Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
Kurtuluş, kardeş apartman, Adnan Menderes Blv. no:94 D:A blok daire:1, 09100 Efeler/Aydın, Aydın
Aydın, Aydın
Almila Selvet Akat Muayenehanesi
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Dt.Almıla Selvet Akat Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Dt.Almıla Selvet Akat Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
öz...
O kadar ilgili alakalı bir tedavi geçirdim ki. Diş ağrımdan uyuyamıyordum ancak her detayını tek tek açıklayarak işlemleri gerçekleştirdi Almıla hocam. Çok sempatik ve güleryüzlüydü. Tedavim devam edecek yine olsa yine Almıla hocamı seçerdim. Hem çok hızlı ve pratik hem çok becerikli kendisi…
m....k
Kızımın diş sıkma ve üst çene diş eksikliği gibi sorunu vardı ancak hepsini doktorumuzyn ilgisi ile özeni ile hallettik. Şimdi ailece dolduran kanala het şey için Almila Hocanın kapısını çalıyoruz ona minnettarız.
se...
Gittiğim diş hekimlerinin arasında en iyisi diyebilirim. Normal şartlarda ben dişten çok korkan birisiyim ama Almıla Hanım sayesinde bu korkumu yendim. Yapacağı işlemlerle ilgili açıklamaları, güleryüzlü ve sıcakkanlı oluşu ve işine olan aşkıyla kendisine hayran bırakıyor. Kendisine Kanal tedavisi işlemi yaptırdım işlemden sonra herhangi bir sorun yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim
mu...n
20 lik dişimin ağrısıyla gitmiştim muayene sonrası dişimin çekilmesi gerektiğini söyledi ve hiç terettüt etmeden masaya oturdum çünkü doktor hanımın yapacak olduğu işlemeleri tek tek aciklaması güven verdi. İyikide oturmuşum herkez diş cektirmistir dudakta oluşan uyuşma dahi olmadı hiçbir ağrı sızı olmadan klinikten ayrıldım herkese tavsiye ederim.
si...e
Tavsiye üzerine gittim ve asla pişman olmadım. Kendisi çok sıcakkanlı, oldukça sevecen, bilgili, yapacağı işlemlerle ilgili aydınlatıcı konuşmasıyla hiç bir şekilde akılda soru işareti bırakmıyor. Ben diş beyazlatma ve botoks işlemi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Eli de oldukça hafif ve işinin ehli. Kesinlikle tavsiye ederim
sa...t
Kırılan öndeki iki dişim için gitmiştim bir tavsiye üzerine çok memnun kaldım yaptığı işlemden hem güler yüzlü hem açıklayıcı hemde baya eski görünüşünden hiç bir farkı yok aydında olanlar için tavsiye edilir dış hekimi
m...
Doktora bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştık. Botoks için ve eşimin diş laminasyonu için gittik. Çok ilgili, güler yüzlü ve işinin ehliydi. Memnun kaldık ve kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Almila hocamı öneriler üzerine keşfettim ve sonunda kendisiyle iletişime geçmeye karar verdim. Ayrıca ağzımın içindeki kötü durumu fark ettim ve hiç dişçiye gitmemiştim. Bu yaşıma kadar korkumdan olsun ağız içimde doğru dürüst dişlerim yoktu. Almila hocam implant ve kaplama ile durumu düzeltebileceğini söyledi ve 5 aylık bir sürecin gerekeceğini belirtti. Başlangıçta çok korkuyordum, ancak Almila hocam her zaman güler yüzlü ve tatlı dilli olduğu için her seansı gülerek geçirdim. Onu herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
se...
Bugün Almila hocam aynı anda iki gömülü yirmilik dişimi çekti. Dişimi çekerken her aşamada rahatlatıcı açıklamaları, elinin hafifliği, güler yüzlü yaklaşımı ve gerçekten işinin ehli olması korkularınızı baya bir azaltıyor. Ofisi çok hijyenik ve samimi. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
se...n
ilk aradığımda ilk konuşmamızda çok açıklayıcı yardımcı oluşu, hastasının sağlığı için ne uygun ise onu ön planda tutuması beni çok etkiledi. çene sıkma sorunumdan dişlerimi tektek kaybediyordum çok samimi ve bilgisi ile doğru teşhisi ve bilgilendirmesinden dolayı doğru kararı vererek tedavi oldum çevremdeki herkese tavsiye ettim.
Almıla Selvet Akat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Almıla Selvet Akat, Diş Hekimi. Size Almıla Selvet Akat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi.
Almıla Selvet Akat adresi nerede?Almıla Selvet Akat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydın Aydın
- Kurtuluş, kardeş apartman, Adnan Menderes Blv. no:94 D:A blok daire:1, 09100 Efeler/Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Almıla Selvet Akat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Almıla Selvet Akat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Almıla Selvet Akat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Almıla Selvet Akat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Almıla Selvet Akat hangi dilleri konuşuyor?Almıla Selvet Akat ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Almıla Selvet Akat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Almıla Selvet Akat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Almıla Selvet Akat hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Almıla Selvet Akat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Almıla Selvet Akat hangi sigortaları kabul ediyor?Almıla Selvet Akat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri