SYSTEM HASTANESİ Gevher Nesibe Mah., Gök Geçidi. No:15, 38010 Kocasinan/Kayseri

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: SYSTEM HASTANESİ Gevher Nesibe Mah., Gök Geçidi. No:15, 38010 Kocasinan/Kayseri Diğer

Değerli doktorumuza tavsiye üzerine gittim
Kendisi gerekli tetkik ve incelemeleri yaparak uyuz olmadığımı mevsimsel alerji kaynakli olduğunu ifade etti. Uygulamış olduğu tedavi ile sağlığıma kavuştum.

2010 yılında sivilce tedavim için gitmiştim.
Şimdilerde de vitiligo tedavim için kendisine gidiyorum. Hem gayet açıklayıcı hem de olumlu yaklaşımıyla kendisinden Allah razı olsun. Kayseri de gidilecek dermatolog olarak tek geçerim. Tedavime olumlu katkısı için kendisine müteşekkirim

Konum: Kayseri Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sivilce İzleri Tedavisi

6 ay kontrole geldim Sayin Alper Bey'e 6 ay güler yüzle karşıladı beni...Sekreterinin anlayışı da beni mutlu etti.Gercekten Kayseri deki en iyi doktor.Her seyiyle guler yuzlu ve hastasina insan gibi davranan birisi.Kendisine cok tesekkur ediyorum

Doktor bey,evvelki yaz anneme yardimci oldugunuz ve tedavi ettiginiz icin Size cok tesekkür ediyorum,zira annem Sizden cok bahsetti.Maalesef su an yine hasta ,sag kolu sisti devamli agri cekiyor,ve ekstra size tedavi olmak icin Kayseri´de. Insaallah sizi bulabilir.Bugün Ortepediye gelecek ve sizi soracaklar.Yardiminiza mütesekkiriz.

Profili düzenle veya yönet