nu...
Alper hocama yuzdeki cene hattindaki lezyona bagli doku kaybindan dolayi basvuruda bulundum kendisinin yonlendirmesiyle mantikli buldugum kendi vucudumdan alinan yag dokusunu doku kaybi olan yere takviye ederek cok profosyonel bir is cikardi tum doku kayiplari yerini buldu basarili ekibi ve ozverili calismasi takdire deger gonul rahatligiyle kendisine yuzunuzu emanet edebilisiniz.Gercekten sihirli dokunuslari var cok iyi bir doktor tavsiye ederim
Alper Geyik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Geyik, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Alper Geyik adresi nerede?Alper Geyik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Paşa Mah. Kocatepe Cd. No:1 Torbalı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Geyik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Geyik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alper Geyik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Geyik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Geyik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Geyik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Alper Geyik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konak Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra