Blefaroplasti
Botoks Enjeksiyonu
Dolgu
Estetik cerrahi
Alper Aktaş Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Meme Estetiği
Normal randevu
Rinoplasti
be...
Alper hocayla doktorluk mesleği dışında tanıştık, özel bir davetinde kendisine yardımcı olmuştuk. Güzel sohbeti ile dudak dolgusu yaptırmak istediğimi belirttim, tam ayarında ne fazla ne de az bir dudak tasarladı bana. Her şeyi ona bıraktım. Kendisi iyi ki var, hep sağ olsun canı
al...l
Burnumdan 20.12.22 de Dr Alper Aktas tarafından amelyat oldum.
Amelyatım çok iyi geçti. Dr Alper Aktaş burnumu hayata döndürdü,
Seneler önce avrupada burnumdan 3 kez amelyat olmuştum, hiç iyi yapamadılar, symetrik değildi, burnumda çok büyük eğrililk vardı, ayrıca nefes sorunu yaşıyordum... Aynalara küsmüştüm taki Dr Alper Aktaş burnum amelyat edene kadar.
Doktoruma ne kadar teşekür etsem azdır. Onun gibi hekimlerin bu ülkemizde sayısını çoğaltsın inşAllah...
a....k
Sanırım Hayatımın İkinci Baharı Alper Beyle Tanışmam.Mükemmel Bir İletişim.Ve Yaptırdığım Göğüs Ameliyatı Sonrası Hayatın bana kattığı o özgüven.Çok Teşekkürler üzerinden yıllar yıllar geçsede...size minnettarım.
2011 yılında kendisine 2 kere ameliyat oldum, ilk ameliyatta burun kemerinde şişliğe bağlı kıkırdağı göremediğini söyledi 2. Ameliyat sonunda giderildi yalnız ameliyat izi kaldı, 10 yıldır da koku hissi kaybı var burnun genel görünümü gayet hoş performans düşük
ar...i
Alper bey çok yetenekli ve başarılı bir hekim,şekil olarak çok zor durumda olan burnumu yüzüme uygun olarak yeniden bana kazandırdı.İş ve sosyal yaşantımda çok daha mutlu özgüvenli ve sağlıklı hissediyorum.Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Sevgilerimle ... Arif Kadir Bilici
he...i
Alper beye 2007 ve 2009 yıllarında iki kere burun ameliyatı oldum. İkinci ameliyatımın nedenlerinden biri de ilk ameliyatta burun kemerinde unutulan bir kılırdak parçasıydı. Malesef ikinci ameliyattan sonra da burun kemerinin farklı bir yerinde bir parça kıkırdak daha unutuldu. Üstelik muayene sırasınsa doktorum bunu bana fark ettirmemeye uğraştı. Tekrar müdahale edemeyeceğini ve burnumun çok küçüldüğünü dile getirdi. Şişlikler indikçe kıkırdak dahada belirginleşti. Bende yıllar geçtikçe kocaman kıkırdakla yaşamayı öğrendim. Zaten doktorumun tavsiyesi aynaya bakma olmuştu. Moralimi bozan en kötü şey ise tesadüfen bir başka plastik cerrahın beni yolda durdurup "dayanamadım kusura bakmayın ama burnunuzu kime yaptırdınız" diyerek sorması ve "...gelin düzeltelim" demesi. Açıkçası iki ameliyattan sonra üçüncü bir ameliyattan çok korkuyorum.
il...5
Alper beye 2 yıl önce rinoplasti olmuştum oldukça başarılı geçti beklentimin çok ötesini yaşadım ameliyat öncesi çok önemlidir.kisinin psikolojisinin oldukça depresif olduğu bi dönem olduğu için alper bey hastalarıyla ozellikle bu dönemde titizlikle yaklaşır.kişi operasyona nasıl girerse öyle çıkar ki bende Güle oynaya girip o Psikolojiyle çıktım oroperasyonumun basarisi ve memnuniyetiyle birlikte 2.operasyonumu da alper beye oldum göğüslerime 295cc protez takıldı oldukça memnunum ve hiç bir problem yaşamadim.özgüven patlamasi yasiyrm hocama minnettarim.
tu...ç
2007 yılıydı sanırım; fazla kilolarım ve özellikle göbeğimin büyüklüğünden rahatsızlık duyduğum için liposuction ve abdominoplasti talebiyle kendisine gittim. Ben o zamana kadar (özellikle de plastik cerrahların) gelen talebi hemen değerlendirdiklerini, halk tabiriyle "kesme"ye yatkın olduklarını düşünürdüm. Uzun ve detaylı bir muayeneden sonra karın kaslarımın güçlü olduğunu, ameliyata gerek kalmadan istediğim görüntüye ulaşabileceğimi, cerrahi bir uygulamaya gerek olmadığını söyledi. Bir an şaşırma ve hafif üzüntü yaşasam da önerilerini dinleyerek yola koyuldum. Başardım :) Evet; belki ben bir uygulama örneği değilim ama doktorumun sözünün, bilgisinin en önemlisi dürüstlüğünün, güvenilirliğinin şahidiyim.
hu...a
merhabalar 3 sene oldu burun estetiği yaptırdım çok ama çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım şükürler olsun Alper beyin eli çok hafif resmen ağrısız bir operasyon geçirdim burnum çok doğal kendisine çok teşekkür ediyorum
Alper Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Aktaş, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Alper Aktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, estetik cerrahi, Botoks Enjeksiyonu, Dolgu, Rinoplasti, Meme Estetiği, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Blefaroplasti.
Alper Aktaş adresi nerede?Alper Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- kılıçdede mah. istiklal cad nazar apt 165/1 ilkadım samsun Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Aktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Aktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alper Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Aktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Aktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Alper Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra