Gerçekten harika bi doktor işini gayet bilen ve iyi iletişim kuran bi doktor çok iyi ilgilendi iyi ki gitmişim sivilce problemimden dolayı gittim ve aşırı memnunum
Doktor Alper Alyanak süper bir cerrah. Geçen yaz ilk defa Annem ile onun devlet hastanesindeki muayenehanesine gittik. Hem tecrübeli, hem hastaya saygılı ve bilgili bir doktor olduğunu ikimizde gözlemledik. İlk başta Botox yaptı- ve Harikaydı. Annem ile benim yüzüm en aşağı 10 yıl genç baktı. Doktor beyin elleri hafif, ağrıyı hiç hissetmedik.
Annem daha sonra, yüz gerdirme operasyonuna girdi. Çok başarılı geçti. Annem 68 yaşında, yüzünde kırışıklık ve deri fazlalığı vardı, ve 70 üstünde gösteriyordu.
Operasyondan sonra, Dr. Alper kendisi ile çok ilgilendi, hiç bir ameliyat sonrası sorun çıkmadı. Annem en az 15 yaş genç bakıyor. Ellerine sağlık Dr.Alper Alyanak Bey! Çok memnun kaldık.
Alper Alyanak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Alyanak, Dermatoloji.
Alper Alyanak adresi nerede?Alper Alyanak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Alyanak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Alyanak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Alyanak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Alyanak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Alyanak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Alyanak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Alper Alyanak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar