Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören
b....g
Alparslan Hocama 3 yıl önce Gata ‘da muayene olmuştum .Bugün yolum tekrar GATA’ya düştü ancak kendisinin 2 yıl önce Isparta’ya gittiğini öğrendim .Bilgisiyle ,hastaya tavrıyla muazzam bir doktordur . Mesai saati bitmesine ve hastanede başka doktor kalmamasına rağmen benim kan sonucumu incelediği günü unutamam .3 yıldır kendisini her duamda anarım ,Rabbim böyle doktorlarımızın ayağına taş değdirmesin.
c....n
Kayınvalidemin trombosit düşüklüğü sebebi ile yollarımızın kesiştiği Alparslan hocamın gerek bilgisi, gerek hasta ile olan iletişimi, uyguladığı tedavi hepsinden ayrı ayrı çok memnun kaldık. Alparslan hocaya gelmeden önceki bütün tedirginliğimiz kendisi sayesinde son buldu. Hocamın emeğine, bilgisine sağlık
Türkiye için büyük bir değerdir kendileri.
i̇...
2 ay önce annemin kan değerlerinde düşme sonucu Niğdeden ankaraya gelerek gülhane eğitim ve araştırma hastanesine Hematoloji doktoru Sayın Alparslan MERDİN hocama başvurduk. Sağolsun hocam süreci titizlikle takip ederek gerekli her türlü tetkikleri isteyerek anneme İTP tanısı koydu. Bu aşama gerek ilgisi , hastaya ailesinden bir yakınıymış gibi yakınlık göstermesi gerekse işinde titizlik ve özen anlayışıyla tedavi sürecemizi başlattı. Şuan hala tedavi almaktayız inşallah önce Allahın sonrada hocamızın bilgi ve deneyimi ve takibimizi çok sıkı yapması ile tedavimizi başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Türkiyede böyle güzel ve iş ahlakıyla donanmış hekimlerimizin olması bana çok mutluluk verdi Alanında çok başarılı olan Alparslan hocamın ileride türkiyede en başarılı hematoloji profesörleri arasında yer alacağına inanıyorum. Ülkemizin böyle iyi kalpli ve başarılı hekimlere ihtiyacı var onlara sahip çıkmalıyız.
mi...r
Alparslan bey cok iyi cok memnunum hastalariyla cok yakindan ilgileniyo ve sorunlarini dinleyim hastaya cok net bi aciklama yapi yo tesellur ederiz
ze...l
çok değerli doktor Alpaslan bey, hastasıyla çok yakından özel ve içten, hastayı rahatlatan bir doktor, onunla tedavi olmak beni çok mutlu etti. Özellikle ona teşekkür etmek başka hastalara da önermek için bu yorumu yazma gereğini duydum.
r....a
Kronik hastayim,Alparslan beyden Dr olark cok memnunum.Önce hastaligimin takibi icin yurtdisina gidiyordum simdi Alparslan Bey yapiyor.Kendisi hastalariyla cok ilgileniyor ve meslegini cok güzel yapiyor.Yasinin genc olmasina ragmen hastalariyla Dr hasta iliskisini kurabiliyor. Kendisine tessekür eder ,basarilarinin devamini dilerim. Tip Fakültesi böyle doktorlari hakediyor.
e ....
Çok değerli bir doktor Dahiliye bilgisi de çok geniş Yıllardır karın ağrısı nedeni ile gitmediğim doktor kalmadı ve sağolsun bana şifa oldu Kendısine çok teşekkür ediyorum
fo...i
Süper bir doktor
Bilgisi de çok iyi
Kendim de muayene oldum sonra ailemi de götürdüm
Çok teşekkür ediyorum kendisine
mi...r
Çok iyi bir doktor
Çok yardımcı oldu
Dahiliye bilgisi ile de tedavimi çok güzel sağladı
Takiplerim de de sorun yaşamadım
Çok memnun kaldım
mu...y
Çok İyi,Sempatik,Güler Yüzlü Bir Doktor.Verdiği İlaçlar Sayesinde İyileştim.Kesinlikle Tavsiye Ederim.
Alparslan Merdin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alparslan Merdin, İç Hastalıkları, Hematoloji.
Alparslan Merdin adresi nerede?Alparslan Merdin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alparslan Merdin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alparslan Merdin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alparslan Merdin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alparslan Merdin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alparslan Merdin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alparslan Merdin hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Alparslan Merdin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara İç Hastalıkları Uzmanları
Erzurum İç Hastalıkları Uzmanları
Denizli İç Hastalıkları Uzmanları
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Kırıkkale İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (8)Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Keçiören bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları