Bel Kanal Darlığı Ameliyatı
Kontrol Randevusu
Kritik Boyun Ameliyatı
Kritik Omurilik Ameliyatı
Prof. Dr. Alper Karaoğlan Muayenehanesi
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Travma Cerrahisi
Çocuk Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Ben Prof.Dr. Alper Karaoğlan
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanıyım.
Aynı zamanda Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanıyım. Otuz yıllık bir mesleki tecrübem var.
Nöroşirurji, yani sinir cerrahisi alanındaki, daha çok çözümü zor hastalıkların çözümüyle uğraşmaktayım.
1971 yılında Burdur’da dünyaya geldim. İlkokulu Burdur Gazi İlkokulu’nda, ortaokulu, Mersin Ortaokulu’nda, lise öğrenimimi Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nde tamamladım.
1997 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavı'nı kazanarak İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği’nde asistan olarak göreve başladım.
2003 yılında uzmanlık sınavına girerek Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olmaya hak kazandım.
2004 tarihinde Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniğinde Başasistan olarak göreve başladım ve 4 yıl bu görevi sürdürdüm.
2008’de Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Kliniği’nde yardımcı doçent, 2012 tarihinde de doçentlik ünvanını aldım.
2017’de PROFESÖRLÜK ünvanını kazandım.
2017’den bu yana Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaya devam etmekteyim.
Uzman ekibimle birlikte, beyin ve sinir cerrahisi alanına giren hastalıklardan muzdarip olan hastalarımıza sıcak ve samimi bir ortamda üstün teknolojiyi kullanan ve 30 yıllık mesleki deneyimimle yüksek kaliteli sağlık hizmetlerimizi sunmak için canla başla ve aralıksız çalışıyoruz.
i̇...
Bel fıtığım için bir kaç doktora gittim. Bana öncelikle fizik tedavi önerdiler. Ancak, ağrılarım azalmak yerine arttı. Daha sonra, bir yakınımın tavsiyesiyle Alper beye ulaştım. Alper bey, MR üzerinde bana çok net açıklama yaparak, ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Alper beyin, kendinden emin ve net konuşması sonucunda ameliyata ikna oldum. Nitekim, ameliyat sonrası ağrılarım bittiği gibi, rahatça yürüyebildim. Kendisine minnettarım.
r....u
Türkiye'mizin gururu, sayın Alper Karaoğlan hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. yaptığı mükemmel ameliyatından dolayı sevgili eşimin yumruk büyüklüğünde riskli bölgedeki tümörünü büyük bir titizlikle hiçbir hasar bırakmadan temizledi . Şu an eşim sağlıklı ve mutlu yaşıyor.
şunu çok iyi biliyorum ki Alper Karaoğlan hocamız en iyi tecrübe ve bilgisiyle hastalarının hayata tutunmasını ve nefes almasını sağlıyor. Sevdiklerinizi veya kendinizi tecrübeli ellere teslim etmek tarif edilemez bir duygu. Alper Karaoğlan Hocamıza ve ailesine ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz. Herkese sağlıklı bir ömür dilerim, saygılarımla...
nu...l
Yaklaşık bir buçuk aydır gitmediğim Doktor kalmadı çektiğim acılar dayanılmaz olmuştu tesadüfen internetten bulduğum Alper Bey'e gittim hemen teşhisi koydu ameliyat oldum Bel fıtığım patlamış 2 saat içinde bütün acılarımdan kurtuldum Alper Bey'in hastasına yaklaşımı merhametli güler yüzlü Bana güven verdi hemen ameliyat karar verdim İyi ki sizi tanımışım Alper hocam her şey gönlünüzce olsun Çok çok çok çok teşekkür ederim Nuray şal
c.....
2 sene önce kendisine sedye üzerinde bel fitigi belirtisiyle gittim ve doktorumu buldum dedim..yapilan incelemede bel fitigi olduğum ve ameliyat gerekli dedi.hemen kabul ettim ve 2 gun sonra işime geri döndüm..geçen senede eşimin beline 5 tane platin takıldı şimdi sağlıklı bir şekilde oldu.hasta olan herkese tavsiye ederim..çok doğru karakterli doktor,kendisine teşekkür ederim.
as...
Yaklaşık 20 yıldır bel fıtığı ağrısı çekiyorum. Düzenli aralıklarla kontrollere gidiyorum, gerektiğinde fizik tedavilerle destekleyerek idare ediyorum. Yaklaşık 7 yıldır ağrılar farklı bir hale dönüştü, geceleri sürekli uyandıran bir rutin yaşamaya başladım. 3 ay önce Alper bey ile tanıştım ve öğrendim ki bende kayma varmış ve fıtık görünmüyor, omurlarda gayet açık ve durumu iyiymiş. Kayma için ilk aşama bir enjeksiyon yaptı gerekirse sonrasında sabitlememiz gerekebilir, 5-6 ay sonra durum kendini belli eder dedi. Enjeksiyon sonrasında 3 ay geçti ve şu anda ağrılarımda belirgin oranda azalma var.
Alper bey ile girdiğimiz bu tedavi sürecinde her zaman çok ilgili ve anlaşılır bir şekilde durumumu anlatmasından çok memnun kaldım. Daha önceden gitseydim keşke demekten kendimi alamıyorum. Bundan sonra Alper beyden başka doktora gitmem. Hem kendisine hemde tüm ekibine teşekkür ederim. Tedavi için İzmir den İstanbul'a gitmeme değdi.
st...n
I went to many doctors and physiotherapy centers before coming to Mr. Alper due to my back pain that had been going on for more than two years. Finally, I decided to have surgery right after and thanks to the extremely accurate diagnosis and guidance of Mr. Alper for my herniated disc. After the surgery, my recovery process was painless and took a short time. I am grateful to him, lots of thanks wholeheartedly.
ma...a
Мой муж страдал от болей в шейном отделе позвоночника. Он обращался за консультацией в несколько клиник, в ходе которых не было получено полной информации. Потом по рекомендации он обратился к доктору Альперу Караоглану, который успешно провел операцию. Я благодарна профессору за то, что он помог моему мужу. И рекомендую всем, кто имеет проблемы со здоровьем не откладывать их, а решать сейчас и жить полной жизнью!
se...z
Alper hocamızın Türkiye'nin sayılı beyin ve sinir cerrahisi uzmanlarından birisi olduğunu, iki yıldır ağrılarıyla yaşadığım boyun fıtığımın teşhis ve tedavisi sürecinde bizzat tecrübe ettim. Ameliyatım son derece başarılı gerçekleşti, ameliyat sonrasında ise ağrılarımdan tamamen kurtulmuş olarak ertesi gün taburcu oldum, hızlıca iyileştim. İyileşme sürecinde Alper hocamız yine bilgilendirme ve yönlendirmeleriyle bu kısa sürecin de son derece kolay geçmesi için elinden geleni yaptı. Alper hocamıza gönülden teşekkür ederim
mu...r
Şiddetli fitik agrisi ve fitik patlamasi sonucu hızlıca müdahale ve ameliyat eden Değerli Prof Dr Alper Karaoglan hoca,ekibine ve Maltepe hastanesine cok tesekkur ederiz. Ameliyatimiz cok rahat gecti sicakkanliligi ve yardimseverligi cok yardimci oldu. Elleri dert görmesin sonsuz sevgilerimizle..Murat Şimşir
ad...n
2018 Aralık
Sol ayagımda kötü ağrı başladı, 3 metre yürüyemedim, doktora git gel dışında 25 gün sürekli yattım ve gece yarısı ağrılarla uyandım.,çekilen emarda bel fıtığı olduğum çıktı,ilk gittiğim doktor tek kelime ameliyat dedi.. ameliyat kararı verirken, int üzerinden Alper beye gittim kontroldan sonra 15 gün dinlenmemi ve bana kontrolle gelmemi söyledi, dinlenme sırasında yavaş yavaş iyileştim ve şu anda eski halime döndüm, çok soğol Alper hoca!
Alper Karaoğlan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Karaoğlan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Alper Karaoğlan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Serebrospinal Sıvı Analizi, MRI, Beyin Anevrizması Onarımı, Epilepsi Cerrahisi, Nöroonkolojik Cerrahi, Pediatrik Endoskopik Cerrahi, Genel Çocuk Cerrahisi, Disk Protezi Uygulaması, Hidrosefali Şant Uygulaması, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları.
Alper Karaoğlan adresi nerede?Alper Karaoğlan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Mah. Bağdat Cad. Alemdar Apartmanı No:213 D:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Karaoğlan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Karaoğlan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Karaoğlan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Karaoğlan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Alper Karaoğlan hangi dilleri konuşuyor?Alper Karaoğlan ile Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Karaoğlan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Karaoğlan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Karaoğlan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Karaoğlan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Alper Karaoğlan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Karaoğlan hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Karaoğlan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları