Diz Protezleri
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
El Cerrahisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Artroskopi
Artroskopik Cerrahi
Diz Protezleri
Alper Gökçe Muayenehanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
El Cerrahisi
Total Diz Replasmanı
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
mu...2
tetik parmak amelyatı olmak için gittim. Amelyat sonrası serçe parmak eğri kaldı.2 yıl oldu. şuan parmak ciddi ağrı içimde. kendisi her ne kadar seninle ilgilendim düzeltme yapalım desede tekrar istemedim.sonuç olarak parmak kullanılamaz hale geldi.
er...ş
Annem için geçen yıl diz ameliyatı yapmıştı Alper bey. Çok iyi geçti. Bu yıl kontrole geldik. İlgi ve alakasına çok teşekkür ediyoruz.
ze...r
Annemin omuz şikayeti nedeniyle tavsiye üzerine kendisini bugün ziyaret ettik.Her aklınıza takılanı detaylı sorabileceğiniz,güleryüzü,hümanist yaklaşımı ve detaylı anlatımı ile hastasını rahatlatan, hatta detaylı incelediği radyoloji görüntüleri ile farklı noktalardaki gördüğü sıkıntılarıda uzman birine göstermemiz için bizi yönlendiren hastasına kıymet verdiği davranışlarından zaten belli olan ,çok değerli bir doktorÇok teşekkür ederiz kendisine
ş....ı
78 yaşındaki Annemin kalça protezi ameliyatını yaptı sevgili Alper Hocam.2 ay geçti hem çok rahat hem özgürlüğüne kavuşmuş oldu.Ağrıları tamamen geçti Doktorluğu zaten çok başarılı bunun yanında mütevazi kişiliğe sahip. Hastasıyla iletişimi mükemmel, Ameliyat öncesi ve sonrası aklımıza takılan butun sorulara bıkmadan en ince detayına kadar cevapladı. Herşey için çok teşekkür ediyoruz Hocam.
ee...n
Alper Beye sitenizdeki hasta yorumları üzerine gittim. İlgi, alaka ve hasta haklarına saygısına hayran kaldım. 16.04.2019 (5 gün öncesinde de) da ameliyatımı yaklaşık 1 saat içerinde gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasında ciddi bir ağrı veya olumsuluk yaşamadığım gibi, ertesi gün, 17 sinde ayağa kalktım.3. gün eve tabucu oldum. Şu anda da kalçama gereksiz ve erken yüklenmemek amacıyla kullanmakta olduğum wolker ile hiçbir ağrı hissetmeden evimde yürüyebiliyorum.Sn Gökçe, konusunda uzman, yenilikleri takip eden, hastasına sahip ve ilgili bir o kadar da mütevazi bir insan.Uzun süredir hayat kalitemi düşüren, günlük işlerimi dahi yapamaz hale getiren rahatsızlığımdan ve ameliyat korkumdan kendisi sayesinde kurtuldum. Sn Alper Gökçe yi tanıdığım için çok mutuyum.Çok çok teşekkürler.
ey...z
Osteonekroz teşhisiyle gittim dr Alper bey oldukça anlaşılır açıklamalar yaptı tedavi sürecimle ilgili kafamda soru işareti bırakmadı teşk ederim kendisine
on...s
Merhabalar. Bir seneden fazla süredir kemik iliği ödemi sendromuyla mücadele ettim. Ödem ilk önce sağ kalçamda sonra sağ dizimde sonra da sol dizimde çıktı. Hem özel hastanede hem de devlet hastanesinde muayene oldum. Tanıdık doktorlarla görüştüm ama bana istirahat etmek ve koltuk değneği kullanmaktan başka çözüm sunan olmadı. Artık yeter demeye başladığım anda internetten Alper Bey'i buldum. Kendisi bana bir ilaç yazdı ve ilacı kullandıktan sonra 15 gün içinde MR çektirip gelmemi söyledi. Bir senedir geçmeyen hastalığın 15 gün içinde bir ilaçla geçeceği hiç inandırıcı gelmese de Alper Bey'in dediğini yaptım ve 15 gün sonunda kendimi iyileşmiş buldum. MR sonuçlarım tertemiz çıktı. Alper Bey'e sonsuz teşekkürler.
Ayrıca kendisi maddiyat düşkünü bir insan da değil.
ga...e
15 OCAK 2017 tarihinden önce SN Alper gökçe ile tanışmamıştım.Yaşım 76 ve 20 yıldan fazla bir süredir koksartroz hastasıyım.Araştırmalarım sonucu Sn Prof:Dr.Alper GÖKÇE ile tanıştım ve sol kalça protezimi 15 ocak 2017 tarihinde oldum.Çok memnun kaldım ve sağ kalça protezimi de 14 Kasım 2017 tarihinde oldum.Şu an ameliyat olalı 6 gün oldu ve yürümemde çok fark oldu diyebilirim.Çok rahat ve sorunsuz bir ameliyat ve sonrası yaşadım.doktoruma ve personeline ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Türkan ŞAHİNOL (20/11/2017)
cw...e
Alper beyi televizyon programlarinda gordum ve kendisini arastirdigim zaman mesleginde en iyisi olduguna inandim. Ayagimdan ameliyat olmaya karar verdigimde asistani Abdullah beyin ilgisiylede ameliyat oncesi ve sonrasi rahat konforlu bir surec gecirdim. Alper bey gercektende cok basarili bir doktor. Alper bey olmasaydi ameliyat olmaya asla karar veremezdim .Hersey icin tesekkur ederim..
ka...l
Öncelikle sizinle tanışmama vesile olan Yusuf abime teşekkür ederim. Yaklaşık 6 aydır ameliyat olmaya karar veremiyordum, fakat sizinle ilk tanıştığım gün bu fikrim değişti.Alper hocam güler yüzünüz bana ayrı bir cesaret verdi.Siz ve ekipiniz ameliyat öncesi ve sonrası hep yanımdaydınız.Abdullah abi ilgin ve bana yaptığın abilik içinde sana çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun. Alper hocam ekipiniz ve size ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah'a emanet olun.
Kasım Elmal
Alper Gökçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Gökçe, Ortopedi Ve Travmatoloji, El Cerrahisi. Size Alper Gökçe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Artroskopi, Artroskopik Cerrahi, Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu), El Cerrahisi, Halluks Valgus Onarımı, Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı, Morton Nöroma Çıkarılması, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Rotator Kılıf (Cuff) Onarımı.
Alper Gökçe adresi nerede?Alper Gökçe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mahallesi Ayazmadere Caddesi Yeşilçimen Sokak No:9/1 Fulya İstanbul
- Dap Vadisi Z Ofis 2.Kat No:208 Merkez Mah. Seçkin Sk. No:2-4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Gökçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Gökçe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Gökçe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Gökçe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Alper Gökçe hangi dilleri konuşuyor?Alper Gökçe ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Gökçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Gökçe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Alper Gökçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Alper Gökçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Gökçe hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Gökçe tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları