Diş Hekimi Randevusu
Reşatbey Mahallesi Stadyum Caddesi Sanatçılar Parkı Karşısı Ethem Ekim Apartmanı No:45 B/Dükkan Kat:0(Asma Kat) Seyhan/Adana, Adana
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Diş Hekimi Alper Pektaş
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Diş Hekimi Alper Pektaş
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Ölçü Randevusu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Diş Hekimi Alper Pektaş
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
t....
Alper Bey ve ekibi gayet ilgilerdi. Sorunsuz bir şekilde kanal tedavimi oldum. Tedavi sürecimde her zaman güler yüzlü olup ve detaylı açıklamalar yaptılar.
m....b
Gece uyutmayan ağrılı dişim için gittiğimde kanal tedavisi başladık ve sonuç gerçekten başarılı..
h...
Alper Bey'e diş tedavim için gittim. Dolgu, kanal tedavisi gibi işlemler yapıldı. Dr. Alper Pektaş hem ilgili hem işinin ehli bir diş hekimi, hijyen açısından da ekstra memnunuz.
e...
Alper Bey'e bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Dolgum kırılmıştı ve toplam 4 çürük dişim vardı. Kendisi ve ekibi çok güler yüzlü bir şekilde beni ağırladılar ki bir dişçiye giderken en önemli şeylerden birisi budur bence. Kendisi kontrolde elinin hafif ve işlemlerin ağrısız geçeceğini söylemişti. Dün 2 dolgumu yaptırdım, hafta sonu da 2 dolgumu daha yaptıracağım. Ufacık ağrıya acıya hassasiyetim yüksek birisi olmama rağmen hiçbir şey hissetmedim ve çevremdeki herkese mutlaka öneriyorum. Bundan sonraki dişlerimle olan tüm süreçlerimde Alper Bey ile devam edeceğim kesinlikle.
v...
Alper Hocam'a sosyal medyadan denk geldim. İşleri yoğun bir insan olduğum için paylaşımına istinaden gerçekten denemek istedim uygulamayı ve randevumu alıp gittim. Dolgu, kanal, kaplama, diş beyazlatma işlemleri yapıldı. Gerçekten çok ilgili bir hocaydı ve fazlasıyla yardımcı oldu bana. Eşim kolay kolay diş tedavisi kabul etmeyen bir insan. Eli o kadar hafif ki ailecek tedavimizi Alper Hocam'ıza yaptırıyoruz ve ekstra olarak bütün çevreme tavsiye ediyorum. Alper Hoca Adana'da tanınması gereken bir hocadır. Bu iş yoğunluğumda hep yardımcı oldu. Hiç mağduriyet yaratmadı. Alper Hoca'yı tavsiye ederim.
s...
Gerçekten çok nazik ve işini titizlikle yapan bir diş hekimi. Tüm süreci hastaya detaylı şekilde anlatıyor. Dolgu ve diş temizliği yapıldı. Çevremdeki insanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim.
s...
Bir tanıdığımın tavsiyesiyle gittim ve diş temizliği dolgu işlemi yapıldı. İnanılmaz memnun kaldım, gerek teknik bilgisi gerekse iletişimi üst düzeydi. Tavsiye ederim.
al...
Botoks yaptırdık dişlerimizin kontrolü sağlandı çok ilgili ve çok iyi bakıldı çok memnunuz çok beğendik elinize sağlık
g....g
Alper Bey’in diş kliniğine diş dolgusu üzerine gittim çok memnun kaldım. Hastaya karşı ilgi ve alakası çok iyiydi. Ayrıca klinik yeni ve çok hijyenikti, dişime yapılan dolgu ile ilgili de hiç sorun yaşmadım. Herkese tavsiye ederim. Bundan sonra Adana’da gideceğim tek diş kliniği
de...
Büyük bir diş ağrısı ve tereddüt ile gitmiştim fakat işinde gayet başarılı samimi ve naif bir hekim. Tedavi uygularken bile açıklayıcı bir dille anlatım sağladı. İlgi ve alakasından dolayı çok memnun ayrıldım.
Alper Pektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Alper Pektaş, Diş Hekimi. Size Alper Pektaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Cep Derinliği Azaltma, Kök Kanal Tedavisi.
Alper Pektaş adresi nerede?Alper Pektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey Mahallesi Stadyum Caddesi Sanatçılar Parkı Karşısı Ethem Ekim Apartmanı No:45 B/Dükkan Kat:0(Asma Kat) Seyhan/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Alper Pektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Alper Pektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Alper Pektaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Alper Pektaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Alper Pektaş hangi dilleri konuşuyor?Alper Pektaş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Alper Pektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Alper Pektaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Alper Pektaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Alper Pektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Alper Pektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Alper Pektaş hangi sigortaları kabul ediyor?Alper Pektaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri