Endoskopik Cerrahi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
ö....k
Merhabalar ,
Alper hocama cok tesekür ederim aslinda cesekür kelimesi cook hafif kalir allah ondan ve ekibinden ve bütün calisanlarina ayri ayri cesekür ederim ben 10 17 2018 de tip 2 amaliyati olmustum cok memmunum iyiki alper beyi hocami tesadüf buldum böyle sorunu olan varsa hic düsünmeden gitsin.
be...9
Cok memnun kaldım nisan 2018 de tüp mide ameliyatı oldum ve yasam kalitem arttı tesekkür ederim 6 ayda 30 kg verdim
mu...a
hayatıma format atıp yeni hayatıma döndüren alper hocama binlerce tşkkür ederim yeni hayatımda ne şeker nede kilo problemim kaldı şekerim 250 den 90 lara kilomda 118 den 88 indi daha nasıl bir sonuç olabilir
mu...n
Beni tekrar hayata yeniden döndüren Alper Hocama ve bütün ekibine çok teşekkür ederim. Şeker hastalığım bitti fazla kilolarımdan kurtuldum, özgüvenim yerime geldi. İkinci baharımı yaşıyorum sayesinde.
mi...r
Şeker hastalığı resmen hayatımı kararttı ta ki Alper Hocam ile tanışana kadar. Hocam cerrahi bir teknikle bu sorunumu çözüme kavuşturdu ve şimdi daha rahat bir hayat sürüyorum. Alper Hocam'ın daha bir çok şeker hastasını kurtarması dileğiyle.
ay...n
Alper hocam annanenim uzun yıllardır hayatını karartan şeker hastalığını uyguladığı cerrahi teknik ile çözüme kavuşturdu. Annanem artık çok daha konforlu bir hayat sürüyor. Umarım Alper hoca çk daha fazlayı bu illet hastalıktan kurtarır.
dr...z
ben bir doktor olarak ona güvendim ve tedavimden son derece memnunum , bugün 2 porsiyon baklava yedim... bu yorumu bir meslektaşım için üste para verseler yazacağım aklıma gelmezdi ama sağol alper hoca... varol...
se...a
oncelikle bu basarinizdan dolayi sizleri kutluyorum ve tesekur ediyorum boyle bir tedavi yapmaniz tum insanlar icin guzel benim annem seker hastasi ve durumu iyi deyil size ulasmak ve sizlerle gorusmek isterim annem dul ve tek yasiyan bir bayan sizlerinde yardiminizi bekliyorum saygilar selma koc
em...e
DOKTORU MEDYA KANALINDAN DUYDUM VE ONDAN TEDAVİ OLDUM.ŞUANDA ŞEKERİM NORMAL HERKEZE TAVSİYE EDERİM.
Alper Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Çelik, Genel Cerrahi, Metabolik Cerrahi. Size Alper Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endoskopik Cerrahi, Tüp Mide Ameliyatı, Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Gastrik Bypass, Yutulabilir Mide Balonu, Obezite Cerrahisi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Robotik Cerrahi, Laparoskopi.
Alper Çelik adresi nerede?Alper Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiye Caddesi, Aydın Sokağı No:1/1 Beşiktaş İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Çelik hangi dilleri konuşuyor?Alper Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Alper Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar