Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Adent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Çene Implantasyonu
İmplant
İmplant Üstü Protezler
ah...s
Alkın bey ve ekibini kanal tedavim ve implant tedavisi için tercih ettim. Sorunsuz bi montaj gerçekleşti. Tavsiye ederim
e ...n
3adet dış implantı tedavisine başladık vidaları yerleştirmek yarım saat sürdü çok korkuyordum hiç ağrı çekmedim teşekkürler
ab...
Göstermiş olduğu ilgi ve alaka oldukca iyi, yaptığı implant tan çok memnun kaldım. Tereddütsüz dostlarıma tavsiye edeceğim.
Hasta
Dolgu ve post gayet iyi ve memnun kaldık,elinden geleni yapıyor tedavide sagolsun,genelde kendisini tercih ediyoruz
Aynı anda kanal tedavi ve diş çekimi yapıldı. Çok başarılıydı. Alkın Bey ilgili ve kibar bir doktor. Teşekkür ederim.
ba...
Genel diş bakımı, temizliği ve kontrolü için gittiğim Diş hekimi Şevval Hanımın özverili ve başarılı tedavisi ve önerileri için kendisine çok teşekkür ediyorum...
h....m
Öncelikle allah razi olsun böyle bir hekim ile karşılaştigım icin işini sonuna kadar hakkıyla yapan bir doktor 20lik diş amelytı oldum ((kist oluşumu vardı çene kemigimi kaybetme ihtimalim dudak hissi kaybetme ihtimali ona rağmen hic bir sorun yaşamadim)) diş cektirdim dolgu yaptırdim eli o kadar hafif ki gercekten sonuna kadar guvenebilirsiniz emeğini sonuna kadar hak eden alkın hocama sonsuz tesekkur ederim allah razı olsun
3 implant yaptırdım kemik yapım çok sıkıntılı olmasına rağmen çok temiz sağlam oldu kesinlikle tavsiye ederim teşekkürler
ah...a
Çene eklemi ağrısı şikayetiyle Alkın beye muayene olmaya gittim. Her şeyi detaylı açıklaması ve ilgisi için teşekkür ederim
Alkın Bey iki gömük dişimin altı aydan kısa sürede çıkmasını sağladı 30 yaşındayım bu yaş için büyük bir gelişimdi hızlı ve güvenli bir tedavi yürüttü Alkın Bey. Başka şehirde de olsam yine onun kliniğine giderim herhangi bir sıkıntımda.
Alkın Ünsal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alkın Ünsal, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Alkın Ünsal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Dikiş.
Alkın Ünsal adresi nerede?Alkın Ünsal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Parsana, Barış Cd. No: 103 D:C Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alkın Ünsal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alkın Ünsal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alkın Ünsal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alkın Ünsal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alkın Ünsal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alkın Ünsal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alkın Ünsal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alkın Ünsal hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Alkın Ünsal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alkın Ünsal hangi sigortaları kabul ediyor?Alkın Ünsal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları