al...
Bende doğuştan kalp ritmi bozukluğu vardı. Alpay Bey ile de bu vesileyle tanıştık. Tedavi olarak ablasyon önerdi. Gerek Alpay Bey in gerek ekibinin burda benim yapacağım övgülere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, zaten alanında kendisini kanıtlamış uzman bir doktor. Ama kısaca açıklamak gerekirse tedavi sürecini her insanın anlayacağı bir şekilde çok açık kelimelerle ifade etti. Hastane de yattığım süre boyunca her gün düzenli ve tam saatinde kontrol ederek içimi ferahlattı. Hasta psikolojisinden anlayan işini severek yapan ve herşeyden önce insana insan değeri göstererek yaklaşan bir doktor. Başta kendisine ardından Meram Tıp ekibine, hemşiresinden hasta bakıcısına ve tüm temizlik personeline ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Allah işini severek yapan insanların sayısını arttırsın.
em...h
Alpay hocaya çok teşekkür ediyorum.İşine bağlı bir doktor,hastalarla gayet iyi ilgileniyor,kalp rahatsızliğindan dolayi kendisine başvurdum,yapılacak herşeyi yaptı çok şükür bir sıkıntı çikmadı,kesinlikle tavsiye ederim herkese.kardiyoloji bölümundeki doktorlar ve hemşirelerde gayet iyi yardimci oluyorlar.kesinlikle tavsiye ederim.
Saygılarımla
f.....
Hastanın durumunu,anlayacağı dilde,açıklayıcı ve rahatlatıcı şekilde bilgilendiriyor.Güven veriyor.Anneme başarılı bir Ablasyon tedavisi uyguladı.Kendisine ve ekibine ilgili ve güler yüzlü yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Başarıları daim olsun.
al....
Ben 3.evre akciğer kanseri hastasıyım. Hastalığım sebebiyle üç defa kemoterapi, bir defa da radyoterapi tedavisi gördüm. Bu tedavilerden sonra nefes darlığı ve göğüste sıkışma nedeniyle gittiğim bir kardiyologtan sorunumun akciğer kaynaklı olduğu bilgisini aldığım için hastalığı kabullendim ve uzun süre bu sıkıntıyla yaşadım. Kontrol amaçlı gittiğim Alpay Arıbaş hocamın anjiyo önerisiyle anjiyo oldum, sorunu yaratan kal damarımın açılmasıyla taşımakta zorlandığım ğır bir yükten kurtuldum. Hocamızın gerek ameliyat esnasında gösterdiği çaba ve gayret, gerekse ameliyat sonrası gösterdiği ilgi, davranış ve bilgilendirme nedeniyle kendisine ve ekibine sonsuz saygı ve şükranlarımı sunarım.
dr...t
Önce insan,mütevazi,samimi,bilgili,mesleğini içtenlikle yapan harika bir doktor . Tam bir profesyonel . Dilerim tüm doktorlar Alpay bey gibi olur . Bu sayede Türk doktorlarının kalitesi dünya doktorları içerisinde en ön sırada yer alır . Allah (c.c) sizi ve sizin gibi mesleğini icra eden tüm hekimlerimizi her zaman daim ve başarılı kılsın . Size ve sizin gibi mesleğini icra eden tüm hekimlerimize saygı ve sevgilerime .
Alpay Arıbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alpay Arıbaş, Kardiyoloji.
Alpay Arıbaş adresi nerede?Alpay Arıbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yunus Emre, Akyokuş Sk Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alpay Arıbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alpay Arıbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alpay Arıbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alpay Arıbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alpay Arıbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alpay Arıbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Alpay Arıbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar