sr...k
Hocamızdan bebeğimize sünnet işlemi yaptırdık, ilgiliydi memnun kaldık. İletişimde iyiydi. Başarılar dileriz
du...u
Oğlumun sünneti için kendisiyle tanışma fırsatımız oldu iyiki de oldu.
Çok çok memnun kaldık.
Kısa ve öz açıklamalarıyla bize soru sorma gereği bile bırakmayan işinin ehli harika bir doktor.
20 Aylık oğlum,sünnet olduğunun gecesi bile deliksiz uyudu .Size ve ekibinize sonsuz teşekkür ederim.
Ellerinize emeğinize sağlık
s....a
Oğlumu salı günü cocuk cerrahi alp gence muayene getirip tüm işlemlerini 2 günde tamamlayıp prs günü sunnet yaptırdık. Gerek doktorumuzun iletişimi ilgisi bilgisi gerekse sunnet sonrası kanama ve ağrının yok denecek kadar az olması sebebiyle çok memnun kaldık. Çamlıca medipol sistematik asistanların yardımı ile insanları yormayan hemşirelerin yoğun ilgisi ile gereken tüm bakımı verdiler. Herkese başta doktorumuz Alp Gence beyefendiye camlica medipol hastanesi ve 5.kat cocuk cerrahi hemsirelerine teşekkür ediyoruz
Alp Gence isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alp Gence, Çocuk Cerrahisi.
Alp Gence adresi nerede?Alp Gence şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alp Gence isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alp Gence online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alp Gence isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alp Gence bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alp Gence ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alp Gence hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Alp Gence hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları