Dr. Alp Arya,İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
1979T Tarhan doğumludur.Tahran Üniversitesi'nden mezun olmuştur. (1998-2006) ,
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde uzmanlığını tamamlamıştır. (2011-2017)
Tecrübe Alanları Şunlardır.
Travma
Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
02 Temmuz 2019 tarihinde geçirdiğim bir kaza sebebi ile bulunduğu hastanede Op. Dr. Alp Arya ile tanıştım ve omuz çıkığı, parçalı kol kırığı üzerine birde sinir zedelenmesi ile ilgili bir travma yaşadım. İnsanlar çoğu zaman doktorlardan çekinsede o bize tarifi mümkün olmayan bir güven verdi, hem bu operasyonun üstesinden geldi hemde sonrasında takibini gerçekleştirdi. O gerçekten işinin ehli bir doktor ve çok iyi bir insan. Kendisine ilgisi ve sevgisi için sonsuz teşekkür ederim.
Murat Töz
Alp Arya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alp Arya, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Alp Arya adresi nerede?Alp Arya adresini belirtmedi. Alp Arya yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Alp Arya adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alp Arya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alp Arya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alp Arya hangi dilleri konuşuyor?Alp Arya ile İngilizce, Farsça dilinde konuşabilirsiniz.
Alp Arya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alp Arya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alp Arya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alp Arya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Alp Arya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.