyor ve bence bu çok önemli.Tüm sorularıma da bıkmadan yanıt veriyor ve kendisine mesai dışında da ulaşabiliyorum.Endişelerimi giderdiğiniz, bu acemi olduğum yolculukta gerekse manevi desteğiniz,enerjiniz ile bana ışık olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!

P
Konum: Uzm Dr Alkın Melikoğlu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Büyüme Takibi

İlk kez gitmeme ragmen üst seviye bir ilgilenme güler yüz kliniğin çok temiz olması harıkaydı daha sonra çok detaylı açıklamalarla bebegımın geçmişi neyi yiyip neyi yemeyecegi kullanması gerekenler boy kilo herşeyi anlatması çok güzeldi bebegin sıkılmaması için oyunlarla muayene etmesi içimizi ısıttı.iyi kalbı yüzüne yansımıs gerçekten doktorlugu haketmiş biri alkın hanım iyiki var iyiki çocuk doktoru olmus tam mesleğinin kadını.. çok sevdik çok bilgili ayrıca düşünmeden çocuklarımızı emanet edecegımız bir doktor oldugunu düşünüyorum canımız doktorumuz

Egzama için gittik, ilgiliydi doktor hanım, çocuğa yaklaşımı da oldukça iyiydi. Normalde doktordan korkan kızım randevu süresini rahat geçirdi.

Biz Alkın Hanım'a kızımız doğdu doğalı devam ediyoruz, çok memnunuz.Ne zaman arasak ulaşabiliyoruz, karşılıklı iletişimimiz çok iyi.Kızımın aylık kontrolleri, aşıları için düzenli iletişim halinde olduğumuz bir doktor olsun istedik.Alkın Hanım'a geldik.Kızımın süt alerjisi vardı, birlikte bazı şeyleri deniyoruz.İlerliyoruz,Alkın Hanım'la devam ediyoruz.Aileden biri gibi samimi, iletişimi gayet güzel. Kızıma da sanki ablası gibi yaklaşıyor.

Z

Yenidogan bebeğimizin aylık rutin kontrollerinin takibi için tanışma amacıyla Alkın Hanım ile görüştük. Kendisi çok sakin gayet samimi ve tecrübeli bir o kadar da yönlendirici bir doktor. Kızımızın rutin takiplerine ve inşallah başımıza gelmez ama her türlü sağlık takibi için Alkın Hanım ile devam etme kararı aldık.

Biz doktorumuzu çok seviyoruz,her gittiğimizde gülücüklerle çıkıyoruz.Her ay takibimizi çok güzel şekilde yapıyoruz.Güleryüzlü, sıcakkanlı, ilgili ve bilgili bir doktor.Aylık rutin kontroller için geliyoruz. Whatsapptan yazdığımızda cevap veriyor, bilgilendiriyor.Çocuklarla iletişimi mükemmel, kesinlikle öneririm kendisini. Çözüm odaklı bir doktor.