Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
t....g
Çok iyi tanısı olan çocuklara yaklaşımı ve hasta bilgilendirmesi ile güveni sağlayan özelliği var. Ama nerede çalıştığın öğrenemedik. Ayrılmış yerinden.
s....a
Harika bir doktor gerçekten. Çocukları seviyor. İşini baştan savma yapmıyor. ailelerin endişelerini geçiştirmiyor. Çok iyi bir dille izah ediyor. Doğru teşhis koyuyor.
ka...n
Görev yerinden ayrılmış, bizde çok aradık sonraki görev yerini sonunda bulduk... bu kadar aramamız yorum anlamına gelir zannederim. Bu arada bulamayan hastalar için yeni yerİ üsküdar daki özel selimiye hastanesi
fa...k
Gördüğüm en iyi çocuk doktoru. Muayeneyi iyi yapıyor. Hisleri kuvvetli. Doğru teşhis koyduğundan çoğu zaman ilaca dahi gerek kalmadan sorunu çözüyor. Çocuklarla ve ailelerle iletişimi mükemmel. Belli ki işini seviyor. Kızımın korkmadığı tek doktor. Böyle bir doktor bulduğumuz için kızım da ben de çok şanslıyız.
ay...ğ
çok iyi bir çocuk doktoru.hastaneden ayrılmış nerede acaba.
şu....
öncelikle muayene denilen işi yapıyor.size bulguları çok açıklayıcı anlatıyor.çocuklarla güzel iletişim kuruyor.tedavilerinden çok memnun kaldık.bize çok faydalı bilgilerde sundu.keşke daha önce tanısaydım..alerji sorunumuz atlattık..hastalandığımızda nereye gidicez derdinden kurtulduk..çocuk büyütürken güvenilir ve sizi anlayan doktoru bulmak geçekten çok önemli..
na...n
çok iyi, farklı bir doktor, beyni çok hızlı çalışıyor, tüm muayeneyi yapıyor, ailelere bilgi vermesi, çok olumlu
Alper Bıçkıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Bıçkıcı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Alper Bıçkıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Periton Diyalizi, Büyüme Hormonu Testi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Yenidoğan Takibi, Enjeksiyon Iv, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması, Apgar Skoru.
Alper Bıçkıcı adresi nerede?Alper Bıçkıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selimiye Kavak İskele Cd. Eczane Sok. No:48 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Bıçkıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Bıçkıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Bıçkıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Bıçkıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Bıçkıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Bıçkıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Alper Bıçkıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla