2006 yılından bugüne Özel Yağmur Damlası Özel Eğitim Okulunda engelli bireylerin topluma kazandırılması görevini üstlenmiş, 2006-2007 yıllarında aynı zamanda Antalya’da firmalara etkili iletişim, stres yönetimi, liderlik vb konularda personel eğitimi ve kişisel gelişim kursları vermiştir. 2008 yılında Alanya Psikolojik Danışma Merkezini açmıştır. 2009 yılında Özel Gün Işığı Rehabilitasyon Merkezinde eğitim koordinatörlüğü görevini üstlenmiş ve Alanya’da Alanya Psikoteknik Değerlendirme Merkezini açmış ve Alanya’daki sürücülerin Psikoteknik değerlendirme için Antalya’ya gitme çilesine son vermiştir. 2012 yılında Sağlık Bakanlığınca Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları Yetkisine hak kazanmıştır. Halen çalışmalarına Alanya Psikolojik Danışma Merkezi’nde devam etmektedir.
ve...s
Ağır bir depresyon sürecindeydim.Çözüm için depresyon ilacıyla birlikte birebir görüşebileceğim uzman bir psikolog arayışındayken internet üzerinden kendisinin bilgilerine ulaştım ve randevu aldım.Yaklaşık 4 seans ile birlikte önemli ölçüde sorunlarımın üstesinden gelmeyi başardım.Alper bey, oldukça bilgili,hastasıyla ilgilenen ılımlı bir kişiliğe sahip.Arkadaşlarımı ve dostlarımı yönlendirebileceğim çok iyi bir psikolog. İyileşmeme büyük etkisi oldu.
f.....
Alper bey'i uzun yıllardır tanıyorum.ilk kızım uç yaşındayken diş gıcırdatması sebebiyle gitmiştim.11 yasına gelene kadar ara ara götürmüşlüğüm oldu ve her gidişimizde alper bey kızımla kurduğu güçlü ve samimi yaklaşımıyla sorununu çözdü.hala bir sorunu olsa alper abiye gidelim der :) eşimle birlikte eş terapisi aldık kopmuş olan ilişkimizi öyle bir yerinden yakaladıki sorunlarımızı kökünden çözdük.şuanki mutluluğumuzu alper beye borçluyuz herkese tavsiye ederim sakın ve kararlı duruşu ile tam bir pusuladır kendisi.alanya için büyük bir şans..
Alper Günay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Günay, Psikoloji.
Alper Günay adresi nerede?Alper Günay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oba, fidanlık caddesi no88/A, Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Günay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Günay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Günay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Günay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Alper Günay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Günay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Günay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Günay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Alper Günay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.