Diş Hekimi Randevusu
İmplant
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Alpay Hava Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
gü...ı
Alpay Bey tedavimi yaparken iş bilgisine, dikkatine, özenine çok güveniyorum. Her şeyi açıklayan, rahat hissettiren, ince ince çalışan bir hekim kendisi. Çoğu işlemde ben kendisinin koltuğunda işlem yapılırken uykuya dalıyorum, o kadar hafif çalışıyor.
Dolgu, kanal tedavisi, köprü yaptı dişlerime şu ana kadar ve çok memnunum sağlığım ve tedavinin kalitesi bakımından.
k...
Alpay hoca ile yaklaşık 13 yıldır tanışıyorum. Birçok diş tedavisi işlemimi yaptı. Diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, implant işlemlerimde her zaman çok memnun kaldım. Kendisi çok iyi bir diş hekimidir. Diş ile alakalı her konuda çevreme tavsiye ettim, ederim.
Hasta
Diş herkesin olduğu gibi benimde fobimdi bu yüzden 10 tane dolgu, 1 tane çekim, 1 tane implant ve 3 tane kaplama yenilenmesi olana kadar gitmedim. Bir arkadaşımın önerisi üzerine Alpay Bey’e gittim ama ayaklarım geri geri gidiyordu. Alpay Bey’in güzel enerjisi ve çok detaylı açıklamaları ile başladık. Sonralarında sanki bir kahve içmeye gidiyormuşum gibi hiç stres yapamadan gittim. Alpay Bey’in titizliği, pratiği ve sakinliği sayesinde kısa sürede hepsi halloldu artık fobim yok ve 6 ayda bir kontrole isteyerek gideceğim iyiki arkadaşım aracı oldu ve Alpay Bey ile bu işe başladım. Ekibi de çok güleryüzlü, pozitif ve yardımsever. Hepsine çok teşekkür ediyorum
Kendisi 2 kanal tedavimi gerçekleştirdi. Ben diş tedavisi korkusu olan biriydim çok yüksek derecede. Alpay bey ile tanıştığımdan beri bu korkum yok oldu. Kendisinin tedavi sürecini detaylı anlatımı, rahatlatan ve güven veren iletişimi, pratikliği ve işine hakimiyeti takdire şayan. Hem bilgi donanımı, hem uygulaması hem de hasta iletişimi bakımından çok başarılı bir hekim. Kendisine çok teşekkür ederim.
ni...y
Dişlerimdeki deformasyon nedeniyle uzun süredir güvenebileceğim bir diş hekimi arayışındaydım. Tavsiye üzerine Alpay Bey ile tanıştım. Yapacağı her işlem ile ilgili detaylı bilgi vererek tedavinizi gerçekleştiriyor olması, kendisinin ve ekibinin hasta ile iletişimi insana emin ellerde olduğunu hissettiyor. Randevu saatleri konusunda da oldukça hassas davranıyorlar. Dolgu,kanal tedavisi ve kaplama şu ana kadar bana yapılan işlemler, tedavi sürecim gayet konforlu bir şekilde hala devam etmekte. Yapılan işlemlerden ve klinik içerisindeki iletişimden oldukça memnunum.
Hasta
Öncelikle tedavime dair tüm süreçleri gayet anlaşılabilir bir şekilde anlatıp beni çok rahatlattı. Bu benim için çok önemli çünkü diş hekimi koltuğuna karşı bir fobim vardı. Sayesinde bunu tamamen yendim. Titizlikle yaptığı tedaviden de son derece memnunum. Uzun zamandır sıkıntısını çektiğim diş problemlerimi tamamen çözdü. Kendisine ve güleryüzlü ekip arkadaşlarına buradan teşekkür etmek isterim.
bu....
Alpay Bey ile tanışmadan dişçiden korkuyorum demeyin :) İşlem öncesi ve işlem anında Her anlamda bıkmadan usanmadan size anlayabileceğiniz şekilde her işlemi tane tane anlatıyor. sürekli sizinle iletişim halinde işlem anında iyi olup olmadığınızı vs soruyor. iletişimi kuvvetli, eli inanılmaz hafif ,aşırı eğlenceli ve esprili bir hekim. Sıkıntılı bir kanal tedavim vardı fakat Alpay Bey ile bu süreci ağrısız,acısız atlattık . Ayrıca randevu öncesinde hatırlatma mesajı alıyor ve aranıyorsunuz. Tedaviniz bittikten sonra aynı hafta içinde arayıp herhangi bir sorununuz var mı diye de kontrol ediliyor.Yani sizi dinleyen sizin tedirginliğinizi anlayıp önemseyen bir hekim arayışınız varsa şüphesiz iletişime geçin.
c....b
Bir arkadasimin tavsiyesi ile tanistik Alpay Bey ile ve ben o donem dislerimde agrilar ile savasiyordum. Uzun bir tedavi plani ve dogru bir onceliklendirme tedavide bulundu. Cok kucuk yastan beri dis doktorlari ile tanismis olmama ragmen ilk defa dislerim yapilirken uyumama ramak kaldigi oldu. Ve ilk defa tadevi yapildiktan sonra da hastanin durumunu takip etmek icin iletisimi hic koparmayan bir hekim ve ekibi ile karsilasmis oldum.
Ayni zamanda cene sikma problemim icinde yapmis oldugu botoks ile hayat kalitem son derece yukseldi.
Kendisine ve ekibine sonsuz tesekkurler.
Alpay beye tavsiye uzerine gittim ve gittigim ilk randevudan itibaren dogru karar verdigimi anladim. Gulus tasarimi kanal tedavi ve dolgu islemlerim oldugunu, sureci ve hangi islemleri yapacagini detayli bi sekilde anlatti. Tedavim hala devam ediyor ve hicbir sorun yasamadim. Sonucun harika olacagina eminim kendisine ve calisanlarina tesekkur ederim cok ilgililer.. gonul rahatligiyla dislerinizi teslim edebilirsiniz :)
sa...ç
Bu yorumları okuyan birçok hasta adayı tahminimce olumsuz tecrübelere sahip olan ve kendilerini anlayabilecek, başarılı bir hekim arayışında olan kişilerdir. Ben de geçmişteki olumsuz tecrübelerim sebebiyle diş hekimi tabelası görsem ağlayacak gibi olurdum. Çok problemli olan bir dişimi bu korkumdan dolayı senelerce tedavi ettiremedim. Ancak çok değer verdiğim bir çene cerrahının tavsiyesi üzerine Alpay bey ile tanıştım ve tedavi sürecine başladık. Diş taşı temizletmenin düşüncesinin bile tansiyonumu düşürebileceği bir psikolojideyken kanal tedavisi için koltuğa oturdum. Size şunu söyleyeyim, muayenehaneden kahkahalarla çıktım. Evet, kanal yapılacak diş hiç kolay değildi ancak ben bunu hiç hissetmedim. Yaptığı her işlemi açıkladı. Verdiğim tüm geri bildirimleri(bölgesel hassasiyet gibi) o an dikkate aldı ve gerekli aksiyonu aldı. Aynı zamanda asistanıyla olan diyaloğu, benimle (ben konuşamıyorken bile) sohbet edişi gibi güçlü iletişim becerileri beni daha da rahatlattı. Çok çok çok tavsiye ediyorum. Gerçekten bulması zor hekimlerden biri olduğunu düşünüyorum.
Alpay Hava isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alpay Hava, Diş Hekimi. Size Alpay Hava tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Zirkonya Restorasyonlar, Zirkonyum.
Alpay Hava adresi nerede?Alpay Hava şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe Mh. Fenerbahçe Kalamış Cd. Körfez Ap. No:17/4 Istanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alpay Hava isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alpay Hava online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alpay Hava isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alpay Hava, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alpay Hava hangi dilleri konuşuyor?Alpay Hava ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alpay Hava isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alpay Hava tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alpay Hava hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Alpay Hava hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri