sk. Alper Kağan AYDOĞAN ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Malatya’da tamamlamıştır. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Psikoloji Bölümün’nden 2020 yılında mezun olarak ‘Psikolog’ ünvanını almaya hak kazanmıştır. Lisans eğitimi süresince bölüm öğrencilerinin kurduğu ‘PSİYAT’ adlı öğrenci kulübünde çeşitli konferans ve seminerlerde görev almıştır. Yine PSİYAT kulübü adı altında özel okullarda ve çeşitli kafe etkinliklerinde psikoloji ile ilgili psikoeğitim vermiştir. Eğitim süresi içerisinde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Çocuk Psikiyatri Polikliniği yatan hasta gözlemlerinde bulunmuş. Malatya içerisinde bulunan Anka Psikiyatri Merkezi’nde ve Lema Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde stajyer olarak vaka görüşme ve toplantılarına katılmış, süpervizyon almıştır. Üniversiteyi bitirdiği 2020 senesinde Psicologo Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde Sinem Durusal’ın gerek eğitim süpervizörlüğü işe 2500’e yakın terapi görüşmesi gerçekleştirmiştir. 2020-2022 yılları arasında 20’ye yakın okul ve kolejde birçok gencin sınav süreci içerisinde çok zorlandıkları konu olan ‘Sınav Kaygısı’ ile ilgili seminerler vermiştir. Sinem Durusal tarafından verilen 10 modüllük ve Prof. Dr. Nusret Soylu tarafından verilen 10 modüllük Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Uzm. Dr. İbrahim Bilgen ve Doç. Dr. Çağdaş Öykü Memiş tarafından verilen Kabul ve Kararlılık Terapi Eğitimini ACT) almaya ve uygulamaya hak kazanmıştır. Çocuk ve ergenlerle ilgili bir başka ekol olan Kabul ve Kararlılık Terapi Eğitimini (ACT) Dr. Özlem Sürücü ve Dr. Runa İdil Uslu’dan almaya hak kazanmıştır. Uzm. Dr. İbrahim Bilgen'in Kurmuş Olduğu ACT Türkiye Topluluğu içerisinde birçok eğitime ve workshopa katılmıştır. Bunlar:
Prof.Dr.Patricia Robinson ve Prof.Dr. Kırk Strosahl tarafından verilen Kısa ‘Müdahaleler İçin Odaklanmış ACT’, Prof.Dr. Robyn D. Walser tarafından verilen ‘Travmada ACT’, Dr.Joe Olıver ve Dr. Rıchart Bennett tarafından verilen ‘Öz Saygı ve ACT’, Dr.Louıse Hayes tarafından verilen ‘Ergenlerde ACT’ ve son olarak da Dr.Patrıcıa Zurıta tarafından ‘Mükemmeliyetçilik’ konu başlıklı eğitim ve workshoplardır. Psk. Alper Kağan AYDOĞAN başta MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) olmak üzere Beck Depresyon, Beck Anskiyete, Hamilton Depresyon, Hamilton Anksiyete, SCL-90 ve çocuklarda kullanılan CAT VE LOUISSA DUSS projektif test ve ölçeklerin uygulayıcısıdır. Psk. Alper Kağan AYDOĞAN ağırlıklı olarak çocuk ergen ve yetişkin grupla bireysel görüşmeler yapmaktadır.

Blue&White Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Ümit mahallesi. Kafkas sitesi. 2481.sok no:77, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Makaleler

Konum: Blue&White Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Alper beye önce kızım (9 yaşındayken) için daha sonra oğlum(8 yaş) için kaygı, korku problemleri için gittik, ikisi için de oldukça faydalı oldu. Bir abi samimiyeti ile yaklaşımı, çocuklarla iletişimi oldukça iyi.

O
Telefon numarası doğrulandı

Alper Bey'e bir arkadaşımın yönlendirmesi sonucu ulaştım. Panik atak, panik bozukluk, hastalık hastalığı ve ilişki hakkında bilgiler almak için başvurdum. Vaktin nasıl geçtiğini anlayamadığım bir uzman. Her konuda etkili yönlendirmeleri sayesinde sorunlarımı daha kolay aşabildim. Cana yakın samimi tavırlarıyla kendimi daha rahat ve daha gerçekçi ifade edebiliyorum seanslarda. İşinin hakkını gerçekten verebilen sayılı insanlardan bir tanesi. Çevremdekilere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, etmeye de devam edeceğim.

Konum: Blue&White Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Alper Hocamla yaklaşık 2 ay önce tanıştık ve yaşadığım sancılı süreçte benim özümü görmememdeki desteğini kelimelerle anlatamam. İyiki yolumuz kesişmiş. Henüz danışma sürecim devam etmekte ancak 2 ayda bile kadettiğim yol beni çok iyi hissettiriyor. Çevremdeki insanlar bile olumlu yöndeki değişimimin farkındalar. İşini hakkıyla yapan hocalar iyiki var.

Konum: Blue&White Psikolojik Danışmanlık Merkezi Randevu

Seanslara başta sınav kaygısı olmak üzere kaygılarım için başlamıştım çok uzun zaman olmasa da gerçekten çok faydalı oldu çok samimi ve güler yüzlü başlamayı düşünenler varsa gerçekten tavsiye ediyorum

Konum: Blue&White Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Alper bey’i bir arkadaşım tavsiye etti ve görüşmelere başladık. Kendimi her gün kötü hissediyor sosyal kaygımdan dolayı dışarı adım atamıyordum. Kendisiyle 4 ay boyunca seans yaptık ve şu an dışarı çıkmayı bırakın kaygımı öyle çözdük ki bazen kendime çok şaşırıyorum. Seanslarda işime yarayacak metaforlar kullandı ve ödevler verdi. Ödevlerim belki zordu ama hepsini yaptım ve kendisi bana çok iyi geldi

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

benim romantik ilişkilerde problemlerim vardı. Kimseye güvenmiyor ilişkide hep sorun çıkarıyordum. Alper bey bana bunların neden kaynaklandığını ve sunduğu çözümleriyle farkına vardırdı. Şimdi daha sakin ve o güveni biraz da olsa yakalayıp ilişkilere daha farklı gözle bakıyorum. Kendisi bilgili biri ve sorunlarıma karşı anlayış gösterdi. Iyi bir psikolog kendisi tavsiye ediyorum

Ç
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alper hocamla üç aydır görüşüyoruz. Panik ataktan dolayı kendisine ulaştım. Kısa bir sürede sonuç aldık. Kendisinin klavuzuluğuyla içsel sorunlarımı keşfedip bunları çözmeye çalışıyoruz. Samimiyeti size olan yaklaşımı sayesinde sizi konforlu hissettiriyor.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Alper hocamla yaklaşık 3 aydan fazla süredir seans yapıyoruz ve şikayetçi olduğum konuların çözümü dışında çok daha fazla konuda farkındalık kazanmamı sağladı. Bir psikologdan çok arkadaş gibi yaklaşması ve empati yaparak çözüm araması kolay bulunabilir bir şey değil. Seanslar keşke 1 saat değil 2-3 saat geçse dedirtiyor :)

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

14 yaşındaki kızım Alper beyle lgs için görüşmeye başlamıştı. sorunumuz sınav kaygısı idi. Kızıma cok faydasi oldu.Sinav da kaygı yaşamadı. Güzel bir iletişim dili var kızım çok memnun. ailesi olarak bizimle de hep iletişim halinde. Sınav bitti ama biz halen görüşüyoruz çünkü ergenlik sıkıntılarını görüşüp çözüme kavuşturuyor ve kızımın bakış açısına yardımcı oluyor. Alper bey sınav dışında kızım daki ozguven eksikligini ve sosyal kaygısını da farketti ve o yönde terapiye devam ediyoruz çok faydalı oldu.

C
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

alper beyi sosyal medyada görüp kendisine ulaştım. İlk görüşmede bütün sorularımı sıkılmadan usanmadan dinledi çözüm önerdi ve oğlum için seanslara başladık. oğlumda geçirdiği bi tedavi dönem sonrasında okula uyum öfke problemleri vardı. alper bey gerçekten özveriyle sevgiyle yaklaştı ve oğlum seanslara severek geldi öğretmenimiz seansların etkisini okulda gözlemlediğini iletti ve başka çocukları da yönlendireceğini söyledi. şehir değiştirmek zorunda kaldık yeni okulun ilk günü alper beye ulaştık ve alper bey zaman ayırıp oğlumla konuştu ve stresini kaygısını azalttı. Ne zaman kendisine ulaşmak istesek hiç geri çevirmedi. alper beyi tanıdığımız için çok şanslıyız. iyi ki varsınız oğlumun alper abisi.