Yabancı Dil: İngilizce
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Baş Asistanlık
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanlığı
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Onko Tıp Merkezi
Fevzi Çakmak, Şehit Ömer Faydalı Caddesi, Fırın Sk. No:33/A, 77100 Merkez, Yalova Merkez, Yalova
Ameliyatsız Hemoroid Tedavisi
Diyabet Cerrahisi
Endoskopi
Endovasküler Embolizasyon
Özel Yalova Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi
Kanser Cerrahisi
Karaciğer Cerrahisi
Kasık Fıtığı Cerrahisi
Özel Yalova Hastanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolon Ve Rektum Cerrahisi
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
Şeker Ameliyatı
ö.....
Ben kendilerine tüp mide ameliyatı oldum ve süreç boyunca ilgileri alakaları, sürekli aramaları, kontrollerim için beni sürekli çağırmaları ve takipleri için memnunum.Tavsiye ederim, benim 9.5 ay oldu ameliyat olalı. 49.300 gram kilo verdim ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Kilomdan dolayı sağlık sıkıntılarım vardı, şimdi kötü giden sağlık sorunlarım daha iyi oldu.Keşke daha önce tanışıp daha önce ameliyat olsaydım.
k.....
İlgilenmesi, anlayışı ve uyguladığı cerrahi yöntem gayet iyiydi.Tüp mide ameliyatı oldum.2 haftada 13 kilo verdim, daha sağlıklıyım.Karnımda ağrılarım yok, gayet iyiyim.Ameliyattan 2-3 saat sonra yürümeye başladım.İlgileri, güler yüzlü olmaları ve işinin ehli olduklarından dolayı teşekkür ederim.Ameliyat olalı neredeyse 2.5 hafta geçti, gayet sağlıklı ve ağrısız hissediyorum.
Doktorumdan çok memnunum, ben kendisini internetten araştırdım ve Alp hocayı gördüm. Alanında çok iyi olduğunu gördüm ve ameliyat olmaya karar verdim.Tüp mide ameliyatı oldum, ameliyat olalı 8 ay oldu.Yaklaşık 39 kilo verdim, sağlığıma kavuştum ve daha rahatım.
Çok memnun kaldım. İnanılmaz derecede memnun kaldım. Mükemmel bir hekim, hastasıyla çok ilgili.26 Aralık'ta tüp mide ameliyatı oldum, ameliyatım çok iyi geçti.Hastanede olduğum süreçte hiç bir sıkıntı yaşamadım.Yaklaşık 3 ay olacak, hiçbir sorun yaşamadım.Kesinlikle tavsiye ederim, kilo sorunu yaşayan herkese tavsiye ederim.Çok başarılı bir hekim.Metabolizma hızıma göre tiroidleri yavaş çalışan biri olarak rahatlıkla kilo verdim.17 kilo verdim 2.5 ayda.Kendisine sonsuz teşekkkürler ama herşeyden önce insancıl yaklaşımından memnun kaldım.Eskişehir'den kendisine gittim. Herşeyi açık açık söyledi,güzel anlattığı için kendisini tercih ettim ve gittim.Şuan kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.
Alp Bey muhteşem bir doktor, hiçbir şey gözünden kaçmıyor.Şuanda çok sağlıklıyım.Tüp mide ameliyatı oldum. Nefes alışım değişti, kendime özgüvenim geldi, kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Hastasına olan yaklaşımı sanki bir akrabasıyla ilgileniyormuş gibi.Çok rahatım, 5-6 kilo verdim ve daha sağlıklıyım.Daha rahat koşuyorum, yürüyorum, nefes alıyorum rahatlıkla. Ameliyat olduğum andan beri nefes alışım değişti.
Ben Alp Bey'e tüp mide ameliyatı oldum.Herşey çok güzel geçti, hayatım değişti.Açıkçası çok fazlasıyla kilom vardı, kilolarım geçti.Ameliyatım çok güzel geçti, ilgililerdi. Hala bir sorun olduğunda kendisiyle görüşüyorum.3.5 ayda 30 kilo verdim.Eskiden çok çabuk yoruluyordum, tansiyon sorunum vardı.Şimdi bunların hiçbiri yok.Çok memnun kaldım.
ö.....
Ben Alp hocaya gastrik bypass ameliyatı oldum.Tamamen değiştim.Şekerim gitti, daha sağlıklı oldum.Benim olduğum ameliyat şeker ameliyatı.Ameliyatım iyi geçti, benimle ilgilendi.Her an geri dönüş sağlıyor mesaj attığımda.Kendi cep numarasını verdi, her şekilde ulaşabiliyorum doktoruma,hiç sıkıntı olmuyor.
ş.....
Ben tüp mide ameliyatı için gittim,ameliyat oldum ve beni hayata döndürdü diyebilirim.Bunun sonucu deri ameliyatı gerekirse bunun için de gene Alp Bey'i tercih edeceğiz. Kendisinden çok memnunuz. Kilo verdim,amacıma ulaştım.Ameliyat sorunsuz geçti.9 ayda 39 kilo verdim, kontrollerim devam ediyor.Şuan 10.ayın içindeyim.
er...l
Alp bey hakkında yazacak methiye varki, ama uzun lafın kısası, mesleği ve kişiliği ile çok beğendiğim, mükemmel bir insan,
ya...t
Uzmanlar Yalova hastanesi talep ettiğimiz bir hastanedir. Hastaneden ve çalışanlarından çok memnunuz. Eşimin 10 yıl önce safra kesesi alındı. Fakat bu ameliyatta safra kesesinden bir parça kalıntı kalmış. Eşimin şikayetleri vardı. Bunu 10 yaşamış. Daha sonrasında hastenemizdeki doktorlar arasında bir yakınım Alp hocaya yönlendirdi. Alp Hoca safra kesesinin parçasının kaldığını ve karaciğere yapışarak iltihat oluşturduğu ve ameliyat olması gerektiği teşhisini koydu. Ameliyat oldu eşim ve bir ameliyat daha geçirecek gene Alp hocayı tercih edeceğiz. Doktorumuzdan ve hastaneden çok memnun kaldık.
Alp Özçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alp Özçelik, Genel Cerrahi. Size Alp Özçelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Meme Biyopsisi, Meme Cerrahisi, Meme Koruyucu Cerrahi, Meme MR'ı, Adrenal Cerrahisi, Anorektal Bölge Cerrahisi, Böbrek Üstü Bezi Cerrahisi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi.
Alp Özçelik adresi nerede?Alp Özçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Şehit Ömer Faydalı Caddesi, Fırın Sk. No:33/A, 77100 Merkez Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alp Özçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alp Özçelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alp Özçelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alp Özçelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alp Özçelik hangi dilleri konuşuyor?Alp Özçelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alp Özçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alp Özçelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alp Özçelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alp Özçelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Alp Özçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alp Özçelik hangi sigortaları kabul ediyor?Alp Özçelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.