Abdominal Laparoskopi
Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ağrı Pompası
Preoperatif Değerlendirme
Spinal Anestezi
Spinal Ve Epidural Anestezi
şe...z
Kendisiyle Tatvanda beraber çalışma fırsatı buldum, daha önce 5-6 anestezi uzmanıyla tanıştım, gözlemlerim alanında en iyiler arasında olduğu kanısı uyandırdı.
Alparslan Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alparslan Koç, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Alparslan Koç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Anestezi, Spinal Anestezi, Genel Anestezi, Abdominal Laparoskopi, Spinal Ve Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Preoperatif Değerlendirme.
Alparslan Koç adresi nerede?Alparslan Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alparslan Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alparslan Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alparslan Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alparslan Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alparslan Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alparslan Koç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Alparslan Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.